Benim pisikolojim de alt üst olmuştu pisikiatrise gittim ilaç verdi depresyondaymışım bebekte düşünme dedi
Bende almadım reçeteyide attım..
Pisikoğa getsen daha yarartlı senin için bizi güldürecek umut verecek birilerine ihtiyacımız var sadece canım
Bi kaç arkadaşta var onlarda bu durumlarından şikayetçi ilaç kullanıyolar ama ben istedimmi çok mutlu olabiliyorum herşey insanın kendi elinde
Ama pisikoloğa gidersen konuşarak rahatlatıcaktır seni..
anlıorm cnm ne kadar zamandır ıstıosnz bebiş cnm psikyatradan yardım almak gerekli durumda çok mantıklı ve fayda alıncak bşey ama ii bi prkyatra gitmek çok onmli bazı drlar hap verp yolluo o sinir hapları da insanı daha kötü yapıo bi psikolgtan yardım alablrsn istersen ya da hergun bize takıl konşp dertleşlm burda topikçe burası da bi terapi resmen grup teraipsi belki beni ayakta tutan diger bşey de bu....
Merhaba canımcım;
ya bi yarım saat önce misafirlerim vardı,konu yasin okumaktan falan acıldı.
Dedim ki daha gecenlerde bi arkadasımız için okudum vs. Ofludan bahsettim.
Onlarda üzüldüler dediler ki insallah dr. yanılmıstır. :)))))
Şimdi onları arayıp oflumun habeını verıcem.
O gün çok kötüydü evet canım ya ne coküzülmüştük.
Şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti ya :)
kızlar selam sabahtan beri o kadar yoğundum ki tuvalete bile şimdi gittim. Herkesi öpüyorum. Sizleri seviyorum kaçtım ben
Spoiler kocama kürdan kebabı yapıcam bu akşam
Erkenden gidiğim spoiler çorba pilav cacıkda yapıcam
slm cnm maşallah maşallahhadı hayırlısı ınsallahh guzel hbrlerle gelırız buraya bende çarşmba yapıcam testi bakalım hayırlısı
hayırlı olsun o zaman
nasıl o kadar bekliyorsunuz anlamıyorum
bu kadar işkence etmeyin kendinize ya
bat geçtiyse hemen teste sarılmalı bence
2 yıl 4 ay dır evliyim canımİldailda sen nekadar zamndır evlisin canım ve nekadar zamandır korunmuyorsun..
İnşallah bu ay 4 kişiden müjdeli haber gelicek gibi
Rabbim yanıltmaz inşallah gelmiştirler sizin sıpalar sonra bizimkiler gelir..
ildacım senin arap sabunuyla sirke tarifin var dı yaaa arap sabunu kullanmadım daha ama sirke olayııı harikaaa yaaa parlatıcı yerine koyuyorum pırıl pırıl valllaaa:) bide ev sildiğim suya koydum harika bu sirke mucizesi :) böyle bildiklerini hep paylaş bizleeeeee
Merhaba kızlar,
İnanmıyorum ya oFLUMMM keseyi gördünüz mü gercekten.
Ay heyecan yaptım bak gördün mü canım allahın takdırı işte,dualarımız kabul oldu :)))
Nasıl sevindim bir bilsen...
İlda kuşum sende varmı bır gelısme test falan bişiler?
Gecmısı okumadım valla son sayfaya geldım okadar
aynen öyle gerçekten çok üzülmüştük ama çok şükür güzel hbri verdi bizlere hepbir olup yasın okumustuk rabbımde duydu bızı kabul ettı dualarımız çok şükür gerçekten
bırak ben batı beklmeyim die erken gebelk testi aldım ii mi ettm blmıom daha da paranoya etmeym de kendimibeklicz görcz bakalm
anladım cnmcım ozaman daha var sizin tayın işine inşallahhh burası oluuuuuuur
ne iyi yaptın cnm gel gel öp öp
karnıbahar ne yaa bööööggggggoyyyyyyyyy geldim ben
azcık şey alacaktım güya pazardan
buarada karnıbahar 5tl olmuş diyenlereee sesleniyorummmmm
7 tl olmuşşş
adama dedim çeyrek mi satıyoon amca kendine gellllll
Gelllll gellll gelllll öpppp öpppp öppppp
elibeses gelemmi öpemmi dedi ama ne geldi ne öptü yahu
kızlar teşekkür ederim...şuanda işyerindeyim...Allahtan gribim,hazır gözlerim kıpkırmızıyken çaktırmadn ağlıyorum..
