çok iyi canım ya hayıtla hamile kalan biri daha oldu bende kullanıyorum bu ay ama hapını kullanıyorum inşallah bizede etkisi olur bu hapın.
İlk önce evde 4 farklı marka test denedim, ama fortel markası net çıkardı.
Hepsinde 2. çizgiyi gördüm.
3 gün sonra kan testi yaptırdık ve çıktı çok şükür.
Hatta değerim 295 çıktı reglime 2 gün kala, ben tedirgin oldum ama yüksek olması iyiymiş :))
pişt günaydın hamişiiiGunaydinnn kizlar dun gece bi uyudum bi uyandim abuk sabuk ruyalar gordum halsizim meg hayirlisi olsun kuzummm bi daha ki aya insallah
niye kandırıyonuz bakiyim ne ayıpppherkese günaydınnnn
spoiler
ceeeeeeeee eeeeeee mesela yani sabah sabah yemekmi olur denemek için yazmıştımmm
ovulasyon testi bozuk olamaz olsa tam yumurtlama gününde koyu çizgileri çıkarmazdı meg zaten normal yumurtlama zamanında görmüştü çift koyu çizgiyi. Am bazı bünyelerde belki lah daha fazla bulunuyor ya da regliye yakın artışa geçiyor bilemiyorum zaten aynı yumurtlamada ki gibi koyu çıkarsa gebelik var olabiliyor bizim umudumuz çizgilerin daha da koyulaşmasıydı. Yumurta tembelliği olsa gününde yumurtlama olmazdı zaten geç olurdu yada hiç olmazdı ama akıntısı felan herşeyi normaldi. Hayıt hapını da tavsiye ettim bu topikte bile onunla kaç kişi hamile kaldı şu kısa sürede. Bu ilacın öbür topiğinde ben öyle fazla kişi göremedim hamile kalabilen bilemiyorum kullansın o da birşeydir ama hayıtla bir kullanılır mı onu bilmiyorum.
Bende senin gibi düşünüyordum ay çatlamıyomu bunlar acaba ben olsam yapardım hemen diye
Ama günüm 13 14 gün geçti hastaneye gittim direk kocaman negatifi aldım geldim
İnsanın içinde farklı duygular oluyor ya yoksa ya varsa ümütle beklemek daha kolay geliyor..
Dilerim bir gün Anne oluruz beklemez test yaparız hemencecik çıkarr sonuç..
Slm kızlaar, ben geldiiim.
Çeşiti sebeplerden dolayı gelemiyordum ama artık sizinleyim :))
Size güzel haberlerle geldim.
Ben HA-Mİ-LE-YİM :))
bende de gecıkme var gunum gelden kan testı yaptım 4.13 cıktı idrarda cıkmadı ama beklıyorum şimdi evde yapıp yapmamak konusunda gıdıp gelıyorum. senın kac gun gecıkme oldu canım
Tanımıyorum sizi ama :)
gözünüz aydın diyim Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh..
Nasıl başardınız :)
Teşekkürler arkadaşlar.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim 2. ayımdı bu ay, zaten 6 aylık evliyim.
Geçen ay denedik ve 5 gün geçti günüm ama gecikmeden sonra oldum, gecikme hamileliğe hazırlarmış bu arada.
Bu ay hayıt suyu kullanmaya başlamıştım, 1 hafta kullandım ve test yaptım 2. çizgiyi gördüm :))
Canım ben suyunu tek geçerim.
Çünkü suyunda özünü çıkarıyorlar.
Bekarken prolaktin için kullanmıştım ve çok şükür hiç yükselmedi.
Bu ayda başlayayım dedim ve şlk haftada bebeğim geldi, belkide onun etkisi vardır diye düşünüyorum.
Ayrıca meryem suresini okuyorum, daha 41 olmadan geldi bebeğim :))
bu ne güzel haberrrrrr canım Allah tamamına erdirsinnn sağlıkla hayırla al kucağına darısı bizee bebişine söle bizimkileride çağırsın anneleriniz bekliyor hemen gelin desinn :))
bir Hayıt mucizesi daha nasıl yatın canım suyunu?
Hayıt tohumu alıp cay gibi mi demliyorsun?
selam kızlar???
nasılsınız bakalım??
bir gelişme var mıdır?
Hep söylüyorum ve dua ediyorum canım.
Rabbim hepinize nasip etsin bu heyecanları.
Ama hamile kaldım diyip bitmiyorki canım, aman bişey olurmu korkusu var şimdi...
Çay değil canım.
Suyu hem çok pratik hem bence daha iyi, özünü çıkarıyorlar çünkü, zaten suyunun tadı daha keskindir.
Üzarinde tarifi yazıyor ben sabah akşam içtim.
Ama 1 hafta sonra öğrendim zaten bebeğimi belkide ondan önce gelmişti bebeğim...
selam birsummvalla bende bişi yok..
bugün 13. günüm çalışmalar devam bende
sen nasılsın???
tebrik ederim canımmmmm
hımss anladım hayıt suyu olarak aratınca buldum.
aktarlarda mı satılıyor.
Kocam yakında beni dövecek yeter artık diye:)
olsun kenarda dursun belki lazım olur
Bu arada korkma hersey olacagına varır ki degerlerinde cok cok iyi cıkmış inşallah sorunsuz kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?