çok esprilisin yarışmayamı gelmiştik tüh haberim olmadan tanıtmışım kendimi kusura bakma
bi arkadaş kendimizi tanıtmamızı rica etmiş o yüzden tanıttım ama bu kadar espri konusu olucamızı bilsem tanıtmazdım
çok esprilisin yarışmayamı gelmiştik tüh haberim olmadan tanıtmışım kendimi kusura bakma
bi arkadaş kendimizi tanıtmamızı rica etmiş o yüzden tanıttım ama bu kadar espri konusu olucamızı bilsem tanıtmazdım
kızlar KKde kadınlar hamamı bölümüde,şeffaf oda diye bir konu vardı..
(arşivde şu anda,bulabilirsiniz..link vermek yasak..) ben orda şeffaf oda 11. hafta konuğuydum.. herrrr türlü soruyu sormuşlardı ve bende yanıtlamıştım içtenlikle..
detaylarım ve dahaaaa da fazlası orda..
:78:ama kısaca söyliim; ben 27 yaşındayım.. 3 sene olucak ocakta evliliğimiz..(ama bunun 15 ayında eşim askerdi.. asker yolu bekledim yani..)
ilk kez bu ay korunmadık..bebek istiyorum çoooookkkkkkk
öpüyorum heppiniziiiii
öhö öhö ben dururken sen ha gerçi soru almayım pek bilgili değilim
inşallah rabbim hemen yüzünü güldürür
kızlaarrr hayırlısıyla hamile kalalım hayırlı sağlıklı bebişler olsun ama içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi ???
kızlaarrr hayırlısıyla hamile kalalım hayırlı sağlıklı bebişler olsun ama içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi ???
kız istiyorum ama biliyorum erkek olacak içime öyle doğuyor
slm kızlar ben geldim lale devrini izliyordum bitti bi bakim dedim nasılsınız
kız istiyorum ama biliyorum erkek olacak içime öyle doğuyor
slm kızlar ben geldim lale devrini izliyordum bitti bi bakim dedim nasılsınız
hoş geldin bende severek izliyorum lale devrini taa baştan beri yayından kalktı kalkacak derken listenin başlarına çıktı
toprak çok yakıştı diziye bence
selammmhoşgeldinn
senin batını yazmadık dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?