bende sevmıyom kicişim sevıyo cok
seyyah ilginç bi tablo gerçekten :26:
kız bana bak,yanlış yerden ölçüyo olmayasınnn
hiçbişey olmaz bigunden kuzum ama mutlaka bugunu degerlendır dogruu halvete bugunyarın ve ondan sonrakı gunde yapın kuzum
akıntında var yumurtlama işte bu kuzum
töbe bismillah nerden ölçcem kız
dil altı işte
meg ben bu ay yumurtlamadım ha
cidden bak
tablo onu gösteriyor
evet canım...baktım sonuçlarınıza gayet iyi görünüyor..için raahat olsun...
morfoloji sonuçlarınız bugün çıkacaktı sanırım öğrendiniz mi??
ateş lafını ilk konuştuğumuz aylarda (miladtan önce)
senle ben nerden ölçicemizi kestirememiştik hatırla
takılma ateş tablosuna,akıntıya falan..
o işler belli olmaz..
ben mesela yumurtladım bol bol,ateşim de koltuk altı 37.0 civarı ama benimkiler gelicek sanırım gene
tamam canım kesinlikle kaçırmam bu hafta full devam o zaman
iimş cnm sonuççhareket hele süper maşallahh sayı 65 mlyon oluo demi sperm yognlugu o ...
kesınlıklee full dvm kuzum en önemlisi bugun ve yarın sakın kaçırma halvet yapbi yandan barbunyama başladım kuzum veriyimde onu ocaga pilavıda 6 ya dogru yaparım
ateş lafını ilk konuştuğumuz aylarda (miladtan önce)
senle ben nerden ölçicemizi kestirememiştik hatırla
takılma ateş tablosuna,akıntıya falan..
o işler belli olmaz..
ben mesela yumurtladım bol bol,ateşim de koltuk altı 37.0 civarı ama benimkiler gelicek sanırım gene
kız ben hamile miyim var mı diye değil
bari çatladıgını öğrenseydim de adetimi bilseydim
aman ne bileyim
senden de benden de bi cacık olmaz ha
topikte yıllandık hala bebek yok
valla kaşarlandım diyorum ama
çok içerliyorum bakma deliliğe vurduğuma
gelmeyeceeekk
ben senin o gelmeyeceeekk yazan parmaklarını seviim sedoşum balım minik kuşum benim
ohh canım ellerine sağlık pilavıda çok severim benim yerimede ye olurmu
Off ben çok sıkıldım bugün eşimle de az tartıştık öğle tatilinde zaten boşanalım gitsin dedim anneme de söylicem dedim telefonuma el koydu bir delilik yaparsın sen şimdi dedi. Hiç keyfim yok. Aslında sudan sebeb ama işte çok doldum galiba belki de psikoloğa felan gitmem lazım ne bileyim. Kaynanaya da dün gitmedik bugünde eşim aradı gelcez diye gitmemiz lazım. Evde de kuru fasulye var hiç canım çekmiyor acı biber falan alayımda öyle yerim belki belki de hiç yemem evet gitmek istiyorum ya sadece kaynanayla muhabbete şimdi hiç halim mecazım yok yaa..
ayy yirim ben seni yirim ayy hamiş olundaa moralim yerine gelsin kız zatii tek kaçış noktam bu topik yaa yoksa kafayı yiceeemmm
Off ben çok sıkıldım bugün eşimle de az tartıştık öğle tatilinde zaten boşanalım gitsin dedim anneme de söylicem dedim telefonuma el koydu bir delilik yaparsın sen şimdi dedi. Hiç keyfim yok. Aslında sudan sebeb ama işte çok doldum galiba belki de psikoloğa felan gitmem lazım ne bileyim. Kaynanaya da dün gitmedik bugünde eşim aradı gelcez diye gitmemiz lazım. Evde de kuru fasulye var hiç canım çekmiyor acı biber falan alayımda öyle yerim belki belki de hiç yemem evet gitmek istiyorum ya sadece kaynanayla muhabbete şimdi hiç halim mecazım yok yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?