Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahaha casuslarida var dimek
te allam ya allah akil fikir versin ne deyim

meg canım geçmiş olsun
depremden cok korkarım...
ve inşlh gelmez kırmızılar
beklemekten başka çare yok
canım benim hayırlısı olsun inşllh

aynen üle valla nolcak halımız bilmem

aynen öyle cnmcım arada makarna iyi gider herzaman insan temızlık yemek modunda olmuyo

aynen öyle canım yaa Allahtan eşim sorun etmiyorda içimde rahat yapıyorum sorun olmuyor hiç yemek yapmasam ses etmez kendi başının çaresine bakar aradım telede sordum makarna yapıcam diye olur farketmez yorma kendini dedi canım benim yaaa sevesim geldi bak şimdi gelsede çocuk gibi yoğursam biraz aşkımı kızzz

delisin sen yaa

hahaha alemsin sen kuzum yaa
ben cok seviyom makarna ya benım herifffff sevmıyo ya

ozaman öğlenlerı kendıne yap cnmcım eşin yokkene otur bi güzel ye

slm kızlar megcim geçmiş olsun canım Allah daha kötülerinden korusun canım

canım dış gebelik olmadığına çok sevindim inşallah bebişisini sağlıkla kucağına alırsın ben bu ay yumurtlama hesabı yapmıcam dedim ama sanırım bu hafta yumurtlama haftam yinede insan dayanamıyo ama geçen ayki gibi stres falan yapmıyorum akışına bıraktım olacağı varsa olur diyorum geçen ay kırk kere idrar testi 3 kere kan testi aklım başıma geldi. inşallah rabbim hayırlısıyla bizede nasip eder. zamanını bekliyoruz...

hahaha casuslarida var dimek
te allam ya allah akil fikir versin ne deyim

sorma yaa ne komik di mi
aman görüşmüyoruz buna da şükürr yaaaa

ben cok seviyom makarna ya benım herifffff sevmıyo ya

ayy benim kocaya hergün yap
hergün yer
ööle bööle sevme değil tapıyo makarnaya resmen
işimi kolaylaştırıyo valla

kızlar ben pazara gidiyorum bakalım neler var
aslında bişey almıcam
ama karnıbahar olabilir

yapıyomda tek oluınca guzel olmuyo zaten işth yokkı bende canım ya

canım keşke benimd de iştahım olmasa ne güzel olur bak zayıfım diyosun bende zayıf olsam keşke gerçi biraz verdim gibi eşim öyle diyor ama tabi biraz vermekle olmuyorki çok vermem lazım çok yaa ne güzel bir yıl önce 58 kiloydum yaaa

nasıll ovulasyon gebelik göstermiyormuş yaa. Burada kaç topik açıldı bununla ilgili ve kaç tane koyu çıkıpta gebe olan var ayrıca benimde başka topikten arkadaşım var. O doktor desin o zaman nasıl tesadüftür ki ovu da koyu çıkıyor ve gebelikte de hamile çıkıyor bu bayanlar ki zaten hamilelik oluşunca artık 9 ay yumurtlama olmaz ve bu yüzden regli de olmaz öyle olsa hamileler regli de görürdü. Prolaktin aşırı yükselmeye başlar süt üretir bu hormon ve yımurtlamayı engeller o yüzden de regli olmayız. O topikte başka arkaşlarımda hep ovuda öğrendi önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…