Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haytım,gerçekten tanıtıyoruz kendimizi canım benim

inşallah rabbim hemen yüzünü güldürür

öhö öhö ben dururken sen ha gerçi soru almayım pek bilgili değilim

:))) ne demek hocam yanlış yaptım yalnız bi sorum olacaktı :)))
şaka bi yana bana artık okumaktan araştırmaktan daraldım ya
bişi oluyo ben hemen atlıyorum şimdi o konuda bilimsel verilere göre diye atlıyorum balıklama ben sıkıldım kendimden yaaa

ay arkadasım nie kızdınki

arkadasta kendini tanıtmış işte fenamı tanışalım kaynaşalım kızlar yazda geldi benim okulda bitti takılırız akşamlara kadar

papatyam shadowum,sizi seviyorummm..

litfen litfen piliiisss

kızlaarrr hayırlısıyla hamile kalalım hayırlı sağlıklı bebişler olsun ama içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi ???

kızlaarrr hayırlısıyla hamile kalalım hayırlı sağlıklı bebişler olsun ama içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi ???

benim için farketmez..
ama gerçekten etmez..
kız olsun :86:

Allah sağlık versin,gerisi önemli değil..

ilk başta sağlıklı olsunda kısmetse ben ikiz istiyorum kız ve erkek :))) çok şey istiyorum sanırım ama kısmet :)) inşallah allah gönlümüze göre versin

canım tabikide sağlıklı olsun vakitlice gelsin sen içinize ne doğuyor diye sordun bizde söyledik yoksa bunca geçen seneden sonra olsunda hayırlısıyla kız erkek ferketmez

hoş geldin bende severek izliyorum lale devrini taa baştan beri yayından kalktı kalkacak derken listenin başlarına çıktı
toprak çok yakıştı diziye bence

ben toprak geçtikten sonra izlemeye başladım evet çok yakıştı yer gök aşk tayken çok kızııyodumda burda beğeniyorum:))

arkadaşlarım az önce yazdım ya,şeffaf oda konuğuydum diye..
eksik yazmışım yerini..

Kadınlar Kulübü Giriş
duyduk duymadık demeyin
kadınlar hamamı
11. hafta şeffaf oda konuğu bendeniz megGİL :86:
(arşivde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…