hanımlar meraba benim bat 7 aralık.heyecanla bekliyorum.birkaç gündür ara ara adet sancısı,kasıkta batma hissediyorum ve kasıklarım çok şiş,göğüslerim dolgunlaştı.( bunlar adet öncesinde de oluyor.) en bariz olanı kasıklarım çok şiş.
hamile kalan arkaşlarda şişlik oldu mu yoksa hiç umutlanmayayım mı?
ben geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı.rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyormuş diye duymuştum ve 3-4 gündür rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum çok heveslendim ama test yapıp negatif sonucunu almaktan çok korkuyorum.
bu şişlik normal mi ve testi nezaman yapmalıyım?
cnm kasıt şişmesi bunilk defa duydm ama boyle bi adet belrtm olmadı bnm şu ana kadar gebelk belrtisi olablr ...evt rahim filmnden sonra hamile kalma şansı yuzde kırkı artıomş göznaydın ii çıkmş sonuç darahim filmini anestezili mi çektrdn cnm oyle deglse çok agrlılı bşey mi denldiği gibi? ben çektrmeye korkuorm da bi sorayım dedm inşş da bebişn sennledr cnm
cnm kasıt şişmesi bunilk defa duydm ama boyle bi adet belrtm olmadı bnm şu ana kadar gebelk belrtisi olablr ...evt rahim filmnden sonra hamile kalma şansı yuzde kırkı artıomş göznaydın ii çıkmş sonuç darahim filmini anestezili mi çektrdn cnm oyle deglse çok agrlılı bşey mi denldiği gibi? ben çektrmeye korkuorm da bi sorayım dedm inşş da bebişn sennledr cnm
Kızlar bugün kipaya giitim oraya her gittiğimde bebek giysileri olan bölümüde mutlaka dolaşırım çok uygun fiyata çok güzel şeyler var.Hamile kalırsam bebeğimin giyim ihtiyaçlarını oradan karşılamayı düşünüyorum.Topikteki hamilelerin bilgisine gidip dolaşmanızı tavsiye ederim parçası7-15 tl arası çok güzel şeyler vardı.Ben istanbuldayım tüm kipalarda varmıdır bilemiyorum ama vardır heralde:44:
Ben oraya gidince kendimi kaybediyorum herşeyden alasım geliyor minnak minank cicileri görünce dayanamıyorum
Canım ben daha önce gebe kaldım kasıklarımda batma oldu ama şişlik olmadı.Ayrıca olsa bile herkeste böyle olmayabilir.Kişiden kişiye fark gösterir.Adetin bir iki gün geçince test yaparsan çıkar bence.Umarım bebişin gelir.
bende derece yookkiiderecesi bakılabiliomu şu ateşşş yok yok boyle batma da deil arada ağrı girioo kesin kist olustuu
bu ay hayıt hapı içtim adetımın 5 gunu basladım 13. gunu bıraktım bıde surup içmiştim suu meshurrrrrr romanya surubu amam ben bu ay yumurtlamadım ovucan kullndıgım halde çift çizgiyi göremedim maleseff ve galıba kist olustu kii kasıklarım batıyo arada(
bende iyiyim bu kırmızılar gelsınn sıkı bir doktor tedavisine baslıorum once yumurta tkıbı yapar daha once yatptırdıgım için ikiletmez sonrasında aşılama isticem yaşım gecio wallla
bat 7 aralıksa bence bı yarın daha gecsın beklee ondan sonrakı gun yapabılırsın ama bekle ki once bi geciksin rahım fılmı cektırdıgıne gore bayadır istiosundur bende cektırdım 3 ay once ama hala tık yok bende insallah sende vardır.. daha once hamılee kalmadıgımiçin hamıle kaldıgında nasıl bi deişiklik olur hiiççç biirrr fikkrrimm yokkk o konuda yardımcı olamıcam ama hamişlerden duydgum kadarıyla kasıklarda batmaa oluyomuss ama bence cok belirtilere takılmaaa gunune az kalmıs allahtann hadı hayırlısı
Ben yazını görünce hemen yazmak istedim sakın korkma tatlım ya korkulucak birşey değil ben 2 kez çekildim radyotom diye bir merkez var anlamadım bile nasıl çekildi son teknoloji ile çekiliyo Fatihte
İlkinde çekildim hemde anestezi ile normalmi anestezilimi diye bile sormadı dr tüpüm tıkalı çıkmıştı
Ben tıkalı sanıyordum
2.kez tüp bebeğe başlıycaktım dr birdaha istedi ben bu filmi beğenmedim çok kötü dedi çekildim Radyotomda hiç bişey çıkmadı ne acı nede başka birşey fiyatı 300 lira
Kesinlikle çekileceksen orada çekil İstanbulda isen tabii..
