yaş 26 düzenli olarak mutlaka 2 ayda bi tahlillerimi yaptırırım 1.5 yıldırr... bi yumurta takıbı klomen artı catlatma iğnesi oldum olmadı rahım fılmı cekındım oylee iştee 2 aydır bitkisel deneyim dedim bu ay oda olmazsaa doktora gıdıorum yıne aşılama yaptır dicemm
inşallah bebiş vardır yoksa çok üzüleceğim.birkaç gün daha nasıl beleyeceğim bilmiyorum.
hevunaım? Herkes temin etmiş getirtmesi zor diye biliyodumda baya kişide var..[/QUOTE .!.:bende forumda bi arkdastan getirtdim saolsun sivatan diye bi arkideşşhayıt ilacı kullandım bide onu baska bişi kullanmadım ki hayıtıda prolaktin için kullanmıstımm tek mi kulanmalıydım kii
yaş 26 düzenli olarak mutlaka 2 ayda bi tahlillerimi yaptırırım 1.5 yıldırr... bi yumurta takıbı klomen artı catlatma iğnesi oldum olmadı rahım fılmı cekındım oylee iştee 2 aydır bitkisel deneyim dedim bu ay oda olmazsaa doktora gıdıorum yıne aşılama yaptır dicemm
anladımm canımmm bi nevi bi anda olan kasık agrıısıı saolllŞöyle anlatayım canım:Hani böyle ters hareket yaparsın da damarlar üst üste biner derler ya saniyesinde geçer öyle bişey işte.Hapşırınca öksürünce içerden bişey vurur,binevi tutlma gibi.Ben mesela öksürmeden dizlerimi kendime doğru çeker öyle öksürürdüm.Umarım tarif edebilmişimdir.
ne dıo peki drlar neymiş sorun tam olarak ???
Annem sen 26 ya yaşım geçti diyorsan o zaman biz hiç çalışmayalım bırakalım yani
bende forumda bi arkdastan getirtdim saolsun sivatan diye bi arkideşşhayıt ilacı kullandım bide onu baska bişi kullanmadım ki hayıtıda prolaktin için kullanmıstımm tek mi kulanmalıydım kii
yani prolaktin yuksek ve yumrtlma duzensz sorun bu heralde haycım yumrtlama için incileri ikye böl zeytnyagnda beklt ve ye cnm her gun bi tane bi de tek hayıtı kullan bi dahaki ay gör bak nasıl olcak yumoşlarınnama tabi daha bu ay var hiçç belli olmaz cnm belki de bebeişn sennledr deglse de dedgm gib yap cnm iki ilacı aynı anda kullanma bence de
yasım gecioo dedimmm aplaaaaaaaa gectii demedimmnedenn beee sen kac yasındasın ama sen bı kere hamiş kalmısssın umut varrr en azından kalabılıosunn benn hiç kalmadımmm
kızlarr eşim başmda ben çıkıorm siz çok seviyorum ii gecelerrrrrr
İşte 30 gün sonra 29 oluyorum.Ben iki kere hamile kaldım gittilerİkinci olunca araştırdık kan pıhtılaşması sebebiyle gidyormuş bebişler.Şimdi de bekliyoz nazlanıyor bakalım hayırlısı.
İşte 30 gün sonra 29 oluyorum.Ben iki kere hamile kaldım gittilerİkinci olunca araştırdık kan pıhtılaşması sebebiyle gidyormuş bebişler.Şimdi de bekliyoz nazlanıyor bakalım hayırlısı.
hayırlısıııııııı
ben hamiş olmadannn oyle yerleree bkmakk istemiyorummm içim yanıyooo
bende forumda bi arkdastan getirtdim saolsun sivatan diye bi arkideşşhayıt ilacı kullandım bide onu baska bişi kullanmadım ki hayıtıda prolaktin için kullanmıstımm tek mi kulanmalıydım kii
Aslında benim hoşuma gidiyor heyecanlandırıyor beni sanki hamile gibi hissediyorum kendimi nede olsa bizde bir gün bebeiş alışverişi yapıcaz ben sıksıks olmasada arada dolaşıyorum.Hatta kk da ki hamilelerin bebeişlerine yaptıkları alışverişleri hazırladıkları odaları her ay biraz daha büyüyen gbüşlerini paylaştıkları konuları dolaşıyorum hoşuma gidiyor...
Haykolikim sende buay romanyalı ilaçmı içmiştin bende içtim bata iki gün var senin kaç gün var?Buay içenlerden hamile kalan yok henüz inşallah batı henüz gelmemeiş olanlar hamiş çıkar meg sen ben
ben bencilmiyimm acaaba bu konudaa neden boleyımm artık hemen evlenıp hamıle kalanlara karsıda bi sinirliyimm boylee onceden boyle deıldı ama artık boylee
elisizmit canım 31 yaşındayım.benim hikayemi biliyorsun.su kesesi yırtılması.bakalım bende deneme çalışmalarına başlayacağım.en kısa zamanda.7 sinde dr gideceğim.
Aslında benim hoşuma gidiyor heyecanlandırıyor beni sanki hamile gibi hissediyorum kendimi nede olsa bizde bir gün bebeiş alışverişi yapıcaz ben sıksıks olmasada arada dolaşıyorum.Hatta kk da ki hamilelerin bebeişlerine yaptıkları alışverişleri hazırladıkları odaları her ay biraz daha büyüyen gbüşlerini paylaştıkları konuları dolaşıyorum hoşuma gidiyor...
evet içtiydim megann ama bende umut yokk cunku yumurtlamadım bu ayy batımada 6 gun war megınde kırmızıları gelmişş geriye bı sen kalıonn senı kac gunun varr hadı ınsalllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?