zaten yarın gidicem..ama 3 ay çok kısa bi süre..hatta bildiğim kadarıyla gebelik öncesi adette düzensizlik olduğunu duymuştum..
5 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama hemen olmayabilir tabiki bunu bilerek düşünüyoruz bu ay ilk defa gecikince umutlandık. Sen düşünüyor musun bebek evleneli ne kadar oldu?? Bence ihmal etme sen doktora git ne derse desin sağlığından önemli değil ya...
2 buçuk yıldır evliyim ve ilk yıl bi kaç ay doğal yollarla korunduk henüz bebeğim olmadı..
Benim bir tanıdığımın 3 yıl hiçbir soruları olmamasına rağmen olmadı ama kendisi şimdi 5 aylık hamile. Umutsuzluğa kapılma sakın.
evetcanım bende bir kaç kişi duymuştum öyle.ama işte en güzeli takmamak elde olmuyo maleseff belkide zamanını bekliyordur bebiş normai yollamı gebe kaldı arkaaşın
Günaydın kızlar.....
Dün 5 haftalık hamile olduğu mu öğrendim. Sizlerlede paylaşmak istedim. Rabbim anne olmak isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.
Gunaydinnn kizlar dun gece bi uyudum bi uyandim abuk sabuk ruyalar gordum halsizim meg hayirlisi olsun kuzummm bi daha ki aya insallah
günaydınlar. Dün akşam benim kırmızılar nihayet teşrif ettiler. Adetin 3. günü doktora gidicem ya bu 3. gün çarşamba oluyo yani dimi. pazartesi oldum bugün salı yarın gidicem doğru dimi:44:
Bide histeroskopi çekilicek çok korkuyorum ne olur bana dua edin.Çok korkuyorum. Benim ilk düşükteki muayenelerden sonra çatal korkum oldu doktora açamıyorum korkuyorum bu dahada korkunç geliyo.
günaydın kızlar. dün adet olmam lazımdı olmadım. sabah test yaptım silikti ama ikinci çizgi çıktı. 3 gün önce aynı marka testten yapmıştım ama hiçbirşey çıkmamıştı. paylaşmak istedim sizinle
günaydın kızlar. dün adet olmam lazımdı olmadım. sabah test yaptım silikti ama ikinci çizgi çıktı. 3 gün önce aynı marka testten yapmıştım ama hiçbirşey çıkmamıştı. paylaşmak istedim sizinle
[/QUOTE
inşallah hamişsindir canım...Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...kızlar 500 yasin okutuyorum bana bir yasin okuyacak arkadaşlar cvbınızı bekliyorummm...herkese teşekkürler şimdiden...
off üşüyorum ben ayrıcaa
sipoiler sadece deneme oluyor mu diyee
canım markası ne testin belki yeni yükselmeye başlamıştır farklı bir test daha yap olmazsa en kesin sonuç kana git derim.Hayırlısı hakkında
off üşüyorum ben ayrıcaa
sipoiler sadece deneme oluyor mu diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?