Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyyyyyyyyy geldim ben
azcık şey alacaktım güya pazardan
buarada karnıbahar 5tl olmuş diyenlereee sesleniyorummmmm
7 tl olmuşşş
adama dedim çeyrek mi satıyoon amca kendine gellllll

Hahahha bizim burda 6 tl otv vurmus pazara kuzucum

oyyyyyyyyy geldim ben
azcık şey alacaktım güya pazardan
buarada karnıbahar 5tl olmuş diyenlereee sesleniyorummmmm
7 tl olmuşşş
adama dedim çeyrek mi satıyoon amca kendine gellllll

yuhhh Eşim karnıbahar yemiyor yaa bende seviyorum valla artık ayırıp satıyorlar ya öyle yarım kilo alcam yicem yaa.. Lahana da yemez sevmez. Cumartesi alayım bari bak canım çekti ama yoğurtlusunu yapayım ben kızartıp..

dedim bi bakim ne var ne yok topikte...
ama gecmise dalmadim valla cok isim var bugun
eve istedigim gibi dokunmuyorum kac gundur.. kocam sagolsun yapiyor ama bende kaynana gibi adamin basinda hic begenmiyorum yaptigi isi
o yuzden birazdan kalkacam da bi toparliyim evii

Bu arada çok acıktım

ama kaynanama uğrayacağız ben nasıl dayancam. Okulun kantinden bisküvi felan alcaktım ama buradaki memurun sınav görevi var şehir dışına perşembe gidecek onun toplantısı varmış öğleden sonra gitti burada da çok öğrenci vardı ders çalışanlar nasıl bırakayım alamadım birşey yaa.. Gözümde yiyecekler uçuşuyorrr

bu arada sizden naber bacilarr.. yarin cok heyecankli gun o zaman belli olacak ilda ve meg in durumu diimi

Ay burda parcalayip satsalar keske avuc ici kadar bisiy yarisida yaprak dibinde alti tl gunah o paraya ben bi corbaya katiyodum simdi onsuz yapiyom napim

bizde çok severiz
kızartmasına da bayılırımmmmm
ama almadım valla
ama brokoli aldım ( oda pahalıyıdı amaçok seviyorum napiim
allahtan kocayemiyo onu hepsi bana kalıyo

hosgeldin canim aslm
erkekle kadinin yaptigi bir olmuyor elbet ama yine de esinin ellerine saglik.sende kendini fazla yorma cnm

kızlar merhaba

ovucan yaptım yine 2.çizgi çok ama çok silik çıktı
kullananlar için soruyorum kızlar ben yani bugün mü yumurtlıcam demek bu ?

ildacım öncelikle sabah ilk idrarla test olmaz
evet ben ilk idrarla yaptım ama gece kalkıp çiş etmiştim
yine 4-5 saat bekledi benimki
doktorun da halt etmiş
kesinlikle gebeliği gösteriyor bence de
benimkini hatırlamıyor musunuz
sen gün içinde bidaha yap bakalım
yumurtluyo olduğunu da sanmıyorum nedense
sen de gün içinde bidaha tekrarla
lekenin yerleşme lekesi olmasını umuyorum canım
bu arada geçmiş olsun

arkadaşlar yazmış zaten ama yazayım ben de
morfolojiye de bakmak lazım ama bu değerler çok iyi

bu arada sizden naber bacilarr.. yarin cok heyecankli gun o zaman belli olacak ilda ve meg in durumu diimi

iyidir bacim saolasin ben bir yandan ev topluyorum bir yandan da burayi okuyup buraya laf yetistiriyorum ne becerikliym yahu
ne isden ne de ceneden geri kaliyorum

hosgeldin canim aslm
erkekle kadinin yaptigi bir olmuyor elbet ama yine de esinin ellerine saglik.sende kendini fazla yorma cnm

iyidir bacim saolasin ben bir yandan ev topluyorum bir yandan da burayi okuyup buraya laf yetistiriyorum ne becerikliym yahu
ne isden ne de ceneden geri kaliyorum

evet msallah becerikli hatun
ya bakma benim de derse oturmam lazim onun icin ev daginikken kafam rahat etmez.. onun icin kalkip toparlayim rahat kafayla oturayim diyorum yani.. cok da yormadan yapacaz artik napalim..
camaisr suyu cok zarar verir mi hamilelikte..
iki dakka wc leri hallaetsem ??:26::26::26:

Yaa kızlarr bişi sorcam ben şimdi gidip evde idrar testi yapsam doğru sonuç alırmıyım sabahmı daha net sonuç verir ne yapayımm ?????:26:

Yaa kızlarr bişi sorcam ben şimdi gidip evde idrar testi yapsam doğru sonuç alırmıyım sabahmı daha net sonuç verir ne yapayımm ?????:26:

bence sabret ve sabah yap derım cnm benım ılk gebelıkte akşam yapmıstım negatıfdı sabah yaptım pozitik çıkmıstı oyuzden bekle derım cnm
bu arada kaç gun geçti

anladim canim ama hicbir bilgim yok canim camasir suyu zararli olur mu ki bende bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…