Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

batlarım canlarım miyaba

ben gece adet oldum
branca ursului'ye sevgilerimi sunuyorum

yarın görüşmek üzere..
sizi seviyorummm

Oyy bebem içimemei doğdu ne geldiğin bir girip bakayım dedim.Üüzlmek yok bende iki gün sonra ursuliye sevgilerimi sunup preseede merhaba dicem inşaşşalah önümüzdeki ay prsed ve hayıt hapı bizlere umud olucakSeni seviyorum fıstıkım yarın görüşürüz

[sıze=4]batlarım canlarım miyaba

Ben gece adet oldum
Branca ursului'ye sevgilerimi sunuyorum

Yarın görüşmek üzere..
Sizi seviyorummm
[/sıze]

canımm hayırlısı olsun....inşallah bidahaki aya:)
hayıt hapınada başlarsın...yeni yıla girmeden gelir inşallah bebiş

canım cok tesekkur ederım
darısı tez zamanda basına ınsallah
batlarım canlarım miyaba

ben gece adet oldum

yarın görüşmek üzere..
sizi seviyorummm

hadı yaa
okadar yumurtlamaya karsın sasırdım valla
meg eşin bı gıtsın artık dr a dimi
hayırlısı ınsallah bu aya hamıle olcan

günaydınnnn..servis geç gelecekmiş..okula geç gidicem bugün..hemen günaydın diyeyim dedim...

megg batasıcaların gelmiş..
hayırlısı olsun kuzum..hep beraber hayıta başlıyoruz ozaman
inşallah yeniyılda gelir bebişimiz..

Sağolun kızlar...

bende balkonda asılı minik minik pijamalar gördüğümde,ne şanslı bi ev diye düşünürüm:)

güne gayet iyi başladım...akşam zaten iyice bi deşarj ettim kendimi...

yumurtlama zamanım yaklaşınca biraz panikliyorum galibaeşim vardiyada çalıştığı için yine denk gelmeyecek diye sinirlerim bozuluyor...

herşeyi düşünmekten,ayarlamaktan,herşeyin fikir anası olmaktan bıktım galiba..yuvayı dişi kuş yapar derler

diye diye,herbirşeyi biz üstleniyoruz...

Günaydın kızlar.....
Dün 5 haftalık hamile olduğu mu öğrendim. Sizlerlede paylaşmak istedim. Rabbim anne olmak isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.

batlarım canlarım miyaba

ben gece adet oldum

yarın görüşmek üzere..
sizi seviyorummm

yaaa gerçekten mii. Yok yok anladım ben senin bebiş beni bekliyor ben hamile kalayım beraber yola devam edelim diye ama yok anacım hiç beklemesin yani ne olacağım belli değil. Bu aya hayıt hapı şart oldu ama branca ursuli ile beraber kullanma bana kalırsa birinden birini kullan yine de sen bilirsin tabii. Bu kullandığınız ilacın 3 ay süresi varmış üç ay içinde hamile kalma şansın hala var ben kullanmıyorum da. Şimdi bu ilaçla hamile olan var mı. Elibeses kalmıştı ama kaybetti ne yazık ki başkada yok galiba ama hayıtla kalan var bir de hayıtı dene ay denek gibi olduk valla yaaa..

günaydınlar. Dün akşam benim kırmızılar nihayet teşrif ettiler. Adetin 3. günü doktora gidicem ya bu 3. gün çarşamba oluyo yani dimi. pazartesi oldum bugün salı yarın gidicem doğru dimi:44:
Bide histeroskopi çekilicek çok korkuyorum ne olur bana dua edin.Çok korkuyorum. Benim ilk düşükteki muayenelerden sonra çatal korkum oldu doktora açamıyorum korkuyorum bu dahada korkunç geliyo.

Dün kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı 8 gün geciktim hala adet yok neden ama neden biri bana yardımcı olsun

merhaba arkadaşlar civan perçemi macununu kullanan varmı.ben geçtiğimiz ay kullandım adet olmadım henüz ve gecikti acaba buna ngelmi bi fikri olan varsa şütfeb yardım

geç döllenme olabilir..sen yine bekle derim..hatta doktora git..benimde 35.gün normalde 34 35 günde bir olurum fakan geçen ay 29.gün olmuştum bu duruma göre geciktim..keşke hamilelikten olsa ama dediğim gibi civan perçemi macunu kullandım belkide ondan böyle oldu keşke kullanmasaydım

Doktora dün gittim ultrasonda görünen bir gebelik yok ama adetini engelleyecek bir durumda yok dedi kan testi yaptıralım dedi yaptırdım negatif çıkınca çok üzüldüm. bence civan perçemi bildiğim kadarıyla geciktirme yapıyor bir kaç ay sonra adetin düzene girer diye biliyorum

zaten düzenli içmedim ama zaten bu ay aşılama düşünüyordum..doktora gidecektim şimdi doktora civan perçemi macunu kullandım nesem neder bana..bu macunun adet geciktireceğini bilmiyordum ne kadardır istiyosun bebek

5 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama hemen olmayabilir tabiki bunu bilerek düşünüyoruz bu ay ilk defa gecikince umutlandık. Sen düşünüyor musun bebek evleneli ne kadar oldu?? Bence ihmal etme sen doktora git ne derse desin sağlığından önemli değil ya...

Aklımda bir sürü soru işareti var bebk yoksa neden hala adet yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…