Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi yapıyorsun canım tedbiri elden bırakmamak lazım

Serapcığım inşallah olmucan adet

Nilla naber

iyi yapıyorsun canım tedbiri elden bırakmamak lazım

Serapcığım inşallah olmucan adet

Nilla naber

Valla süperim ben şebekliğim üstümde bugün diyorum bu folik asit beni dipdinç yaptı bütün evi silip süpüresim var ama yapmıycam dağanık kalsın

Valla süperim ben şebekliğim üstümde bugün diyorum bu folik asit beni dipdinç yaptı bütün evi silip süpüresim var ama yapmıycam dağanık kalsın
oooo süpermişsin maşallah enerji içeceği kadar etkili folik asitlenmişsin :86: yeni mi başladın ilaca :26: ben kullanmıştım da kilo yaptırmıştı sonra baktım bebişde gelmiyor bıraktım ilacı inşallah sen faydasını görürsün

merhaba ;
bende istiyorum ama henüz olmadı

Deniz

hemen olamadığını biz de anlamış bulunmaktayız deniz canım,dert etme ve halvete devamm :92:

kızlar benim kırmızılar gelip gelmeme konusunda kararsız kalıyo galiba şiştim iyice gelmiyy

ohh gelemez olsunlar inşallahhhh,onun yerine bebik gelsin be

ben ilk defa bu sabahın köründeki halvetten sora bi 10 dakka yattım..:78:
benimki gerek yokh,kalkabilüsün,ben gayyyet güsel atış yaptım didi ama

Mayıs başında başladım bebek için ön kontrole gitmiştik o zaman verdi.kilo yapıcak diye çok korktum ama yapmadı bana aksine daha iyi hissediyorum kendimi ondanmıdır bilmem:26:

Mayıs başında başladım bebek için ön kontrole gitmiştik o zaman verdi.kilo yapıcak diye çok korktum ama yapmadı bana aksine daha iyi hissediyorum kendimi ondanmıdır bilmem:26:
herkese kilo yaptırmıyor zaten bula bula beni buldu folik asit inşallah canım kullandığına değecek

herkese kilo yaptırmıyor zaten bula bula beni buldu folik asit inşallah canım kullandığına değecek

sırf onu içtiğimiz için almayız kilo..
eğer kilo alıyosak da,B vitamininin iştah açma özelliği olduğu içindir..

belki adamın içine doğdu meg belli olmaz.atış mesele değil yeğğeennn mesele tutturabilmekte.atmaya atıyolar tabe yol belliiiii iz belliiiiii gidiyolar yerlerine ama yolun sonu nasıl acep:44::44::44::44::44:
Sabahın körüüüü en güzel verimlisi zaten ama biz yapmıyoz hiççç bebik istemeden önce yapaydık ama ne hikmetse çalışıyoz diyemidir bilmem yapmaz olduk

adamın tepesine binmem lazım sabahları acilen demekkiii...
Birde varya acaba atıştan sona içerde neler oluyo okadar merak ediyom ki anlatamam:79::79::78::78::76::76:

benim kocamda yapmıyo sabahlarıı beni fırlatıyo genelde yataktan uyku sersemi kol bacak dağılı sonra benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…