Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım regli olduğun tarihi 1. gün sayacaksın ve çarşamba günü gideceksin. Canım sağlığımız için gerekiyorsa herşeyi yapıcaz sonuçta bebeğimiz olmasını istiyorsak katlanıcaz. Hiç histeroskopii deneyimim yok ama kendini rajat bak biraz stresi azalt daha kolay geçer.

sağol canım. Yarın sabah gidiyim o zaman. Çatal korkumu yenemiyorum yapamıyorum. Düşüğümde çok sancılı olmuştu gelen giden bütün doktorlar zaten canım yanarken yok şu kadar açılmış yok bu kadar açılmış diyip gidip gelip parmaklamışlardı, peşindende kürtaj oldum. Hala korkuyorum bacaklarım açık oturamıyorum bile. Rabbim yardımcım olsun yarın.

canım markasını hatırlamıyorum ama ucuz olanlardan. evdeyken yapmıştım. bende bugün bidaha test yapıp yarın kan testine gidim diyordum. çok saol tatlım umarım test beni yanıltmıyordur.

inşallah canımmm inşallah hakkında hayırlısı olsun belli olmaz bu işler nasip kısmet işi muhtemelen vardır eğer yanlış değilseee....

meg kullanıcısından alıntı
batlarım canlarım miyaba

ben gece adet oldum
branca ursului'ye sevgilerimi sunuyorum

yarın görüşmek üzere..
sizi seviyorummm

ay inanmıyorum o ateşe o ovulasyondaki testlere ragmen nasıl oldu yawww
hayırlısı canım.. branca ursuliye 1 ay ara veriyorsun bundan sonra.
yeni ilaç bu sekildeymiş .

bu ay hayıt kullanabilirsin yani bu durumda:)

kızlar günaydınnnnnn
dün 3'ten sonra hiç giremedim geçmişide okuyamadım henüz
megin kırmızıları gelmiş çok üzüldüm ben ama çok ümitliydimm ben meg için hakkında hayırlısı olsun canım inşallah aralık ayında hep birlikte hamiş kalırız

ay inanmıyorum o ateşe o ovulasyondaki testlere ragmen nasıl oldu yawww
hayırlısı canım.. branca ursuliye 1 ay ara veriyorsun bundan sonra.
yeni ilaç bu sekildeymiş .

bu ay hayıt kullanabilirsin yani bu durumda:)

ya demekki ateşe de güvenilmeyecek kızlarr. Meg resmen yanıyordu yaa ve koltuk altı ateşiydi ölçtükleri dil altı ölçülüyor normalde ve 0.5 derece daha yüksekti normali yanii.. Ferdatın Megten daha düşüktü 36.7 falandı ama hamile çıktı. Çok saçma buna göre yanii ayrıca ovulasyonun o kadar koyu çıkması da saçma ben hep regli gününe yakın yaparım hiç öle çıkmaz yumurtlama da olmuş olamaz o zaman regli olamazdı ne zaman döllenme olacak o zaman yumurtlama ardından kanama olursaa.. Çok saçmaa amaaa

seni çok iyi anlıyorum puffym kolay değil ben o çatal korkusundan halvete bile bazen zor giriyorum öyleymiş gibi oluyor birden birde üstüne kürtajdı falandı zor iş ama toparlanman gerek sağlığın herşeyden çok önemliii acı çekmeyi kim severr amaa başımıza geldimmi onu çekmekte zorundayız malesef.Allaha tevekkül edelim Rabbim daha fazla aratmadan bu mübarek günlerde hepimize eli ayağı düzgün pufidik pufidik bebekler nasip etsin inşallah....

İnşallah

heeh ee sonuç ne onu anlamadım:)
yani ovulasyon testi bozuk mu diyorsun ??? neden öyle oldu acaba cok enteresan.. ben zaten oldum olası ateş olayını anlayamadım

yada meg hastaydı o ateşle ama anlamadı

branca ursuliyi kullanmaya devam etsin eger yumurta tembelliği gibi bişey varsa.. ama tabi eşi de içse iyi olurdu içti mi bilmiyorum ama ..
ben eşime bu ay zorla içiriyorum.
bide ilk ayda olması mucize yani benim ki öyleydi bence.. 3 ay tedavi süreci var hatta 6 ay .. Umudunu yitirme meg.

Slm kızlaar, ben geldiiim.
Çeşiti sebeplerden dolayı gelemiyordum ama artık sizinleyim :))
Size güzel haberlerle geldim.
Ben HA-Mİ-LE-YİM :))

ovulasyon testi bozuk olamaz olsa tam yumurtlama gününde koyu çizgileri çıkarmazdı meg zaten normal yumurtlama zamanında görmüştü çift koyu çizgiyi. Am bazı bünyelerde belki lah daha fazla bulunuyor ya da regliye yakın artışa geçiyor bilemiyorum zaten aynı yumurtlamada ki gibi koyu çıkarsa gebelik var olabiliyor bizim umudumuz çizgilerin daha da koyulaşmasıydı. Yumurta tembelliği olsa gününde yumurtlama olmazdı zaten geç olurdu yada hiç olmazdı ama akıntısı felan herşeyi normaldi. Hayıt hapını da tavsiye ettim bu topikte bile onunla kaç kişi hamile kaldı şu kısa sürede. Bu ilacın öbür topiğinde ben öyle fazla kişi göremedim hamile kalabilen bilemiyorum kullansın o da birşeydir ama hayıtla bir kullanılır mı onu bilmiyorum.

tebrik ederim gözün aydın canım
nasıl kaldığını da bi anlatırsan neler kullandın kaç aydır deniyordun bizde faydalanalım senin tecrübelerinden

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

hoşgeldın canım hayırlı olsun kucagına almayıda nasıp eder inşallal rabbim evdemı yaptın canım testi

tebrik ederim gözün aydın canım
nasıl kaldığını da bi anlatırsan neler kullandın kaç aydır deniyordun bizde faydalanalım senin tecrübelerinden

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

Teşekkürler arkadaşlar.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim 2. ayımdı bu ay, zaten 6 aylık evliyim.
Geçen ay denedik ve 5 gün geçti günüm ama gecikmeden sonra oldum, gecikme hamileliğe hazırlarmış bu arada.
Bu ay hayıt suyu kullanmaya başlamıştım, 1 hafta kullandım ve test yaptım 2. çizgiyi gördüm :))

bakın ne buldum

(alıntı)slm kızlar beni hatırlarsınız 18 ekimde eşim spermiogram yaptırmıştı herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu.o hafta benim de çatlama haftamdı.eşime ek gıda takviyesi (ballı polenli arı sütü, keçiboynuzu pekmezi) yapmadan hamile kalamıcam düşüncesi kafama kazındığından bu ay hiççç gün saymadım. bat 4 kasımdı. 5 kasım yani arife günü test yaptım öylesine ve şok şok şok hamileyimmmmmm

bizler için de ümit var yani

çok iyi canım ya hayıtla hamile kalan biri daha oldu bende kullanıyorum bu ay ama hapını kullanıyorum inşallah bizede etkisi olur bu hapın.

hoşgeldın canım hayırlı olsun kucagına almayıda nasıp eder inşallal rabbim evdemı yaptın canım testi

İlk önce evde 4 farklı marka test denedim, ama fortel markası net çıkardı.
Hepsinde 2. çizgiyi gördüm.
3 gün sonra kan testi yaptırdık ve çıktı çok şükür.
Hatta değerim 295 çıktı reglime 2 gün kala, ben tedirgin oldum ama yüksek olması iyiymiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…