Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anlıorm cnm ne kadar zamandır ıstıosnz bebiş cnm psikyatradan yardım almak gerekli durumda çok mantıklı ve fayda alıncak bşey ama ii bi prkyatra gitmek çok onmli bazı drlar hap verp yolluo o sinir hapları da insanı daha kötü yapıo bi psikolgtan yardım alablrsn istersen ya da hergun bize takıl konşp dertleşlm burda topikçe burası da bi terapi resmen grup teraipsi belki beni ayakta tutan diger bşey de bu....

inşallah dediğin gibi olur canım (((

İldailda sen nekadar zamndır evlisin canım ve nekadar zamandır korunmuyorsun..
İnşallah bu ay 4 kişiden müjdeli haber gelicek gibi
Rabbim yanıltmaz inşallah gelmiştirler sizin sıpalar sonra bizimkiler gelir..

ay çok heycansızsınız cidden yaaa ahh ahahh benim batım gecikse keşke hergün bakarım aslında anlıorum doru diosunuz hüsran olmasın die ama ne biliimmm ayyy bebişler hadi geliinn geliinn

valla bakıpta negatıf olcak korkusundan beklemeyı tercıh edıyorum cnmcım inşallahh gelir bebüşler tum bekleyenlere tez zamanda

katılıyorum sana cnmcım beklemek daha ıyı oluyo öbür türlü hem hayal kırıklıgı hemde acaba erken yaptım ondanmı dıyıp daha cok stres oluyo:18:

Bulaşık deterjanı değil, bulaşık makinası için toz deterjan koyup suyu kaynatın. Ne kadar kolay temizlendiğini görünce tabiri caizse dibiniz düşecek. Reklamlardaki gibi silivermek yetiyor ondan sonra.

ildacım senin arap sabunuyla sirke tarifin var dı yaaa arap sabunu kullanmadım daha ama sirke olayııı harikaaa yaaa parlatıcı yerine koyuyorum pırıl pırıl valllaaa:) bide ev sildiğim suya koydum harika bu sirke mucizesi :) böyle bildiklerini hep paylaş bizleeeeee

Merhaba kızlar,

İnanmıyorum ya oFLUMMM keseyi gördünüz mü gercekten.

Ay heyecan yaptım bak gördün mü canım allahın takdırı işte,dualarımız kabul oldu :)))

Nasıl sevindim bir bilsen...

İlda kuşum sende varmı bır gelısme test falan bişiler?

Gecmısı okumadım valla son sayfaya geldım okadar

Benim pisikolojim de alt üst olmuştu pisikiatrise gittim ilaç verdi depresyondaymışım bebekte düşünme dedi
Bende almadım reçeteyide attım..
Pisikoğa getsen daha yarartlı senin için bizi güldürecek umut verecek birilerine ihtiyacımız var sadece canım
Bi kaç arkadaşta var onlarda bu durumlarından şikayetçi ilaç kullanıyolar ama ben istedimmi çok mutlu olabiliyorum herşey insanın kendi elinde
Ama pisikoloğa gidersen konuşarak rahatlatıcaktır seni..

mrb brownim hoşgeldin bende cok sevındım oflu ıcın ne kötü gündü o gün oflu dış gebelık felen dedıgınde ama dediğin gibi rabbım dualarımızı kabul etti inşallahda sağlıcakla kucagına alır

ya benim bat yaklasiyo kirmizi gorurum diye wc ye gitmeye korkuyorum ne hale geldim gozumu kapatarak yapiyormmm gerci bu aydan umitsizim pek duzenli ilski olmadi ama iste bi umut

ay tatlım yemeğe gitmiştim ya
hakkaten takılamıyorum hiç
genelde yorgun ve argınım
şimdi de uyukluyorum desem yeridir
umarım gitmemişindir
halvetleriniz bol olsun
hayıt ve preseed işe yarayacak canım inşallah

