Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cahıllıgıme ver hısterosopı nedır

Histeroskopi Cerrahi

Histeroskopi, vajina ve rahim ağzından girilerek histeroskop adı verilen özel bir optik cihaz ile rahim içinin gözlenmesidir. Lokal anestezi veya genel anestezi altynda yapılmaktadır. Genellikle operasyon süresi 30 dakikayı geçmemektedir.Yöntem uygulanırken önce vajene spekulum yerleştirilir vajinal dezenfeksiyon yapılır. 3-5 mm
kalınlığındaki histeroskop rahim ağzından rahim içine sokulur. Histeroskopun kanalından verilen CO2 gazy veya özel sıvılar rahim içini şişirmek için kullanılmaktadır. Histeroskop ile alınan görüntü, optik-kamera sistemi aracılığıyla monitöre aktarılmaktadır.

ben henuz bır tedavı gormedım 5 aydır denıyoruz bırsuru sey denıyorum beklıyorum ocak sonuna kadar bısey olmazsa doktora gıtmeyı dusunuyorum umarım o zamana kadar bebegımız gelır ben 3 yıllık evlıyım ılk bır yıl dogum kontrol hapı kullandım sonra 2 sene bıraktım dısarı bosalmayla korunuyordu son 5 ay önce artık bebek zamanın geldıgını anladık yasım 32 oldu. yurtdısındayım bıde yalnızlık zor. bebegım olursa belkı hersey daha ıyı olur.
bır arkadasım var 3 kere bebegını dusurdu tedavıler gordu sonunda bır bebegı oldu 3 yasında gecen pazartesıde bır bebegı daha oldu yanı hıc uzulme hersey duzelcek canım benım

Acilinnnn yorgun giğbe geldi napiyosunuz bakiiim ben siddetli bulanti ve kusmalarin disinda iyiyim dun dusta farkettim supper memmuslara sahibim artik zaten buyuktuler ama bi degisik guzel olmuslarrrr

canım 5 ay çok kısa bir süre bence kendini bu kadar sıkma güzelim. Rabbim hayırlısını versin.

Hmmm hoşgeldin yorgun giğbe :).
memuş konusunda sanırım kocişin yaşadı

O zaten yasiyodu 95 D cup bedenim bulgaristandan getirttim takkeleri ama bi degisik guzel olmuslar ama adam yaklasamiyo grev baslattim eve net alana kadar halvet yokkkk hehhehhe

Merhabayın hanımlar nasılsınız. Burada hava çok güzel. Ben dün gece biraz buhrandaydım yine ama gündüz güneşi görünce ayıldım. Birşeyi ölürcesine istememek lazım bunu anlamadım ve zamana bırakmayı öğreneceğim İnşallah.. Biraz zor olacak ama zorlayacağım kendimi sonuç olarak annemin sağlığı daha önemli. Birşey çıkmazsa tabii belirlediğim tarihte başlayacağım çalışmalara yani buna göre bu hafta gelecek reglimden sonra bir reglim daha var önümde ve sonra da çalışmalar başlayacak hayırlısı ile..

Acilinnnn yorgun giğbe geldi napiyosunuz bakiiim ben siddetli bulanti ve kusmalarin disinda iyiyim dun dusta farkettim supper memmuslara sahibim artik zaten buyuktuler ama bi degisik guzel olmuslarrrr

canım şimdi gordum listeyi hamişler arasındasın allah kucagına almayıda nasıp etsın darısı bizlerin başına

Tatlim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun uzme kendini bis seni cokkkk sefiyosss

hoşgeldın canım oyle istememek gerek cunku hayalkırıklıgı yaşanılıyo benım yaşadıgım gibi herşeyın hayırlısı

canım hamilemisin

evet ttatlim uc aylik

hahahha çok iyi ya net alana kadar halvet yok. Bende tuttum bunu acaba bendemi başlasam bu uygulamaya

Basla kuzum ama evin icinde kosturmac oynadik resmen kudursun diye dedim memmuslari cok guzellesmis demez olaydim yarim saat kosturdu evin icinde hahhahah ama yilmiyciiimmm once net sonra halvet

Tatlim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun uzme kendini bis seni cokkkk sefiyosss

Sağol canımm evet vardır elbet bunda da bir hayır ertelemek zorundaysak ertelenecek çare yok Allah böyle uygun görmüş deyip tevekkül edeceğiz. Annemin sağlığı daha önemli.

hoşgeldın canım oyle istememek gerek cunku hayalkırıklıgı yaşanılıyo benım yaşadıgım gibi herşeyın hayırlısı

evet maalesef şu tarih bu tarih derken birşey çıkıyor programa uyamıyorsun ve daha çok üzülüyorsun plan yapmamak lazım ben geçen sene denemeler yaparken bu ay tutsa şu tarihte doğar şöyle olur diye hep düşünüyordum ama hayırlısı bundan sonra akışına bırakmak en iyisi sanırım..

offf kızlar offf bende bebiş istiyorum ama olmuyo bi türlüüü yaaa. 8 aydan beri korunmuyoruz. neden olmuyo acabaaa

inşallah bundan sonra senın icin cok iyi guzel seyler olur canım sprız olunca daha guzel oluyo canım zamana bırak hersey yoluna gırer ALLAhın iznıyle

akisina biraktigin icin hersey degisir belki cunku hayat hep degisik sartlar sunuyo bize sen allaha sigin tatlim hersey bir anda degisip guzellesecek inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…