iyim canım kocışimle konuşuyordum ondan gec yazdımsenın moralın nasıl dune gore:18:
kızlar valla demicektim sizeee
çünkü ışığa arkama alınca dana gibi gözüküyo valla çızıkkk
ama bööle yukardan bakınca da çok çok zor seçiliyor
olmayabilir diye demicektim size
bence yok bebeişşş olsa en azından çok net çıkması lazımdı bence
ama hayırlısı artık
ohh ohh kızlar ne güzel inş ikinizde hayırlı haberler verirsiniz kız bana teyze olucam derim bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi kuzularım eğer ki topikte olmazsam özel olarak yazın olur mu canlarım
Sırt üstü yattığım zaman kasıklarım resmen geriliyordu, yani yatamıyordum, yeni yeni yatıyorum.
Ama yine kasık ağrısı var.
Birde görüslerimin yanları sızlıyordu, ama çok azdı.
Velhasıl diğer aylara göre hiç yok gibi bişeydi belirti ama bebek varmış :)
ohh ohh kızlar ne güzel inş ikinizde hayırlı haberler verirsiniz kız bana teyze olucam derim bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi kuzularım eğer ki topikte olmazsam özel olarak yazın olur mu canlarım
cok iyi tatlım inşalah gelmez o pisssss kırmızılar
kızlar benim son adet tarihim 8 kasım bugün acık bembe lekeler geldi koyu akıntı şeklinde acaba hamile olabilir miyim .... hemen test yaptım ama negatif cıktı cok moralim bozuk
aslında aynı ama takmamaya çalışıyorum kuzum başım çok ağrıyor bugün gece pek uyumadım biraz da ağladım sıkıldım ama geçer inş canım sen ne konuşuyodun kocişinle bakem
inşallahh cnmcım mutlaka yazarım cnmcım sen merak etme hele bi çıksın çizgi
amiiiiiin cnmcım inşallah gelmezler yarın sabah belli olcak bakalım ayy cok heyecanluuuuu :18:
:18: sende dr a gitcen yarın ınsallahhh güzel müjdeli hbrle gelırsın bize kuzumm
canım benım inşalah veririz sana o haberi asebmlesen gece ne yaptın helvt oldumu kız
ya bu kocam olacak kişi gitme diyo bıraz daha bekle dıyo ya neymış gıdıyorum cıkmayınca üzülüyormusum ya
Kuzum yakinda eczane varsa hassas gebelik testi al bide onnan bak bakimmmmm kiz dur zillerimi nere komustum bi takim gobek atmaya devammmm
inşallahh şekerhayırlısı tabii ama varda olabılır kuzum çizgi varsa olabılme ıhtmalıde var demektir
inşallahhh vardır bebiş
neyse canım bebiş orda olsun da biz görmesekte olur çizgiyi
akşam misafirler yatınca eşinin telinden çekip yükle resmi
burdaki heyet görüp yorum yapsın bakalım
ya bu kocam olacak kişi gitme diyo bıraz daha bekle dıyo ya neymış gıdıyorum cıkmayınca üzülüyormusum ya
inşallahh cnmcım mutlaka yazarım cnmcım sen merak etme hele bi çıksın çizgi
amiiiiiin cnmcım inşallah gelmezler yarın sabah belli olcak bakalım ayy cok heyecanluuuuu :18:
:18: sende dr a gitcen yarın ınsallahhh güzel müjdeli hbrle gelırsın bize kuzumm
yok kuzum tüm zorlamalara rağmen olmadı istemedim canım eşiminde tadını kaçırdım biraz ama boşver ne yapayım insanın morali olmayınca olmuyor işte kuzucum
ya çok kötüsünnn seeeeen yumurtlama gunu dedıydım sanaaa mutlaka yap dedıydım halvet olsun dedıydıııımmmyok kuzum tüm zorlamalara rağmen olmadı istemedim canım eşiminde tadını kaçırdım biraz ama boşver ne yapayım insanın morali olmayınca olmuyor işte kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?