Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım yükseleceğini sanmıyorum...benim 3 ay önce yani bebek için ilk aylarımda yaptırdığım ka testim 2.0 çıkmıştı ama gebelik yoktu..zaten 2-5 arası negatif kabul ediliyor....

bu saydıkların spermemi iyi geliyo canım bide hayrıt var galiba o nedir

bu saydıkların spermemi iyi geliyo canım bide hayrıt var galiba o nedir

canım o saydıklarımın hepsi erkeklerde sperm sayısı hızı istek vs iyi gelen kürler...hayıt ise bizimle ilgili yumurtlama problemi olanlar,adet düzensizliği, ağrısı,hormon düzeylerinde yükseklik olanlar düşüklük olanlar vs için kullanılan bir ilaç...benim bu saydıklarımdan hiç birisi yok ama yoksa bile hamileliğe yardıcı olan bir ilaçmış o yüzden kullanmaya başladım bu ay...

ilacını içemem doğal olsun diyenler içinde aktarlarda hayıt satılıyor çay gibi demlenip içiliyor...

Son düzenleme:
Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara...
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter

ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata.
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter
ki hep hayal et,
Hayat döner sana..

küçük kadınlar die bi dizi vardı hatırlar mısnız diziyi sevmezdm ama şarkısın sözleri çok guzel tam bizlik

Son düzenleme:

saol canımm....

tam bizlikmiş gerçekten duygum..

cok anlamli ve güzel gercekten

Bir hamile kalayım vay kocişin halineBu saatte bu video sayesinde benimkine market yolu göründü

ne videosydu cnm o videolar açlmıo bende neden blmem :44:ben de kocişe çiğköfte aldrdm dürüm cnm istedi yaa valal biri beni durdursunnn

Son düzenleme:
ilda dvm edıo mu belrtiler megin neoldu acaba ya inşş dvmı gelmemştr o lekelnmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…