olmus olmus canim tesekkürler paylasimin icin
arkadaşlar ben kan testi yaptırdım bu 3. denememizdi. test sonucum 0.58 çıktı. sanırım 5 ten yüksek olması gerekiyormuş. fakat adetime 4-5 gün var. sizce yükselir mi bu değer. ayrıca ilk 2 ay kan testi net SIFIR DI. küsüratı yoktu. bu ay niye böyle çıktı?
ozaman önce hoşgeldin canım..
hemen açıklaayım..
bat (beklenen adet tarihi) sat(son adet tarihi)
benimde eşimin hızında problemi var canım..bunun için keçiboynuzu kürü incir kürü çakşır suyu iyi geliyo hepsini de uyguluyoruz..
keçiboynuzu kürü=kaynayan 2.5 su bardağı klorsuz suya 6-7 adet keçiboynuzunu kkırıp atacaksın ve 6-7 dk kaynatıp altını kapatacaksın...suyun yarısını sabah yarısını akşam içecek ilk bir hafta sabah akşam sonra sadece akşam içecek..ve en az 3 ay uygulayacak....sayı hıza çok iyi bir kür...
incir kürü=kuru incirleri ikiye böl.küçük bir kavanoza doldur.üzerini geçecek kadar zeytinyağı doldur..sabahları aç karna ve yiyebiliyorsa akşamları yatarken bir parça incir yedir eşine...ve bunu sende ye..
çakşır= aktarlarda ve nette var almak istersen yardımcı olurum...çakşır suyuyu bardağın 1/4 kadar koyup üzerini normal su ile doldurup içireceksin günde bir bardak buda öğleyin...
ateş ise canım...adet döneminde ateş düşük olur...adet bitiminden ovulasyona(yumurtlama ya) kadar yüksek,ovulasyon yaklaşırken düşer yumurtlamadan adete kadar tekrar yükselir..adet yakşalırken düşmezde yükselirse gebelik vardır diyebiliyoruz...ama her sabah 6-8 saatleri arasında ve hep aynı saatlerde en az 3 saatlik uykuylav e yataktan kalkmadan ölçeceksin...akşam saatlerinde vücut ısısı yüksek çıkıyor ve yanıltıcı olabiliyor...
başka sormak istediğin olursa
bu saydıkların spermemi iyi geliyo canım bide hayrıt var galiba o nedir
[video=youtube_share;vYCn0E8dhNM]http://youtu.be/vYCn0E8dhNM[/video]
kopernikkkkkkkkk
Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara...
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter
ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata.
Sen yeter
ki hep hayal et,
Hayat döner sana..
küçük kadınlar die bi dizi vardı hatırlar mısnız diziyi sevmezdm ama şarkısın sözleri çok guzel tam bizlik
Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara...
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
Sen yeter
ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata.
Sen yeter
ki hep hayal et,
Hayat döner sana..
küçük kadınlar die bi dizi vardı hatırlar mısnız diziyi sevmezdm ama şarkısın sözleri çok guzel tam bizlik
cok anlamli ve güzel gercekten
saol canımm....
tam bizlikmiş gerçekten duygum..
[video=youtube_share;vYCn0E8dhNM]http://youtu.be/vYCn0E8dhNM[/video]
kopernikkkkkkkkk
Bir hamile kalayım vay kocişin halineBu saatte bu video sayesinde benimkine market yolu göründü
Bir hamile kalayım vay kocişin halineBu saatte bu video sayesinde benimkine market yolu göründü
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkk
Allah tan açılmıyorne videosydu cnm o videolar açlmıo bende neden blmem :44:ben de kocişe çiğköfte aldrdm dürüm cnm istedi yaa valal biri beni durdursunnn
hahaha
benim yüzümden kilo alcan cnm
Allah tan açılmıyor
Bat ı beklerken stresten iştahım açıldı.Ağzım boş duramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?