Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar ben geldım
gecmısı okuyayım dedım ama okadar uzundukı yarıda kestım bıtıremedım hemen yazmak ıcın
bende randevu aldım yarın 2 bucukda
hersey yolunda gıtsın kızlar keseyı göreyım dua edın neolur
hemen gelıp yazcam buraya ınsallah sorun cıkmaz

aslm canim hosgeldin insallah görürsün canimcimm

asemble beni mi diyosun canım malesef değiliz 6-7 sat vardır aramızda eşin ne zaman geliyor şekerim gececimi gündüzcümü

evet canım ikinize dedım en cok uzak olan benım şimdilik gorev cıkmazsa canım 6 gıbı evde olur bugun inşallah senın kacta gelır tatlım

Ya valla artık herşeyi batıyor gözüme zaten stresliyim çarşamba son yaptırdığı kan sonuçlarını alacak annem bakalım ne olacak. Bende eğer annem çalışamazsa çalışıcam yardım etcem dedim tamam sorun yapmıyorum dedi bugünde diyo eee ya hamile olsaydın çalışmasaydın napcaktın diyor yani çalışamayacaktın o zaman nasıl geçineceklerdi demeye getiriyor yada işte aldığı döner sermaye payı var kesilcek o belki de işte kesilirse yardımın gerekiyor diyor ee dedim zaten nisana kadar babana borç bitecek tek maaşın bile zaten iyi ki yazın kesilcek kesilirse borçta bitecek dedim. Ben anneme yardım etmeliyim onu öyle bırakamam kabul etmiyorsan boşanırız biter dedin arabayı sürdü baya bir sakinleştir beni bende iyi düşün o zaman dedim inerken öyle kaldı.

geçicek bu günler..............
ağustos,eylül,ekim,kasım,aralık anaları olcez bizde inşallahhh

İnşallah valla boğuluyorum artık yaaa..

canım seni anlıyorum inanki bazen banada oluyor sudan sebeplerle doluyor insan gözüne gelmiyor hiç birşey bendede çok oluyor aslında yanlış birşey ama ne yaparsın

öyle canım ya yani yapma dediğim şeyler yapılıyor sürekli bende anlayış istiyorum işte çalışıyorum, evde çalışıyorum, annemin sonuçları ne çıkacak merak ediyorum, bebek nasıl yapıcam annem çalışamazsa çalışmak zorundayım ama bebekte istiyorum hayallerim yıkılıyor daha ötesi var mı. 2 sene bekleyeceğim belki ben şubata kadar erteledik zor bekliyordum bunlar benim için ne demek düşünen yok. Hayırlısı artık ne diyim..

evet canım ikinize dedım en cok uzak olan benım şimdilik gorev cıkmazsa canım 6 gıbı evde olur bugun inşallah senın kacta gelır tatlım

uzagız malesef ya bende ankaradayım elf ıstanbulda sen dıyarbakırda ınsallahh tayınlerınız ankaraya çıkar
bende verdim barbunyamı ocaga pilavlarda az sonra

asemb canım eğerki rest falan yaparsın yada adet oursun (inş olmazsında)bana haber et mutlaka olurmu geçmişi okuma fırsatım olmuyor özelden mesaj at bana mutlaka olur mu hayatım:18::18:

mutlaka atarım cnm benımm zatı testı olmassam çarşamba yapcam hbrsiz komam sizi canım arkadaşlarım benımm

benimkide şimdi girdi içeri namaz geçiyor kılayım dedi canım diyarbakır nasıl doğu görevindemisiniz yaniii

evet canım dogu gorevı valla tavsıye ederım soylendıgı gorundugu gıbı degıl artık heryer tehlıkeli canım benım

ohhh mıs gıbı şimdiden afıyet olsun bıze biz ne hamarat avratlarız yaaa

Canım üzme kendini canın sıkma.Hemen öyle boşanma lafı da etmek yok her şeyin üstesinden geliriz biz.Seni üzen şeyi detaylı olarak bilmiyorum ama sanki her şeyi kendi içinde mi yaşıyorsun acaba?Bana da bazen öyle oluyor bişeye kafayı takıyorum büyütüyorum sonra kociş bişey diyince ona patlıyorum.Bence de birileriyle konuşmak sana iyi gelir.Ama üzme kendini bu düşüşler her evlilikte olur,yalnız olduğunu düşünme.

bugün gebiş haberi yok elisim..
özletme kendini
İnşallah yarın haber alacağız

İçini ferah tut inşallah her şey sorunsuz geçecek

kızlar nasılsınız. yeni hamiş haberlerimiz varmı.benimde bugün bat günü. ama gelen giden yok. yarın sabah test yapim dedim. umarım gelmezler bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…