iyi yapıyorsun canım tedbiri elden bırakmamak lazımdrum bana dediydi zatı gerek yok sadece kalkmadan yat biraz diye ammmaaaaaaaa gel de anlat bakalım bize içim rahat etse bi ama etmiyo ki ben eşşeği sağlam kazığa bağlıyım gerisi allaha kalmış deyip olleeyyyyy gelsin yastıkla yımışağ yımışağ bebiklerrrr...boşta olduğumuz günlerde de boşa giden spermlere çoookk üzülüyom adama gittiiii gittiiii giitttiiiii yavrılar diyom hep
olmuyor işte olmuyor :84::84::84::84: üzgünüz konu kapatılmıştır diye mesaj geliyor
sağol ttalım birde kilitlesin bakalım konuyu bakalım nolcak o zaman ya da ne çözüm getirecek :44:yazdım özelden yağmurluğa şifam
iyi yapıyorsun canım tedbiri elden bırakmamak lazım
Serapcığım inşallah olmucan adet
Nilla naber
oooo süpermişsin maşallah enerji içeceği kadar etkili folik asitlenmişsin :86:Valla süperim ben şebekliğim üstümde bugündiyorum bu folik asit beni dipdinç yaptı bütün evi silip süpüresim var ama yapmıycam dağanık kalsın
merhaba ;
bende istiyorum ama henüz olmadı
Deniz
kızlar benim kırmızılar gelip gelmeme konusunda kararsız kalıyo galiba şiştim iyice gelmiyy
drum bana dediydi zatı gerek yok sadece kalkmadan yat biraz diye ammmaaaaaaaa gel de anlat bakalım bize içim rahat etse bi ama etmiyo ki ben eşşeği sağlam kazığa bağlıyım gerisi allaha kalmış deyip olleeyyyyy gelsin yastıkla yımışağ yımışağ bebiklerrrr...boşta olduğumuz günlerde de boşa giden spermlere çoookk üzülüyom adama gittiiii gittiiii giitttiiiii yavrılar diyom hep
oooo süpermişsin maşallah enerji içeceği kadar etkili folik asitlenmişsin :86:yeni mi başladın ilaca :26: ben kullanmıştım da kilo yaptırmıştı sonra baktım bebişde gelmiyor bıraktım ilacı inşallah sen faydasını görürsün
hiçç napalımheyyyy kızlarrr neler yapıyosunuz bakemmm
herkese kilo yaptırmıyor zatenMayıs başında başladım bebek için ön kontrole gitmiştik o zaman verdi.kilo yapıcak diye çok korktum ama yapmadı bana aksine daha iyi hissediyorum kendimi ondanmıdır bilmem:26:
hiçç napalımmeg e bir derdim var deyip geldim selamsız sabahsız :78: :80: sen nasılsın
herkese kilo yaptırmıyor zatenbula bula beni buldu folik asit inşallah canım kullandığına değecek
herkese kilo yaptırmıyor zatenbula bula beni buldu folik asit inşallah canım kullandığına değecek
hemen olamadığını biz de anlamış bulunmaktayız deniz canım,dert etme ve halvete devamm :92:
Ohh gelemez olsunlar inşallahhhh,onun yerine bebik gelsin be
Ben ilk defa bu sabahın köründeki halvetten sora bi 10 dakka yattım..:78:
Benimki gerek yokh,kalkabilüsün,ben gayyyet güsel atış yaptım didi ama
belki adamın içine doğdu meg belli olmaz.atış mesele değil yeğğeennn mesele tutturabilmekte.atmaya atıyolar tabe yol belliiiii iz belliiiiii gidiyolar yerlerine ama yolun sonu nasıl acep:44::44::44::44::44:
Sabahın körüüüü en güzel verimlisi zaten ama biz yapmıyoz hiççç bebik istemeden önce yapaydık ama ne hikmetse çalışıyoz diyemidir bilmem yapmaz olduk
adamın tepesine binmem lazım sabahları acilen demekkiii...
Birde varya acaba atıştan sona içerde neler oluyo okadar merak ediyom ki anlatamam:79::79::78::78: :76::76:
naber kuşum, bittimi tatil? özledim kız seni akşamları giremiyorum, benimki izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?