eve gidincede bol bol ağlamak istiyorum...
benim annem psikolog gibidir,o çok yardımcı oluyordu ama artık yetmiyor
k.validemle dertleşmek istiyorum,konuyu kapatıyor falan,herşeye alınıyorum belkide
bunca zaman ben güçlüyüm dedim,kendi ilacım oldum,ama bebeğim gelmeyince ilk kez havlu attım
kaynım bu sıralarda evlenecek..hatta onun düğününde karnım burnumda olur diye düşüncelerim vardı..
şimdi düğünü geldi çattı..dümdüz bir karın..akrabaların bebek yokmu sorularıda cabası...
öyle soranlara kızmıyorum...sadece içimden ağlamak geliyor..şimdiye kadar yabancıların yanında ağlamadım ama
bu saatten sonra emin değilim...
bi taraftan ilaç kullansam ee bebekte istiyorum ya hamile kalırsamda yan etkisi olursa diyede yiyorum kendimi..
3senedir korunmuyoruz ama 2yıl civarı yumurta takibi yapıyorum kendimce,en son doktor takip etti..yine gelen yok
burda sizlerle konuşuyorum ama sizinde moralinizi bozmaktan başka bişey yapmıyorumbelkide yazmasam daha iyi..
2 yıl 4 ay dır evliyim canım
bebek içinde bu 5.ayımız :)
canım ilk idrarla yaptım bugün ovucanı dünden daha açık çıktı
megin aynısı diim yaniii
ama ilk idrarla olmazmış ovucan sonrada yapmadım
dr umu aradım yumurtladığımı söölüyo
ve hemen adet olabilirsin arkasından korkma dedi
ama şimdi ksaık sızım başladı :)))
ikimize de maşallah cnm....umarım sen de bize çarşamba günü güzel haberler verirsin...inşallahhh...
Kurban olduğum allah dualarımızı bizim açımızdanda kabul eylese nekadar güzel olurdu :))
inşallah iyi haberlerle gelirsin cnm...
Hoşbuldum azram yemın ederim içim içime sığmıyor suanda heyecan yaptım cok fena.
OFlunun ogünkü ruh halını tahmın edebiliyorduk hepimiz acısını içimizde hissettik.
Aralık ayı ugurlu geldi sankı kızlar ne dersınız,ayın ilk günlerine süper basladık topikce :))
3 hamılemız var sanırsam.
2 yıl 4 ay dır evliyim canım
bebek içinde bu 5.ayımız :)
sirke süper bişey
ve karbonat
evi miss yapıyo kuşum
valla aslında ev için sirke korbonat ve arap sabunu başka bişi yok
ama diğer şeylerde de sorarsanız bildiklerim var saç tırnak
valla canım ne güzel şeyler biliyosun sen :))
karbonatı neye koyuyoruz onu kaçırmışım canımcum
anlat canım bildiklerini süper olur
evet canim ya ne hallerdeydi rabbim dualarimizi kabul etti
evet cnm 3 tane daha da artar insallah yarinda megimle ildam var bakalim asemb de daha adet olmamis sonra yummy arkadasimizda adeti gelmemis daha
hepsi birden gebe kalirsa ne harika olcak yaa
kızlar selam sabahtan beri o kadar yoğundum ki tuvalete bile şimdi gittim. Herkesi öpüyorum. Sizleri seviyorum kaçtım ben
Spoiler kocama kürdan kebabı yapıcam bu akşam
Erkenden gidiğim spoiler çorba pilav cacıkda yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?