Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım Allah bir daha yaşatmasın,gebe kalınca hepsi geçecek inşallah.İnşallah herşey yoluna girecek.

Ben alıyorum da.Sonra yeğenime veriyorum:44:

Ben bu aralar almıyorum bende bir ara her gördüğümü alıyordum sonrada bebeiş olmayınca hepsini bebişe olanlara bnir bir hediye götürdüm artık almıyorum birşey hayırlısıyla bir gelsinlerde alınır herşeycikler

evet içtiydim megann ama bende umut yokk cunku yumurtlamadım bu ayy batımada 6 gun war megınde kırmızıları gelmişş geriye bı sen kalıonn senı kac gunun varr hadı ınsalllahh

Kullanmamman gerekliydi evet 2.sini bir arada Aris yani ilacı tavsiye eden kişi böyle söyledi..
Meg'in regli oldugunu nerden biliyorsunki canım ?
Ama dün baya umut vardı ateşi yüksekti ovu testinde hala kırmızı çift çigi çıkıyodu üzüldüm şimdi

evet içtiydim megann ama bende umut yokk cunku yumurtlamadım bu ayy batımada 6 gun war megınde kırmızıları gelmişş geriye bı sen kalıonn senı kac gunun varr hadı ınsalllahh

Anammm megin kırmızılar mı gelmiş?Ne zaman geldi ya en son bildiğim kahverengi lekelenme vardı...

Adet olmamış lekelenme olmuş az bişiHala umut var yani akşama doğru yaptığı ovulasyon testindede sanki yarın yumurtlayacak koyulukta çift çizgi vardı

Anammm megin kırmızılar mı gelmiş?Ne zaman geldi ya en son bildiğim kahverengi lekelenme vardı...

allllahh alllah bı tek ben mı gordum o mesajııı durun bı alıntılayım sızde okuyunnn

Canım Allah bir daha yaşatmasın,gebe kalınca hepsi geçecek inşallah.İnşallah herşey yoluna girecek.

Ben alıyorum da.Sonra yeğenime veriyorum:44:

inşallah canım.bende bu hafta sonu bebek mağazasını gezdim eşimle.ne ararsanız vardı mağazada.ben mutlu oluyorum.biraz acıyor içim ama bir sonraki bebek için umut verici oluyor.

Aynen annem de artık alma diyor ona göre ben aldıkça uğursuz gelirmiş olunca alırsın diyor.Zaten benimkinin eksiği şimdiden yok gibi.Sağolsun görümcemle yengem yeni doğum yapt.Onlar bana kaldıracak her şeyi.Alma diyorlar.İkisi de kız,benim bebiş de kız olursa tamam erkek olursa bir kaç dışarı kıyafeti alırım mavi renk o kadar.

inşallah canım.bende bu hafta sonu bebek mağazasını gezdim eşimle.ne ararsanız vardı mağazada.ben mutlu oluyorum.biraz acıyor içim ama bir sonraki bebek için umut verici oluyor.

Üzülme demek kolay ama başka bişey de elimizden gelmez ki.Çok şükür senin sağlığın yerinde,inşallah kısa zamanda yine aynı duyguları yaşayacaksın.

Adet olmamış lekelenme olmuş az bişiHala umut var yani akşama doğru yaptığı ovulasyon testindede sanki yarın yumurtlayacak koyulukta çift çizgi vardı

Ha iyi bari ben de öyle okumuştum haykolik öyle diyice şaşırdım yani

Ha iyi bari ben de öyle okumuştum haykolik öyle diyice şaşırdım yani

yaw gormuonzmuuuuu alıntıladımmm sızee megın kırmızılar gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 1 sayfaya onceye donun bakın megın yazdııgı yazıyı alıntıladım sizee

Yanlış mı alıntı yaptın acaba onu tweety yazmış.Kısma bize

dikkatli bak haykolik onu abska bir arkadas mege yazmis, sen meg yazmis gibi anlamissin. birde alinti yapmissin ortaliigi karistirdin
dikkatli bak canim

Hoş geldin iyiyiz sen asılsın?Kelebek8'le konuşuyorduk biz de.O da seninle aynı olayı yaşamış canım.Geçen konuşmamızda ona senden bahsetmiştim

merhaba şebnem.aynı olayı yaşamışız sanırım. çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…