Üzülme demek kolay ama başka bişey de elimizden gelmez ki.Çok şükür senin sağlığın yerinde,inşallah kısa zamanda yine aynı duyguları yaşayacaksın.
Megmi ama tvty tvty yazıyo alıntıladadığın kşi :26:
Hoş geldin iyiyiz sen asılsın?Kelebek8'le konuşuyorduk biz de.O da seninle aynı olayı yaşamış canım.Geçen konuşmamızda ona senden bahsetmiştim
merhaba şebnem.aynı olayı yaşamışız sanırım.çok geçmiş olsun canım.
iyim cnm sen nasılsın karşılaşamadık uzun zamandır
inşallah aynı güzel duyguları yaşamak istiyorum.umarım bu sefer biraz daha hafif atlatırım hamileliğimin ilk aylarını.geçen sefer epey zordu.
dikkatli bak haykolik onu abska bir arkadas mege yazmis, sen meg yazmis gibi anlamissin. birde alinti yapmissin ortaliigi karistirdin
dikkatli bak canim
iyim cnm sağol hoşbuldum
sağol cnm ikimizde geçmiş olsun diğer topikte okumuştum yazdıklarını yaşamamız gerekiyormuş ki yaşadık
bugün ilk kontrolüme gittim cnm test yaptırıcam işte garanti olsun diye kısmetse en kısa zamanda sen yaptırdın mı ??
bilmem ben meg geneldee yazılarını kırmızı renkte yazar herhalde ikinci nicki bu bilmiorum kii
Bebek kıyafetlerinemi üzülüyosunuz kızlar ben napıyım eşim Türkiyenin en büyük bebek mağzalarının birinde müdür
Hergün iç içeyim elbiselrle nasıl içim gidiyo herkeze alıyorum ama kendime yok
İlk evlendiğimde Kırmızı ayakkabı almıştım çok güzellerdi ama verdim bu sene daha dayanamadım baktıkça içim acıdı..
4.CÜ YILA GİRİCEM BENDE OLMUYO TÜP BEBEKTE DENEDİM..hAYIRLISINI İSTEMEKTEN BAŞKA YAPICAK BİŞEY YOK DUA ETMEL LAZIM BOL BOL..
Kızlar bugün gazetede okudum kadın 3 kez aşılama tam 23 kez tüp baby yaptırmış olmamış bebeği umudunu yitirmemiş
Ozon tedavisi ne ise onunla evlat sahibi olmuş en son ilk kez tr de denenmiş bu arada yazim dedim
Yaşadıgımız müddetçe umut var demektir..
Benide piskopata bağlatmayın uleee üzgün değilim ben
İnşallah canım.Hem sağlıklı hem rahat bir gebelik geçireceksin hepimiz geçireceğiz inşallah
slm şebnem.canım çok geçmiş olsun.yeni mi kaybettin bebeişini.ne kadarlıktı.sebebi neymiş.
Değilsin tabi üzülecek bişey yok o bebikler gelecek, doktor poposuna vurunca oh oh diyecez bi tane daha vur doktor diyecez.
Değilsin tabi üzülecek bişey yok o bebikler gelecek, doktor poposuna vurunca oh oh diyecez bi tane daha vur doktor diyecez.
sağol cnm 21 haftalıkken normal doğumla alındı bebek kalbi durdu 10 gün önce oldu işte daha çok yeni senin ne kadar oldu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?