inşallah dediğin gibi olur canım(((
habire kötü şeyleri düşünüp şükrediyorum..psikolojim bozuldu..
yok bebek bebek dersem yavrum sakat olacak,yok bukadar üzülürsem hamile kalsamda düşük olacak..
bebek özlemimi bile yaşayamıyorumm...
önceleri ayda bikere olurdu(adet yaklaşınca)
şimdi hergün bunalımdayım..
inşallah dediğin gibi olur canım(((
ay çok heycansızsınız cidden yaaa ahh ahahh benim batım gecikse keşke hergün bakarım aslında anlıorum doru diosunuz hüsran olmasın die ama ne biliimmm ayyy bebişler hadi geliinn geliinn
Bende senin gibi düşünüyordum ay çatlamıyomu bunlar acaba ben olsam yapardım hemen diye
Ama günüm 13 14 gün geçti hastaneye gittim direk kocaman negatifi aldım geldim
İnsanın içinde farklı duygular oluyor ya yoksa ya varsa ümütle beklemek daha kolay geliyor..
Dilerim bir gün Anne oluruz beklemez test yaparız hemencecik çıkarr sonuç..
Bulaşık deterjanı değil, bulaşık makinası için toz deterjan koyup suyu kaynatın. Ne kadar kolay temizlendiğini görünce tabiri caizse dibiniz düşecek. Reklamlardaki gibi silivermek yetiyor ondan sonra.
habire kötü şeyleri düşünüp şükrediyorum..psikolojim bozuldu..
yok bebek bebek dersem yavrum sakat olacak,yok bukadar üzülürsem hamile kalsamda düşük olacak..
bebek özlemimi bile yaşayamıyorumm...
önceleri ayda bikere olurdu(adet yaklaşınca)
şimdi hergün bunalımdayım..
Merhaba kızlar,
İnanmıyorum ya oFLUMMM keseyi gördünüz mü gercekten.
Ay heyecan yaptım bak gördün mü canım allahın takdırı işte,dualarımız kabul oldu :)))
Nasıl sevindim bir bilsen...
İlda kuşum sende varmı bır gelısme test falan bişiler?
Gecmısı okumadım valla son sayfaya geldım okadar
ay tatlım yemeğe gitmiştim yaFerdacım ya sakın ben yazarken gitme yaa bi lafın belini kıramıorz yaa denk getremıom sana bşey bi yazıom sen ggtmiş oluosn o aradun ovucan kopkoyuydu bugun silik çizgi dun preseed ile halvet oldu meg bu sabah halvet dedi ama kocayı razı edemedm zaten nezleyiz ikimiz de sabahın köründe olmaz dedi ben de çok gdemedm usutune bu akşam olursa çok geç olmaz demi yaa sacma bi soru oldu ama dur ateş tablomu da koyayım
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben çok kullanmıyorum hamileliğimden beriHosbulduk canim bende oyle biliyorum da tam emin degilim aslinda..
ama ferda burda o da topigin bilirkisilerinden nede olsa bi yorum yazarsa bahtiyar olurummm..
tesekkur ederim sana da azraya da cevaplar icin canlarim
kızlar selammm..bat günüm 1 aralıktı...henüz regl olmadım..aman maşallah diyelim..
batın üzerinden1 hafta geçmeden test yapmıycam, ama çok da heyecanlıyım...hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler veririm size..
mrb brownim hoşgeldinbende cok sevındım oflu ıcın ne kötü gündü o gün oflu dış gebelık felen dedıgınde ama dediğin gibi rabbım dualarımızı kabul etti inşallahda sağlıcakla kucagına alır
Merhaba kızlar,
İnanmıyorum ya oFLUMMM keseyi gördünüz mü gercekten.
Ay heyecan yaptım bak gördün mü canım allahın takdırı işte,dualarımız kabul oldu :)))
Nasıl sevindim bir bilsen...
İlda kuşum sende varmı bır gelısme test falan bişiler?
Gecmısı okumadım valla son sayfaya geldım okadar
kızlar selammm..bat günüm 1 aralıktı...henüz regl olmadım..aman maşallah diyelim..
batın üzerinden 1 hafta geçmeden test yapmıycam, ama çok da heyecanlıyım...hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler veririm size..
ay tatlım yemeğe gitmiştim ya
hakkaten takılamıyorum hiç
genelde yorgun ve argınım
şimdi de uyukluyorum desem yeridir
umarım gitmemişindir
halvetleriniz bol olsun
hayıt ve preseed işe yarayacak canım inşallah
canım ben çok kullanmıyorum hamileliğimden beri
eşim yapıyor genelde
ama gerektiğinde de kullanıyorum
uzun süre beklemeden hemen döküp ovalayıp su döküp yıkıyorum
yani gerekliyse çok koklamadan hızlıca yap istersen,ben yapıyorum
hayırlı olsun o zaman
nasıl o kadar bekliyorsunuz anlamıyorum
bu kadar işkence etmeyin kendinize ya
bat geçtiyse hemen teste sarılmalı bence
hosgeldin brownimmmm
evet cnm ya cok güzel bir haber her doktora inanilmayacagi böylelikle ortaya cikmis oldu
insallah oflucum hayirlarla bebisini kucagina alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?