Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım bakarım bendee bende çok ama çok yemeye başladım 2 saatde bir açıkıyorum allah sonumuzu hayretsin :)) yapar yapar yerim artık

baska bir temizliyiciyle yapiverdim canim.. evi duzenledim.. ah bir biraksalar daha neler yapacam ama yormak istemiom cok kendimi.. tesekkur ederimm

beni de bıraksalar sadece yatacam hiçbişey yapmıcam
gerçi bişey yaptığımda söylenemez ama
maşallah sana
Allah azmini daim etsin

Hahaha demek emekli öğretmen meslektaşsınız ayrıca :86:

Allah razı olsun kayınvalidenden ozaman,sana destek

Bulantının gecmesıne sevındım hayatım,nekadar kötü olduğunu ablamdan biliyorum.

Bu arada canım sen ilk okul mu lisemi?

kocacımmmmmmmmm geldiiii benim
çok seviyorum ben bu adamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok akıllıcaymışş :81::81:

anladım canım bakarım bendee bende çok ama çok yemeye başladım 2 saatde bir açıkıyorum allah sonumuzu hayretsin :)) yapar yapar yerim artık

erken başlamışsın çok yemeye
valla benim baştan öyle iştahım falan yoktu hiç
sonra mide bulantılarım başladı hiçbişey yemedim
yaklaşık 1 hafta 10 gündür geçti işte bu sefer iştah arttı, sık acıkmaya başladım
zaten 10. haftaya kadar yaklaşık aynı kilomdaydım
birden aldım işte

kızlar hepinize merhaba malesef bu aralar giremiyorum uzun bi sürede giremicem ama ara ara fırsat buluyorum işte hamiş sayıları artmış ohh ne mutlu onlara bende ovulasyonu bekliyorum ateş ölçüyorum her sabah ateş çıksın hemen halvetlenicem eşimde artık o ateşin çıkmasını sabırla bekliyor Allaha şükrediyorum bu ay umudum var olmazsa diye bi ihtimal aklıma getirmiyorum ama olmazsa yıkılıcam Allah ım tüm istiyenleri en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun aminn

bulantılar kötüydü canım evet
ama ben hiç kusmadım şükür
bir de kusanlar var onlar benden beter ya yazık

benim ilköğretim canım
6-7-8ler işte
bu sene sadece 8lere giriyorum

olsun cnm ilerde verirsin insallah
simdi hamilelikten tabi istah acildi
ben kendimi düsünemiyorum kapilardan sigamam heralde

yıkılmak yok
her ay yeni umut
umarım bu ay olur canım

öle valla canım bide normal açıkmada deil midemin içinde biri kazı yapıyo sanki uykudan uyanıyorum o derece mide bulandım canımın bişey çektiği falan yok çok şükür sadece bel ağrım var okdar ama sonum nolur bilmiyorum yiyorum bende napıyım daha bebeğim çok küçükkk allah korusun bişey olur die korkuyorum bizde perşembe kese görmeye gidicez inş.dua edin bizee teyseleri

canım nekdarlıkta sen keseyi görmedin daha bayaa olmadımı ben bile perşembe gidicem görürüz dedi doktorum :26:

canim 5 +2 yim ben bugun.. doktor gittim de alttan bakmak istemedi persembe gitmistim zaten cok kucuktur alttan bakarsam risk orayi kurcalamamak lazim dedi
bu ayin 12 sinde 6. hafta olucam insaallah o zaman ultrasindan bakacaz.. doktor sadece eliyle kasiklarima gobegime falan muayene yapti.. o da sanirim bebegin kesenin icinde olup olmadigini mi ne anlamak icinmis. sorun yok dedi gonderdi. canim normalde burda 8-10. haftadan once doktoru goremiyorsun bile.. ben ozel klinige gidiyorum. doktorumu ilk muayeneye gittigimde gormustum. tekrar idrar testi yaptilar kan falan almislardi. bi de kahvelerengiler gelince panik oldum onun icin extra bir durumdan dolayi gordum.. doktorda panik oldugumdan ve 8. haftalarda falan sehir disinda olacagimdan randevumu one aldi.. rahat rahat gidersin tatiline dedi.. insaallah da oyle olur tatlim..
burda oyle tr deki gibi iki dakka da bir kan tahlili yapmiolar.. bakalim hcg ne kadar olmus falan filan hic o kadar kasmiolar. evdeki hamilelik testlerinde pozitifse hamilesindir. ilk gittiginde tekrar kan aliolar ve idrar testi yapiolar. daha sonrasinda da bebegin kalp sesini duyabilecekleri bir haftaya yani taa 8. haftaya falan veriolar randevuyu

bulantılar kötüydü canım evet
ama ben hiç kusmadım şükür
bir de kusanlar var onlar benden beter ya yazık

benim ilköğretim canım
6-7-8ler işte
bu sene sadece 8lere giriyorum

Ablam o kusmaları 4 ay çekti cok fenaydı zaten zayıf,iyice halsız düşüyordu.

Anladım canım,üzmüyorlar insallah seni çok:26:

olsun cnm ilerde verirsin insallah
simdi hamilelikten tabi istah acildi
ben kendimi düsünemiyorum kapilardan sigamam heralde

aslında normal yediğimden az bile yiyorum diyebilirim
ama öğün sayım arttı işte
hele okulda nasıl acıkıyorum var yaa
sabah sandviç yedim,okula da yaptım götürdüm
okulda da yedim
fındık,badem,ceviz ve kuruüzüm de yedim
eve geldim yine midem kazınıyodu
3buçuk gibi yarım tabak yemek yedim
6da yine midem kazınmaya başladı
halim duman valla

beni de bıraksalar sadece yatacam hiçbişey yapmıcam
gerçi bişey yaptığımda söylenemez ama
maşallah sana
Allah azmini daim etsin

kis ferda psikolojim bozuluyor yaa kocam yazik onun da yaptigi icime sinmiyor yani.. aslinda hala ev icime sinmiyor ama neyse
ne guzel ya sen guzel en rahat haftalara geldin simdi.. masalah

ye tabi canım afiyet olsun
bulantılar başlamadan ye (inşallah olmaz sende ama)
kesenizi de görürsünüz canım inşallah
az kalmış hadi bakalım

Ablam o kusmaları 4 ay çekti cok fenaydı zaten zayıf,iyice halsız düşüyordu.

Anladım canım,üzmüyorlar insallah seni çok:26:
halsizlik kusmasam da var hala bende
yarım gün olmasına rağmen çok yoruluyorum artık okulda
bebeler de zorluyo tabi
ergenlik dönemi malum
8ler de en zoru aslında ama sbsye giricekler diye vermişler bana
seneye 6 alıcam inşallahh

ohh ohh ye annesi sana degil bebise yarasin insallahh
dogurunca sütün gelirde emzirirsen cabuk atiyormussun kiloyu canim
benim eltim tam 22 kilo almis hamilelikte ama simdi 34 beden giyiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…