Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ben daha önce gebe kaldım kasıklarımda batma oldu ama şişlik olmadı.Ayrıca olsa bile herkeste böyle olmayabilir.Kişiden kişiye fark gösterir.Adetin bir iki gün geçince test yaparsan çıkar bence.Umarım bebişin gelir.

Duygucum bende geçen yıl çektirdim.Benim rahim filmim anestezisiz çekildi.Tüpler açık çıktı ve ağrımda çok az oldu yani adet sancısından biraz fazla bir ağrım oldu.Ama çok ağrılı olduğunu söyleyenlerde var.Sanırım tüplerde yapışıklık varsa ilaç verilirken basınçtan hafif yapışıklıklar açılıyormuş ve kimisinde sancının fazla olmasının sebebi bu diye biliyorum.Yinede kişiden kişiye değişir bana az gelen ağrı bir başkasına çok gelebilir yada bana çok gelen ağrıyı bir başkası hissetmeyebilir.Bence bebek isteyeli bir yılı gerişde bıraktıysanız daha fazla erteleme ve çektir filmini herşey bebeiş için ister anestezili ister anestezisiz ama mutlaka çektirmeni öneririm.Yumurta takibi yada aşılama düşünüyorsan öncesinde çektirmende yarar var

anestezisiz çektirdim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen acı çektim.tüplerden geçerken çok şiddetli adet sancısı oluyor.doktora lütfen yeter artık diye yalvardım.ama en azından kafam rahatladı.ne kadar acırsa acısın buna değer bence sende çektir ama anestezili yaptırsan iyi olur.allah yardımcın olsun tatlım

oyyyy miniklerrr meleklerrr

nasıl oluyo bu kasıkalrda batmaa yaa bolee arada agrı girioo sonra gecioo oyle bişemii

Ben yazını görünce hemen yazmak istedim sakın korkma tatlım ya korkulucak birşey değil ben 2 kez çekildim radyotom diye bir merkez var anlamadım bile nasıl çekildi son teknoloji ile çekiliyo Fatihte
İlkinde çekildim hemde anestezi ile normalmi anestezilimi diye bile sormadı dr tüpüm tıkalı çıkmıştı
Ben tıkalı sanıyordum
2.kez tüp bebeğe başlıycaktım dr birdaha istedi ben bu filmi beğenmedim çok kötü dedi çekildim Radyotomda hiç bişey çıkmadı ne acı nede başka birşey fiyatı 300 lira
Kesinlikle çekileceksen orada çekil İstanbulda isen tabii..

bende derece yookkiiderecesi bakılabiliomu şu ateşşş yok yok boyle batma da deil arada ağrı girioo kesin kist olustuu

a 101de ucuza varmş bu aralar kaldı mı blmıom ama ama nasl olur yaa o şurup yumrtlamya yardmcı kolmen gib onn da kist yapma riski var mı blmıorm ki hiç de duymadım hiç öyle şikayet eden genelde kullananlar memnun senn normalde varmıydı yumrtlamada bi sorun haycım???

İnşallah bunlara gerek kalmaz ya sürpriz yapar bebiş.Çok duydum öyle ya başlayacakken ya da tedaviyi bırakıp gebe kalanları.Yaş kaç ki?

1 yılı geçti ama düzenli olarak denemedik.iş güç derken hep erteledik.3 yıldır evliyim çok istiyoruz.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

anladım cnm işte izmirde oyle ii bi merkez bulmak lazım ben de okdm son teknolojiye sahip merkzlerde agrısz oluomş cnm benm eşimde problem var şimdlk kürleri denıorz bi üç ay denicz preseed kullanıorz bu ay inş vesile olur eger üç ay olmazsa once eşim varikosel olcak o arada ben de rahim filmi çektrrm heralde inş gerek kalmaz da normal olur senn de inşş bebişin tez zamanda gelr cnmm saol cvpladgn için

aaaaa a 101 ugrayım bakayımm bi ara ya aslında bı ara cok guzel yumurtluodum sonrasın 2 ay yumurtlamadım gibii sonra bu surupu ıcmeden oncekı ayy catır catır yumurtladımm bılmıom bende anlamadımm

selam kizlar meg ben regl oldummm yeni batimi yazarimmm sonraa opuldunuzzz

anladm cnm demek ki son teknoloji bi yer bulmak lazm o zaman agırısz oluomş neyse ya daha zaman var o zamana gelir inşş bebişim de gerek kalmaz inşşşşşşşş

İnşallah bunlara gerek kalmaz ya sürpriz yapar bebiş.Çok duydum öyle ya başlayacakken ya da tedaviyi bırakıp gebe kalanları.Yaş kaç ki?

yaş 26 düzenli olarak mutlaka 2 ayda bi tahlillerimi yaptırırım 1.5 yıldırr... bi yumurta takıbı klomen artı catlatma iğnesi oldum olmadı rahım fılmı cekındım oylee iştee 2 aydır bitkisel deneyim dedim bu ay oda olmazsaa doktora gıdıorum yıne aşılama yaptır dicemm

Kipanın içinde bir bölüm ayrı bir dükkan değil.Bebiş ürünleri F&F diye bir markanın ürünleri.
Aklımda kalanların fiyatlarınıda yazayım hatta
Kadife ve kot bebek pantalonları alt eşofmanlar 10-15 tl
Bebek üstler 7-15 tl
Çıtçıtı kısa kol bebek tulumlar 4 adeti 16 tl
Çıtçıtlı uzunkol bebk tulumlar 3 adeti 18 tl
kot kazak takımlar var 30 tl
hırkalar kazaklar yelekler 7-20 tl arası
bebek mont yada mont gibi tulumlar 24-50 tl arası
Kız bebek elibiseler var kışlık polar 15 tl

Bana fiyatlar çok uygun geldi ve hepsininde desenleri çok cici pazar malı gibi değil kaliteli ürünler hamişler bir dolaşmanızı tavsiye ederim

anladım cnm biz haziranda başladık bi ay ara verdk bu 6. ayımız ondan diorm daha üç dört ay deneylm daha die olmazsa çektrcm tabi ama korkuorm bu bir gerçek :18:

Son düzenleme:
selam kizlar meg ben regl oldummm yeni batimi yazarimmm sonraa opuldunuzzz
hayırlısıııııııı

ben hamiş olmadannn oyle yerleree bkmakk istemiyorummm içim yanıyooo

nasıl oluyo bu kasıkalrda batmaa yaa bolee arada agrı girioo sonra gecioo oyle bişemii

Şöyle anlatayım canım:Hani böyle ters hareket yaparsın da damarlar üst üste biner derler ya saniyesinde geçer öyle bişey işte.Hapşırınca öksürünce içerden bişey vurur,binevi tutlma gibi.Ben mesela öksürmeden dizlerimi kendime doğru çeker öyle öksürürdüm.Umarım tarif edebilmişimdir.

aaaaa a 101 ugrayım bakayımm bi ara ya aslında bı ara cok guzel yumurtluodum sonrasın 2 ay yumurtlamadım gibii sonra bu surupu ıcmeden oncekı ayy catır catır yumurtladımm bılmıom bende anlamadımm

Canım 2 ilacı aynı anda kullanmışsın ama böyle yapmaman gerekiyodu sadece o ilacı kullanıcaktın herkes memnun bende bu ay kullanıcam sen nerden aldın İlacı canım?
Herkes temin etmiş getirtmesi zor diye biliyodumda baya kişide var..

inşallah bebiş vardır yoksa çok üzüleceğim.birkaç gün daha nasıl beleyeceğim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…