Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok iyi canım ya hayıtla hamile kalan biri daha oldu bende kullanıyorum bu ay ama hapını kullanıyorum inşallah bizede etkisi olur bu hapın.

Canım ben suyunu tek geçerim.
Çünkü suyunda özünü çıkarıyorlar.
Bekarken prolaktin için kullanmıştım ve çok şükür hiç yükselmedi.
Bu ayda başlayayım dedim ve şlk haftada bebeğim geldi, belkide onun etkisi vardır diye düşünüyorum.
Ayrıca meryem suresini okuyorum, daha 41 olmadan geldi bebeğim :))

bende de gecıkme var gunum gelden kan testı yaptım 4.13 cıktı idrarda cıkmadı ama beklıyorum şimdi evde yapıp yapmamak konusunda gıdıp gelıyorum. senın kac gun gecıkme oldu canım

Gunaydinnn kizlar dun gece bi uyudum bi uyandim abuk sabuk ruyalar gordum halsizim meg hayirlisi olsun kuzummm bi daha ki aya insallah
pişt günaydın hamişiii
biraz gec kaldım ama
herkese günaydınnnn

spoiler
ceeeeeeeee eeeeeee mesela yani sabah sabah yemekmi olur denemek için yazmıştımmm
niye kandırıyonuz bakiyim ne ayıppp

evet hayıt benimde dikkatimi cekti.. bakiyim bende onu denerim eger 3 ay filan branca dan şayet bir sonuc elde edemezsem...
bu arada Megin eşi hiç test yaptırmamış mı kiii???

inşallah cnm inşallahh ..

Slm kızlaar, ben geldiiim.
Çeşiti sebeplerden dolayı gelemiyordum ama artık sizinleyim :))
Size güzel haberlerle geldim.
Ben HA-Mİ-LE-YİM :))

Tanımıyorum sizi ama :)
gözünüz aydın diyim Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh..
Nasıl başardınız :)

umutege naaptın 4 gün arkaarkaya diodun :)) ya biz çift çizgiyi görmeden erken davrandık :/ ne dersin yinede olabilir mi neyse vardır herşeyde bir hayır kavganın üstüne gelen bi atraksiyon olunca hayır diyemedik ertesi gün çift çizgi çıktı üst üstede 3 gün oldu malesef oda zorla kıh kıh kıh neyse bakalım bu ay neler getirecek bize :))

bende de gecıkme var gunum gelden kan testı yaptım 4.13 cıktı idrarda cıkmadı ama beklıyorum şimdi evde yapıp yapmamak konusunda gıdıp gelıyorum. senın kac gun gecıkme oldu canım

Canım hayıt suyunu hamilelikte kullanmayın yazıyordu.
O yüzden ben 6 gün önce idrar testi yaptım ve hemen çıktı, nasıl oldu bende anlamadım.
Sonraki günler yine denedim farklı markalarla ve hep 2. çizgi silik çıktı.
En sonunda 2 gün kala kan testine gittik ve gebelik var dedi çok şükür...

Tanımıyorum sizi ama :)
gözünüz aydın diyim Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh..
Nasıl başardınız :)

Saol canım, bir ara uzak kaldım ondan olabilir :))
Meg tanır :))
Valla ekstra bişey yapmadım canım, bu ay çok üzerine düşmedik, hatta çift çizgiyi görünce şok oldum diyebilirim...

Slm kızlaar, ben geldiiim.
Çeşiti sebeplerden dolayı gelemiyordum ama artık sizinleyim :))
Size güzel haberlerle geldim.
Ben HA-Mİ-LE-YİM :))

bu ne güzel haberrrrrr canım Allah tamamına erdirsinnn sağlıkla hayırla al kucağına darısı bizee bebişine söle bizimkileride çağırsın anneleriniz bekliyor hemen gelin desinn :))

kızlar akşam yazmıstım ustune gormemı oluyorum acaba atesım 37 dıye ama bugun sabah yaptığım ates olcumunde atesım 36.2 ye gerılemış bırden.. kanamamda normale dondu bu ayda fosssssss cıktı anlıyacağınız.. hayırlısı olsun napalım.. bu arada hamıle arkadasları tebrık ederım darısı basımıza:))

bir Hayıt mucizesi daha nasıl yatın canım suyunu?
Hayıt tohumu alıp cay gibi mi demliyorsun?

bu ne güzel haberrrrrr canım Allah tamamına erdirsinnn sağlıkla hayırla al kucağına darısı bizee bebişine söle bizimkileride çağırsın anneleriniz bekliyor hemen gelin desinn :))

Hep söylüyorum ve dua ediyorum canım.
Rabbim hepinize nasip etsin bu heyecanları.
Ama hamile kaldım diyip bitmiyorki canım, aman bişey olurmu korkusu var şimdi...

bir Hayıt mucizesi daha nasıl yatın canım suyunu?
Hayıt tohumu alıp cay gibi mi demliyorsun?

Çay değil canım.
Suyu hem çok pratik hem bence daha iyi, özünü çıkarıyorlar çünkü, zaten suyunun tadı daha keskindir.
Üzarinde tarifi yazıyor ben sabah akşam içtim.
Ama 1 hafta sonra öğrendim zaten bebeğimi belkide ondan önce gelmişti bebeğim...

hımss anladım hayıt suyu olarak aratınca buldum.
aktarlarda mı satılıyor.
Kocam yakında beni dövecek yeter artık diye:)

olsun kenarda dursun belki lazım olur

Bu arada korkma hersey olacagına varır ki degerlerinde cok cok iyi cıkmış inşallah sorunsuz kucagına alırsın

tebrik ederim canımmmmm

Saol canım...

Aktarda satılıyor canım 9 liraya aldım ben...

günaydııın kızlar nasılsınız

zambak hamişmiş tebrik ederim cnmcım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…