Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne dıo peki drlar neymiş sorun tam olarak ???

hevunaım? Herkes temin etmiş getirtmesi zor diye biliyodumda baya kişide var..[/QUOTE .!.:
bende forumda bi arkdastan getirtdim saolsun sivatan diye bi arkideşşhayıt ilacı kullandım bide onu baska bişi kullanmadım ki hayıtıda prolaktin için kullanmıstımm tek mi kulanmalıydım kii

Annem sen 26 ya yaşım geçti diyorsan o zaman biz hiç çalışmayalım bırakalım yani

anladımm canımmm bi nevi bi anda olan kasık agrıısıı saolll
ne dıo peki drlar neymiş sorun tam olarak ???

hiç bir sorun yokkk troidim yuksek cıkıo ama bunu gıttgıım hiç bi doktor gebeliğe engel demedi sadec ilac verdi kullan dedi ben netten arastıra arastıraa engel oldugunu dusunuorum cokta yuksek deıl yanı normalı 2 ile 4 se benım kı 5 cıkıo oyle yanı off bılmıyorum duygucaa sanırım yıne doktorumu deısıcem

Annem sen 26 ya yaşım geçti diyorsan o zaman biz hiç çalışmayalım bırakalım yani

yasım gecioo dedimmm aplaaaaaaaa gectii demedimmnedenn beee sen kac yasındasın ama sen bı kere hamiş kalmısssın umut varrr en azından kalabılıosunn benn hiç kalmadımmm

bende forumda bi arkdastan getirtdim saolsun sivatan diye bi arkideşşhayıt ilacı kullandım bide onu baska bişi kullanmadım ki hayıtıda prolaktin için kullanmıstımm tek mi kulanmalıydım kii

yani prolaktin yuksek ve yumrtlma duzensz sorun bu heralde haycım yumrtlama için incileri ikye böl zeytnyagnda beklt ve ye cnm her gun bi tane bi de tek hayıtı kullan bi dahaki ay gör bak nasıl olcak yumoşlarınn ama tabi daha bu ay var hiçç belli olmaz cnm belki de bebeişn sennledr deglse de dedgm gib yap cnm iki ilacı aynı anda kullanma bence de

herhaldeee duygucukk ıncırı denedım sevmedımmm artık bitkisellll yokkkk hadıı opuldunn cık bakalımmm allaha emanet oll şekercikk bende seni seviomm

yasım gecioo dedimmm aplaaaaaaaa gectii demedimmnedenn beee sen kac yasındasın ama sen bı kere hamiş kalmısssın umut varrr en azından kalabılıosunn benn hiç kalmadımmm

İşte 30 gün sonra 29 oluyorum.Ben iki kere hamile kaldım gittilerİkinci olunca araştırdık kan pıhtılaşması sebebiyle gidyormuş bebişler.Şimdi de bekliyoz nazlanıyor bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
İşte 30 gün sonra 29 oluyorum.Ben iki kere hamile kaldım gittilerİkinci olunca araştırdık kan pıhtılaşması sebebiyle gidyormuş bebişler.Şimdi de bekliyoz nazlanıyor bakalım hayırlısı.

ilk bebekmi senin dee yasın pek gec deilmiş bee

Son düzenleme:

elisizmit canım 31 yaşındayım.benim hikayemi biliyorsun.su kesesi yırtılması.bakalım bende deneme çalışmalarına başlayacağım.en kısa zamanda.7 sinde dr gideceğim.

hayırlısıııııııı

ben hamiş olmadannn oyle yerleree bkmakk istemiyorummm içim yanıyooo

Aslında benim hoşuma gidiyor heyecanlandırıyor beni sanki hamile gibi hissediyorum kendimi nede olsa bizde bir gün bebeiş alışverişi yapıcaz ben sıksıks olmasada arada dolaşıyorum.Hatta kk da ki hamilelerin bebeişlerine yaptıkları alışverişleri hazırladıkları odaları her ay biraz daha büyüyen gbüşlerini paylaştıkları konuları dolaşıyorum hoşuma gidiyor...

Haykolikim sende buay romanyalı ilaçmı içmiştin bende içtim bata iki gün var senin kaç gün var?Buay içenlerden hamile kalan yok henüz inşallah batı henüz gelmemeiş olanlar hamiş çıkar meg sen ben

ben bencilmiyimm acaaba bu konudaa neden boleyımm artık hemen evlenıp hamıle kalanlara karsıda bi sinirliyimm boylee onceden boyle deıldı ama artık boylee

Haykolikim sende buay romanyalı ilaçmı içmiştin bende içtim bata iki gün var senin kaç gün var?Buay içenlerden hamile kalan yok henüz inşallah batı henüz gelmemeiş olanlar hamiş çıkar meg sen ben

evet içtiydim megann ama bende umut yokk cunku yumurtlamadım bu ayy batımada 6 gun war megınde kırmızıları gelmişş geriye bı sen kalıonn senı kac gunun varr hadı ınsalllahh

ben bencilmiyimm acaaba bu konudaa neden boleyımm artık hemen evlenıp hamıle kalanlara karsıda bi sinirliyimm boylee onceden boyle deıldı ama artık boylee

Aslında bendemi tuaflık var bilemedim şimdi ben hamileleri görünce hoşuma gidiyor.Şimdi görümcem doğum yaptı 1 ay önce onu arayıp ne yapıyorsun bebek napıyor nasıl geçiyor zaman dinlemek hoşuma gidiyor.Doğuranlardanda doğum hikayeleri dinlemek hoşuma gidiyor

elisizmit canım 31 yaşındayım.benim hikayemi biliyorsun.su kesesi yırtılması.bakalım bende deneme çalışmalarına başlayacağım.en kısa zamanda.7 sinde dr gideceğim.

Canım Allah bir daha yaşatmasın,gebe kalınca hepsi geçecek inşallah.İnşallah herşey yoluna girecek.

Ben alıyorum da.Sonra yeğenime veriyorum:44:

evet içtiydim megann ama bende umut yokk cunku yumurtlamadım bu ayy batımada 6 gun war megınde kırmızıları gelmişş geriye bı sen kalıonn senı kac gunun varr hadı ınsalllahh

Sen nasıl yumurtlamadın buay testlerde bir sorun vardır belki çünkü bazen karışık yoluyorlar ovulasyon yerine gebelik testi yoılladıysalar yumurtlama günü haliyle tek çizgi çıkmıştır.Bence o ilacı içipte yumurtlamamış olma ihtimalin yokAdet olmadığın sürece umut var...

Meginde kahverengi lekesi gelmiş henüz adet olmadı diye biliyorum inşallah yerleşme kanamasıdır

Bana gelince bir kaç gün önce belki biraz umudum vardı çünkü kasıklarımda batma falan vardı ama şuan hiçbir belirti yok bende hamiş değilim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…