Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zaten yarın gidicem..ama 3 ay çok kısa bi süre..hatta bildiğim kadarıyla gebelik öncesi adette düzensizlik olduğunu duymuştum..

2 buçuk yıldır evliyim ve ilk yıl bi kaç ay doğal yollarla korunduk henüz bebeğim olmadı..

Benim bir tanıdığımın 3 yıl hiçbir soruları olmamasına rağmen olmadı ama kendisi şimdi 5 aylık hamile. Umutsuzluğa kapılma sakın.

evetcanım bende bir kaç kişi duymuştum öyle.ama işte en güzeli takmamak elde olmuyo maleseff belkide zamanını bekliyordur bebiş normai yollamı gebe kaldı arkaaşın

evetcanım bende bir kaç kişi duymuştum öyle.ama işte en güzeli takmamak elde olmuyo maleseff belkide zamanını bekliyordur bebiş normai yollamı gebe kaldı arkaaşın

Evet normal yollarla kaldı doktora eşiyle gittiler ikisindede problem çıkmadı doktor yumurtlama günü falan hesapladı 5 ay gene olmadı ama bu beş ay içinde genede doktora gidip geldi en sonunda oldu.

Gunaydin kizlar ise gitmeden bir bakayim dedim.megim kirmizilar gelmis.hayirlisi olsun cnm benim.insallah ocak ayina Yeni yil bebislerimizide getirir insallah.Gorusuruz kizlar opuldunuz.

Gunaydinnn kizlar dun gece bi uyudum bi uyandim abuk sabuk ruyalar gordum halsizim meg hayirlisi olsun kuzummm bi daha ki aya insallah

herkese günaydınnnn

spoiler

ceeeeeeeee eeeeeee mesela yani sabah sabah yemekmi olur denemek için yazmıştımmm

Gunaydinnn kizlar dun gece bi uyudum bi uyandim abuk sabuk ruyalar gordum halsizim meg hayirlisi olsun kuzummm bi daha ki aya insallah

hayırlar olsun inşallah.Rüya bu görülmek için var iyiyse anlat kötüyse hiç takılmaa

MEG reglin gelmiş hayırlısı olsun inşallahhhhh hep birlikte kalacağız hayıtımız var preesedımız varr daha ne olsunnnnn

günaydın kızlar. dün adet olmam lazımdı olmadım. sabah test yaptım silikti ama ikinci çizgi çıktı. 3 gün önce aynı marka testten yapmıştım ama hiçbirşey çıkmamıştı. paylaşmak istedim sizinle

puffym ben yeni gördümmmm aşkitomm evet çarşamba 3.gün oluyor seninkiler teşrif etmişler sonundaa hayırlısı hakkımızda sıkma kendini ve o çatal korkunu biran önce aşmaya bak bendede o korku var ama oraya yatınca geçiyor

off üşüyorum ben ayrıcaa

sipoiler sadece deneme oluyor mu diyee

Son düzenleme:

canım markası ne testin belki yeni yükselmeye başlamıştır farklı bir test daha yap olmazsa en kesin sonuç kana git derim.Hayırlısı hakkında

canım markası ne testin belki yeni yükselmeye başlamıştır farklı bir test daha yap olmazsa en kesin sonuç kana git derim.Hayırlısı hakkında

canım markasını hatırlamıyorum ama ucuz olanlardan. evdeyken yapmıştım. bende bugün bidaha test yapıp yarın kan testine gidim diyordum. çok saol tatlım umarım test beni yanıltmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…