Selam kızlar,bu hafta eşim gündüz gelemiyorum.Nasılsınız?Bugün gebişimiz var mı ya da test yapmayı düşünen
sağol cnmm benım al kocişinide gelın bize hep beraber yiyelim kuzum benımm
sağol cnmm benım al kocişinide gelın bize hep beraber yiyelim kuzum benımm
ohh ne güzel olurdu canım valla gelmiş kadar oldum yinede sağolasın hayatım:102:
yemegı verdım ocaga sohbte devmkızlar sız yakınmısınız bırbırınıze
selam kızlar ben geldım
gecmısı okuyayım dedım ama okadar uzundukı yarıda kestım bıtıremedım hemen yazmak ıcın
bende randevu aldım yarın 2 bucukda
hersey yolunda gıtsın kızlar keseyı göreyım dua edın neolur
hemen gelıp yazcam buraya ınsallah sorun cıkmaz
asemble beni mi diyosun canım malesef değiliz 6-7 sat vardır aramızda eşin ne zaman geliyor şekerim gececimi gündüzcümü
sende sağol kuzumm benımmmm
sen gitme eşin gitsin o zaman kaynanaya..
boşanalım lafı olmamış ama dejavum ya....
aslında üstüste yaşadıkların hiç kolay şeyler değil..
hakkaten içini boşaltman için profesyonel bi yardım iyi fikir..
hepimize gerekli aslında..
geçicek bu günler..............
ağustos,eylül,ekim,kasım,aralık anaları olcez bizde inşallahhh
canım seni anlıyorum inanki bazen banada oluyor sudan sebeplerle doluyor insan gözüne gelmiyor hiç birşey bendede çok oluyor aslında yanlış birşey ama ne yaparsın
eski kaşarız hemde
ne diyim,
bende kabullenmekte zorlanyorum ama umudum da azalarak da olsa devam ediyo..
hayırlısı seyyahım
evet canım ikinize dedım en cok uzak olan benım şimdilikgorev cıkmazsa canım 6 gıbı evde olur bugun inşallah senın kacta gelır tatlım
asemb canım eğerki rest falan yaparsın yada adet oursun (inş olmazsında)bana haber et mutlaka olurmu geçmişi okuma fırsatım olmuyor özelden mesaj at bana mutlaka olur mu hayatım:18::18:
evet canım ikinize dedım en cok uzak olan benım şimdilikgorev cıkmazsa canım 6 gıbı evde olur bugun inşallah senın kacta gelır tatlım
asemb canım eğerki rest falan yaparsın yada adet oursun (inş olmazsında)bana haber et mutlaka olurmu geçmişi okuma fırsatım olmuyor özelden mesaj at bana mutlaka olur mu hayatım:18::18:
benimkide şimdi girdi içeri namaz geçiyor kılayım dedi canım diyarbakır nasıl doğu görevindemisiniz yaniii
banada tatlım at masj olurmu:18:
uzagız malesef ya bende ankaradayım elf ıstanbulda sen dıyarbakırda ınsallahh tayınlerınız ankaraya çıkar
bende verdim barbunyamı ocaga pilavlarda az sonra
mutlaka atarım cnm benımm zatı testı olmassam çarşamba yapcam hbrsiz komam sizi canım arkadaşlarım benımm
banada tatlım at masj olurmu:18:
Off ben çok sıkıldım bugün eşimle de az tartıştık öğle tatilinde zaten boşanalım gitsin dedim anneme de söylicem dedim telefonuma el koydu bir delilik yaparsın sen şimdi dedi. Hiç keyfim yok. Aslında sudan sebeb ama işte çok doldum galiba belki de psikoloğa felan gitmem lazım ne bileyim. Kaynanaya da dün gitmedik bugünde eşim aradı gelcez diye gitmemiz lazım. Evde de kuru fasulye var hiç canım çekmiyor acı biber falan alayımda öyle yerim belki belki de hiç yemem evet gitmek istiyorum ya sadece kaynanayla muhabbete şimdi hiç halim mecazım yok yaa..
İnşallah yarın haber alacağızbugün gebiş haberi yok elisim..
özletme kendini
selam kızlar ben geldım
gecmısı okuyayım dedım ama okadar uzundukı yarıda kestım bıtıremedım hemen yazmak ıcın
bende randevu aldım yarın 2 bucukda
hersey yolunda gıtsın kızlar keseyı göreyım dua edın neolur
hemen gelıp yazcam buraya ınsallah sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?