Ben yazını görünce hemen yazmak istedim sakın korkma tatlım ya korkulucak birşey değil ben 2 kez çekildim radyotom diye bir merkez var anlamadım bile nasıl çekildi son teknoloji ile çekiliyo Fatihte
İlkinde çekildim hemde anestezi ile normalmi anestezilimi diye bile sormadı dr tüpüm tıkalı çıkmıştı
Ben tıkalı sanıyordum
2.kez tüp bebeğe başlıycaktım dr birdaha istedi ben bu filmi beğenmedim çok kötü dedi çekildim Radyotomda hiç bişey çıkmadı ne acı nede başka birşey fiyatı 300 lira
Kesinlikle çekileceksemadım hiç öyle şikayet eden genelde kullananlar memnun senn normalde varmıydı yumrtlamada bi sorun haycım???
anestezisiz çektirdim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen acı çektim.tüplerden geçerken çok şiddetli adet sancısı oluyor.doktora lütfen yeter artık diye yalvardım.ama en azından kafam rahatladı.ne kadar acırsa acısın buna değer bence sende çektir ama anestezili yaptırsan iyi olur.allah yardımcın olsun tatlım
İnşallah bunlara gerek kalmaz ya sürpriz yapar bebiş.Çok duydum öyle ya başlayacakken ya da tedaviyi bırakıp gebe kalanları.Yaş kaç ki?
bu kipada ayrı bi dukkan mı yoksa supermarketin içinde bi bölüm mü ? kipaya pek gtmeyiz biz ama aklmda bulnsn gidnce girip bakayım bii ....ayy bebişşş eyşalarııı almakkk ne guzel bşey yaa .:))blıomsn bizm okldan bi arkadas hamiş ve yarın ona baby shower yapacz ve çook guzel şeyler aldık sepete koydukk şekerler yaptrdk o da parta ypatrck yarın için heycnlym ilk defa bi baby showera katlcmm
Duygucum bende geçen yıl çektirdim.Benim rahim filmim anestezisiz çekildi.Tüpler açık çıktı ve ağrımda çok az oldu yani adet sancısından biraz fazla bir ağrım oldu.Ama çok ağrılı olduğunu söyleyenlerde var.Sanırım tüplerde yapışıklık varsa ilaç verilirken basınçtan hafif yapışıklıklar açılıyormuş ve kimisinde sancının fazla olmasının sebebi bu diye biliyorum.Yinede kişiden kişiye değişir bana az gelen ağrı bir başkasına çok gelebilir yada bana çok gelen ağrıyı bir başkası hissetmeyebilir.Bence bebek isteyeli bir yılı gerişde bıraktıysanız daha fazla erteleme ve çektir filmini herşey bebeiş için ister anestezili ister anestezisiz ama mutlaka çektirmeni öneririm.Yumurta takibi yada aşılama düşünüyorsan öncesinde çektirmende yarar var
hayırlısııııııııselam kizlar meg ben regl oldummm yeni batimi yazarimmm sonraa opuldunuzzz
Kipanın içinde bir bölüm ayrı bir dükkan değil.Bebiş ürünleri F&F diye bir markanın ürünleri.
Aklımda kalanların fiyatlarınıda yazayım hatta
Kadife ve kot bebek pantalonları alt eşofmanlar 10-15 tl
Bebek üstler 7-15 tl
Çıtçıtı kısa kol bebek tulumlar 4 adeti 16 tl
Çıtçıtlı uzunkol bebk tulumlar 3 adeti 18 tl
kot kazak takımlar var 30 tl
hırkalar kazaklar yelekler 7-20 tl arası
bebek mont yada mont gibi tulumlar 24-50 tl arası
Kız bebek elibiseler var kışlık polar 15 tl
Bana fiyatlar çok uygun geldi ve hepsininde desenleri çok cici pazar malı gibi değil kaliteli ürünler hamişler bir dolaşmanızı tavsiye ederim
nasıl oluyo bu kasıkalrda batmaa yaa bolee arada agrı girioo sonra gecioo oyle bişemii
aaaaa a 101 ugrayım bakayımm bi ara ya aslında bı ara cok guzel yumurtluodum sonrasın 2 ay yumurtlamadım gibii sonra bu surupu ıcmeden oncekı ayy catır catır yumurtladımm bılmıom bende anlamadımm
Canım ben daha önce gebe kaldım kasıklarımda batma oldu ama şişlik olmadı.Ayrıca olsa bile herkeste böyle olmayabilir.Kişiden kişiye fark gösterir.Adetin bir iki gün geçince test yaparsan çıkar bence.Umarım bebişin gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?