Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Üzülme demek kolay ama başka bişey de elimizden gelmez ki.Çok şükür senin sağlığın yerinde,inşallah kısa zamanda yine aynı duyguları yaşayacaksın.

inşallah aynı güzel duyguları yaşamak istiyorum.umarım bu sefer biraz daha hafif atlatırım hamileliğimin ilk aylarını.geçen sefer epey zordu.

Bebek kıyafetlerinemi üzülüyosunuz kızlar ben napıyım eşim Türkiyenin en büyük bebek mağzalarının birinde müdür
Hergün iç içeyim elbiselrle nasıl içim gidiyo herkeze alıyorum ama kendime yok
İlk evlendiğimde Kırmızı ayakkabı almıştım çok güzellerdi ama verdim bu sene daha dayanamadım baktıkça içim acıdı..
4.CÜ YILA GİRİCEM BENDE OLMUYO TÜP BEBEKTE DENEDİM..hAYIRLISINI İSTEMEKTEN BAŞKA YAPICAK BİŞEY YOK DUA ETMEL LAZIM BOL BOL..
Kızlar bugün gazetede okudum kadın 3 kez aşılama tam 23 kez tüp baby yaptırmış olmamış bebeği umudunu yitirmemiş
Ozon tedavisi ne ise onunla evlat sahibi olmuş en son ilk kez tr de denenmiş bu arada yazim dedim
Yaşadıgımız müddetçe umut var demektir..
Benide piskopata bağlatmayın uleee üzgün değilim ben

Hoş geldin iyiyiz sen asılsın?Kelebek8'le konuşuyorduk biz de.O da seninle aynı olayı yaşamış canım.Geçen konuşmamızda ona senden bahsetmiştim

iyim cnm sağol hoşbuldum

merhaba şebnem.aynı olayı yaşamışız sanırım. çok geçmiş olsun canım.

sağol cnm ikimizde geçmiş olsun diğer topikte okumuştum yazdıklarını yaşamamız gerekiyormuş ki yaşadık

bugün ilk kontrolüme gittim cnm test yaptırıcam işte garanti olsun diye kısmetse en kısa zamanda sen yaptırdın mı ??

inşallah aynı güzel duyguları yaşamak istiyorum.umarım bu sefer biraz daha hafif atlatırım hamileliğimin ilk aylarını.geçen sefer epey zordu.

İnşallah canım.Hem sağlıklı hem rahat bir gebelik geçireceksin hepimiz geçireceğiz inşallah

2. üyelik yasak ama sende ne dersen hayır diyoruz ama napalım yanlış alıntı bide yanlış cevap
İnşallah müjdeyle gelir meg kimse böyle birşeye inanmak istemiyo..

dikkatli bak haykolik onu abska bir arkadas mege yazmis, sen meg yazmis gibi anlamissin. birde alinti yapmissin ortaliigi karistirdin
dikkatli bak canim

deme beeeeeeee wallahamııı amaanınn aman olsun yanlıs yapayımm megin kırmızları gelmedı oyleysee pardonnn pardonn arkideşlerrr megimmm yaa bak nassıı sevindimm şimcikkkk

biz konuştuk mu seninle şebnemciğim.hatırlayamdım.ne testi yaptıracaksın.benim kontrolüm ayın 7.de

bilmem ben meg geneldee yazılarını kırmızı renkte yazar herhalde ikinci nicki bu bilmiorum kii

Kızlar o meg değil başka bir üye mege ben adet oldum batımı sölerim sonra demiş ve çıkmış meg değil yani merak etmeyin
Meg inşallah adet olmadı henüz ama neden gelmedi bilmiyorum

Değilsin tabi üzülecek bişey yok o bebikler gelecek, doktor poposuna vurunca oh oh diyecez bi tane daha vur doktor diyecez.

Tuğbam sultanım sen gitmedinmiydi canım ya desene yanına gelirdim özlem giderirdik..

tmmm msjları da terss anladıgıma gore uyku vaktım gelmısss gecıor bılee herkesee ıyı uykularrr yanlıs anladım bıde yetmezmıs gibi ortalıgı kaldırdımm pardonn

sağol cnm 21 haftalıkken normal doğumla alındı bebek kalbi durdu 10 gün önce oldu işte daha çok yeni senin ne kadar oldu ??

37 gün oldu canım.bizde 21.haftaya girmiştik.20+1 ken gebeliği sonlandırıldı.nedeni neymiş.test derken ne testi yaptıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…