Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyim canım kocışimle konuşuyordum ondan gec yazdım senın moralın nasıl dune gore:18:

aslında aynı ama takmamaya çalışıyorum kuzum başım çok ağrıyor bugün gece pek uyumadım biraz da ağladım sıkıldım ama geçer inş canım sen ne konuşuyodun kocişinle bakem

inşallah hamilesindir cnmm..hayırlısı artık..iyi haberlerle gelll

valla kızlar şua ana kadar her şeyi yaptım ama evde 2 tane bozyk foto makinasıyla bile yapmaya çalıştım
maalesefff
zaten yoruldum yaaav
ordan oraya koştur
olmuyo canlar
ama şööle tarif ediiim
varla yok arasında çizgii
ama ışıkta bakınca gözüküyor .diyorum o çizginin yeridir ama rengi pembe olmaz ozaman
anca bööle tarif edebilirim size :)

ohh ohh kızlar ne güzel inş ikinizde hayırlı haberler verirsiniz kız bana teyze olucam derim bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi kuzularım eğer ki topikte olmazsam özel olarak yazın olur mu canlarım

canım benım inşalah veririz sana o haberi asebmlesen gece ne yaptın helvt oldumu kız

aynilari bende de var sadece gogus acisi yok ya bu da herkesde oluyo galiba kesin ben adet olacm dedigin gibi diger aylara gore hic bi belirti yok korkumdan wc ye girmek istemiyorm ya kirmizi gorcm diye bu ayda sil bastan olacak ya

ohh ohh kızlar ne güzel inş ikinizde hayırlı haberler verirsiniz kız bana teyze olucam derim bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi kuzularım eğer ki topikte olmazsam özel olarak yazın olur mu canlarım

inşallahh cnmcım mutlaka yazarım cnmcım sen merak etme hele bi çıksın çizgi

cok iyi tatlım inşalah gelmez o pisssss kırmızılar

amiiiiiin cnmcım inşallah gelmezler yarın sabah belli olcak bakalım ayy cok heyecanluuuuu :18:
:18: sende dr a gitcen yarın ınsallahhh güzel müjdeli hbrle gelırsın bize kuzumm

canlar ben kaçıyorum oturmaya gidicem misafirliğe yanii...

arkadaşlarla keyifli birgün geçireceğim..öpüyorum sizleriii..Allaha emanet olun..

Son düzenleme:
kızlar benim son adet tarihim 8 kasım bugün acık bembe lekeler geldi koyu akıntı şeklinde acaba hamile olabilir miyim .... hemen test yaptım ama negatif cıktı cok moralim bozuk

cnm hoşgeldin kaç gunde bi adet oluyosun acep testler bazen gebelik varsa bile geç cıkarabılıyo sonucu oyuzden hemen moralını bozma bi kaç gun daha beklersin
o arada kırmızılar gelmesse tekrarlarsın testi cnm

aslında aynı ama takmamaya çalışıyorum kuzum başım çok ağrıyor bugün gece pek uyumadım biraz da ağladım sıkıldım ama geçer inş canım sen ne konuşuyodun kocişinle bakem

bozma canım benım moralını ya deymez vala aglama da artık oda merak içinde varmı yokmu dıye bebiş saat bası arıyo adet oldunmu dıye :18:

ya bu kocam olacak kişi gitme diyo bıraz daha bekle dıyo ya neymış gıdıyorum cıkmayınca üzülüyormusum ya

Kocalar hep öyle söyler, o yüzden bende gizli almıştım testleri, 2 çizgi çıkmasaydı göstermeyecektim...

Kuzum yakinda eczane varsa hassas gebelik testi al bide onnan bak bakimmmmm kiz dur zillerimi nere komustum bi takim gobek atmaya devammmm

yok kuzum ben zaten telaş yapmıyorum :) resmen sinirlerim alındı artık
size de demiicektim heyecan yapmayın diye ama okadar çok şey paylaşıyoruz ki bunu da yanlış olsa bile diim dedim
ben yanlış görüyoda olabilirim canım

hayırlısı tabii ama varda olabılır kuzum çizgi varsa olabılme ıhtmalıde var demektir
inşallahhh vardır bebiş
inşallahh şeker
neyse canım bebiş orda olsun da biz görmesekte olur çizgiyi
akşam misafirler yatınca eşinin telinden çekip yükle resmi
burdaki heyet görüp yorum yapsın bakalım

di mi çizgiden bizene karnım şişsin yere
ok canım
ama bu bozuluyo sanki sarılaşmaya başladı c deki çiziık normal mi
yaaa bozulmasın akşama gözretcem size

ya bu kocam olacak kişi gitme diyo bıraz daha bekle dıyo ya neymış gıdıyorum cıkmayınca üzülüyormusum ya

cnmcım aslında öncesinde bi evde test yapsan benım gibi eğer çizgi çıkarsa gitsen ya da çıkmazsa çizgi bikaç gun bekleyip tkrlasan testi ve ona göre gitsen dr a olmamı

inş canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzucumm

yok kuzum tüm zorlamalara rağmen olmadı istemedim canım eşiminde tadını kaçırdım biraz ama boşver ne yapayım insanın morali olmayınca olmuyor işte kuzucum

yapma boyle canım degmez onlar ıcın evlılıgını yıpratmaya onlarda boyle olmasını ıstıyolar akşam koçişinin gonlunu yap bu gergınlıge son verın tatlım

yok kuzum tüm zorlamalara rağmen olmadı istemedim canım eşiminde tadını kaçırdım biraz ama boşver ne yapayım insanın morali olmayınca olmuyor işte kuzucum
ya çok kötüsünnn seeeeen yumurtlama gunu dedıydım sanaaa mutlaka yap dedıydım halvet olsun dedıydıııımmm
nasıl yapmassın kuzumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…