Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg canım geçmiş olsun
depremden cok korkarım...
ve inşlh gelmez kırmızılar
beklemekten başka çare yok
canım benim hayırlısı olsun inşllh

sağolasın seyyahım
bekliyorum evet..
ama panik falan değilim çok şükür..
herşey olacağına varır sonuçta..

slm kızlar megcim geçmiş olsun canım Allah daha kötülerinden korusun canım

amin canım benim sağol..

ok canim görüsürüz

eğer olmassam adet çarşamba gunu yapıcam cnm bir iki gun geçsin enazından dıyorum sonra hayal kırıklıgı olmasın dıye

asemb kuzum birşey sorucam sana yaa benim adetim biteli 6 gün oldu ama göğüslerim sanki daha yeni adet olacakmışım gibi acıyor neden acaba bir fikrin varmı canım acaba:18::18:

ferda nasılsın canım ordamısın sana sormak istediğim bişeler var eşim sperm tahlili yaptırdı inşlh bu konuda bilgin vardır yarın kadın doğuma gitcez sonucu göstermek için ama ben merek ediyorum bana iyi gibi geldi sonuçlar ama yinede bilemiyorum

Miktar : 4.7 ml
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 75
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 50
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 25
(c) Yerinde Hareketli : % 0
(d) Hareketsiz : % 25
Sperm Yogunlugu : 65.000.000/ml
Yuvarlak Hucre : <1.000.000/ml
Lokosit : <1.000.000/ml

kız kanabaharın fıyatı ucmuş ya dun aldım bende kilosu 5 tl ya

bende şaşırdım
ee öğrenenler var dedim
ozaman sen de kesin hamile misin yani dedi
?
cevap veremdim tabii
ama bak diğer söölediğin hatalı 9 ay adet gören hamilelikte çok insan var
sayılarıda çok az değil
mesela benim bi arkadaş tam 9 ay adet gçrdü yumurtladı yani düşünnn
ee annem bize hamilyekn teyzemde yiğenlerime tam 4 ay adet gördüler teyzeminkini çok ii hatırlıyorum
resmen normal adet kanaması geçirdi
annem bize teyzemde yiğenlerini 4 aylıkken öğrendiler düşün
bu nasıl oluyo anlamış değilim valla

selam nasılsın canım eşinin sonuçları nasıl çıktı.

tşkler iyiyim canuım eşimin sonuçları normal değerleri ile karşılaştırdığımda hepsi normal görünüyor yarın randevü aldık gitcez kadın doğuma bakalım doktor ne diyecek

iimş cnm sonuççhareket hele süper maşallahh sayı 65 mlyon oluo demi sperm yognlugu o ...

asemb kuzum birşey sorucam sana yaa benim adetim biteli 6 gün oldu ama göğüslerim sanki daha yeni adet olacakmışım gibi acıyor neden acaba bir fikrin varmı canım acaba:18::18:

kuzumm yumurtlama gunlerındesınn yumurtlama gunu göğüsler acır adet olcakmıs gibi kasıklarda ağrı olur bide akıntı olur tabı herkesde böyle değil ama genelde böyle
bugunu değerlendir kuzum hatta yarını ve bikaç gunu daha kuzum

allahım ovucan akntı çift çizgi ateşş bi sürü bşey varr ama yne de çok karmaşıkk bu konu aklmızı koru topikçenek yarabbimmm

tşkler iyiyim canuım eşimin sonuçları normal değerleri ile karşılaştırdığımda hepsi normal görünüyor yarın randevü aldık gitcez kadın doğuma bakalım doktor ne diyecek

evet canım...baktım sonuçlarınıza gayet iyi görünüyor..için raahat olsun...
morfoloji sonuçlarınız bugün çıkacaktı sanırım öğrendiniz mi??

evet canım akıntıda var şöyle beyaz yumurta akı gibi kaygan sağ kasığımda batıyor dediğin gibi zaten adetim bitti son 5 gündür hergün oldu halvet birtek dün olmadı malum sorun yüzünden birgünden birşey olurmu acaba :18::18:

hiçbişey olmaz bigunden kuzum ama mutlaka bugunu degerlendır dogruu halvete bugun yarın ve ondan sonrakı gunde yapın kuzum
akıntında var yumurtlama işte bu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…