Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ferdacım ya sakın ben yazarken gitme yaa bi lafın belini kıramıorz yaa denk getremıom sana bşey bi yazıom sen ggtmiş oluosn o ara dun ovucan kopkoyuydu bugun silik çizgi dun preseed ile halvet oldu meg bu sabah halvet dedi ama kocayı razı edemedm zaten nezleyiz ikimiz de sabahın köründe olmaz dedi ben de çok gdemedm usutune bu akşam olursa çok geç olmaz demi yaa sacma bi soru oldu ama dur ateş tablomu da koyayım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

mrb ztar hoşgeldin cnm bence çamaşır suyuyla işin olmasın cunku gebelıkte zararlı dıye bılıyorum

bence sabret ve sabah yap derım cnm benım ılk gebelıkte akşam yapmıstım negatıfdı sabah yaptım pozitik çıkmıstı oyuzden bekle derım cnm
bu arada kaç gun geçti

ya sabahda olmaz diyolarr off kafam karıştıı bugün olmam lazımdı olmadıı..

ya sabahda olmaz diyolarr off kafam karıştıı bugün olmam lazımdı olmadıı..

cnmcım kım dıyo sabah olmaz dıye olurmu oyle şey gebelik testinde asıl olan sabah ılk ıdrardır emınım yanı
bukadr panık yapma hem çıkmazsada erken oldugu ıcın olabılır testı bi kaç gun sonra tkr et cnm

mrb ztar hoşgeldin cnm bence çamaşır suyuyla işin olmasın cunku gebelıkte zararlı dıye bılıyorum

Hosbulduk canim bende oyle biliyorum da tam emin degilim aslinda..
ama ferda burda o da topigin bilirkisilerinden nede olsa bi yorum yazarsa bahtiyar olurummm..
tesekkur ederim sana da azraya da cevaplar icin canlarim

iyi tamam seni dinliycem ve sabah ilk idrarla yapcmm :))) sabah kadar çatlamazsam iyi :d

Kizlarrr ya ben misir patlatirken iki tenceremin icini yakmisim cikaramadim ne yapmam lazim bilen goren duyan yardim etsinnnn kurtarin shefferlerimi

Hosbulduk canim bende oyle biliyorum da tam emin degilim aslinda..
ama ferda burda o da topigin bilirkisilerinden nede olsa bi yorum yazarsa bahtiyar olurummm..
tesekkur ederim sana da azraya da cevaplar icin canlarim

nedemek cnm benım

iyi tamam seni dinliycem ve sabah ilk idrarla yapcmm :))) sabah kadar çatlamazsam iyi :d

çatlamak yok bak benımde bat dundu ama bikaçgun daha beklıycem test için

kızlar aranızda bebek bekleme sürecindeyken psikiyatriye
giden varmı?hayatta çok şeye direndim çoğunda başardım,gel gelelim bu bebek olayı büktü belimi..kaldıramıyorum artık..

kızlar aranızda bebek bekleme sürecindeyken psikiyatriye
giden varmı?hayatta çok şeye direndim çoğunda başardım,gel gelelim bu bebek olayı büktü belimi..kaldıramıyorum artık..

cnm dua ve tevekkül yoksa süreç hakikaten çetinn ...beni ayakta tutan bunlar cnm ...

kızlar yemeklerimi ocağa koydum
kendimede ıhlamur yaptım geldiim
yaa okadarda yük taşıdım pazarda belim açılır adet olurum dedim tık yok hala

gamzeeeeeecimmmmmmmmmmmmmm

geçmişi okudun mu bilmiyorum dün başka doktora gittim
alttan bakıldı ve kese göründü....
4.4 mm yazıyo ultrason kağıdında..
dış gebelik değilmiş.....

süppeerrr işte buuuuuu darısı bize Allah tamamına erdirsin ofluuuu

habire kötü şeyleri düşünüp şükrediyorum..psikolojim bozuldu..

yok bebek bebek dersem yavrum sakat olacak,yok bukadar üzülürsem hamile kalsamda düşük olacak..

bebek özlemimi bile yaşayamıyorumm...

önceleri ayda bikere olurdu(adet yaklaşınca)
şimdi hergün bunalımdayım..
cnm dua ve tevekkül yoksa süreç hakikaten çetinn ...beni ayakta tutan bunlar cnm ...

Selam kızlar ben geldimmm
geçmişi okumaktan bişi yazamıyorum yaa
kuru kuru girip kuru kuru çıkıyorum :))

megim ve ildam inşaallah hamilesinizdir
değilsenizde çok yakın zamanda kalacaksınız demektir..
hatırlarsınız bende yapmıştım ovücan ağutos ayında
hatta ferdam falan yorum yapmıştı
senden ümitliyim falan diye
üstelik 2 günde sekteye uğramıştım
ama malesef ki ertesi sabah kırmızılara yenik düştüm..
amma velakin eylül ayında da hamile kaldım..
belki sizde de aynı durum olacaktır ama gönlüm
hamiş olmanızdan yanaa inşaallahhhh maşaallahhh

Of'lucum bak gördün mü boşuna evhamlanmışsın
mevlam tamamına erdirir inşaallah
bundan sonra her doktorun dediğine güvenme
çeşit çeşit doktora git ve aralarından hangisi iyi ise
onun gözetiminde olursun tatlım..
hadi bakalım darısı topicdeklerin başına

Kizlarrr ya ben misir patlatirken iki tenceremin icini yakmisim cikaramadim ne yapmam lazim bilen goren duyan yardim etsinnnn kurtarin shefferlerimi

Bulaşık deterjanı değil, bulaşık makinası için toz deterjan koyup suyu kaynatın. Ne kadar kolay temizlendiğini görünce tabiri caizse dibiniz düşecek. Reklamlardaki gibi silivermek yetiyor ondan sonra.

nedemek cnm benım

çatlamak yok bak benımde bat dundu ama bikaçgun daha beklıycem test için

ay çok heycansızsınız cidden yaaa ahh ahahh benim batım gecikse keşke hergün bakarım aslında anlıorum doru diosunuz hüsran olmasın die ama ne biliimmm ayyy bebişler hadi geliinn geliinn

inşallah dediğin gibi olur canım (((

iyi akşamlar kızlarrr napıyosunuzzzz????????
benim bata 9 gün kaldı vee hiç bi belirtiiimmm yookkkk

ay çok heycansızsınız cidden yaaa ahh ahahh benim batım gecikse keşke hergün bakarım aslında anlıorum doru diosunuz hüsran olmasın die ama ne biliimmm ayyy bebişler hadi geliinn geliinn

Bende senin gibi düşünüyordum ay çatlamıyomu bunlar acaba ben olsam yapardım hemen diye
Ama günüm 13 14 gün geçti hastaneye gittim direk kocaman negatifi aldım geldim
İnsanın içinde farklı duygular oluyor ya yoksa ya varsa ümütle beklemek daha kolay geliyor..
Dilerim bir gün Anne oluruz beklemez test yaparız hemencecik çıkarr sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…