Hosbulduk canim bende oyle biliyorum da tam emin degilim aslinda..
ama ferda burda o da topigin bilirkisilerinden nede olsa bi yorum yazarsa bahtiyar olurummm..
tesekkur ederim sana da azraya da cevaplar icin canlarim
canım ben çok kullanmıyorum hamileliğimden beri
eşim yapıyor genelde
ama gerektiğinde de kullanıyorum
uzun süre beklemeden hemen döküp ovalayıp su döküp yıkıyorum
yani gerekliyse çok koklamadan hızlıca yap istersen,ben yapıyorum

kızlar selammm..bat günüm 1 aralıktı...henüz regl olmadım..aman maşallah diyelim..
batın üzerinden 1 hafta geçmeden test yapmıycam, ama çok da heyecanlıyım...hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler veririm size..

kızlar selammm..bat günüm 1 aralıktı...henüz regl olmadım..aman maşallah diyelim..
batın üzerinden 1 hafta geçmeden test yapmıycam, ama çok da heyecanlıyım...hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler veririm size..

hayırlı olsun o zaman
nasıl o kadar bekliyorsunuz anlamıyorum
bu kadar işkence etmeyin kendinize ya
bat geçtiyse hemen teste sarılmalı bence

Merhaba canımcım;

ya bi yarım saat önce misafirlerim vardı,konu yasin okumaktan falan acıldı.

Dedim ki daha gecenlerde bi arkadasımız için okudum vs. Ofludan bahsettim.

Onlarda üzüldüler dediler ki insallah dr. yanılmıstır. :)))))

Şimdi onları arayıp oflumun habeını verıcem.

O gün çok kötüydü evet canım ya ne coküzülmüştük.

Şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti ya :)

hosgeldin brownimmmm
evet cnm ya cok güzel bir haber her doktora inanilmayacagi böylelikle ortaya cikmis oldu
insallah oflucum hayirlarla bebisini kucagina alir.

slm cnm maşallah maşallah hadı hayırlısı ınsallahh guzel hbrlerle gelırız buraya bende çarşmba yapıcam testi bakalım hayırlısı

kızlar selam sabahtan beri o kadar yoğundum ki tuvalete bile şimdi gittim. Herkesi öpüyorum. Sizleri seviyorum kaçtım ben
Spoiler kocama kürdan kebabı yapıcam bu akşam
Erkenden gidiğim spoiler çorba pilav cacıkda yapıcam

burdayım ferdacım dedm yne kaçrdm ferdayı deglmiş meger dun gunduz oldu bugun de akşam olcak sacma bi şeklde yumrtlamayı kaçrma korkusu var bende garip illa sabah olmasına gerek yok yanii demi koyu çizgiyi görnce 24 ve 36 saati arasnda halvet dıe blıorm ben yanlmıorm demi inş cnm ya preseed çok rahat bşeymiş gerçekten ii ki almşm inş da bebişime de vesile olcakkk aminnn

hayırlı olsun o zaman
nasıl o kadar bekliyorsunuz anlamıyorum
bu kadar işkence etmeyin kendinize ya
bat geçtiyse hemen teste sarılmalı bence

canım aslında ben de bekleyemem..çok tezcanlıyımdır...ama geçen ay hemen test yaptım, hem de kaç kez, kan testine bile gittim ama negatifti, ve tam bat tarihimden 8 gün sonra regl oldum..bu da insanın yok yere ümitlenip sonra da hayal kırıklığı yaşamasına neden oluyor...gerçi geçen ay yumurtalama vs.takip etmemiştik ancak bu ay ettik..bu nedenle cumaya kadar bekliycem test için tabi regl olmazsam bu zamana kadar.

hosgeldin brownimmmm
evet cnm ya cok güzel bir haber her doktora inanilmayacagi böylelikle ortaya cikmis oldu
insallah oflucum hayirlarla bebisini kucagina alir.

Hoşbuldum azram yemın ederim içim içime sığmıyor suanda heyecan yaptım cok fena.

OFlunun ogünkü ruh halını tahmın edebiliyorduk hepimiz acısını içimizde hissettik.

Aralık ayı ugurlu geldi sankı kızlar ne dersınız,ayın ilk günlerine süper basladık topikce :))

3 hamılemız var sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…