Tünaydın hanımlarr ben adetim bittiğinden beri takipteyim yumurta akı kıvamlı akıntı takibi yapıyorum yarında ovulasyon testime başlıycam adamada ceviz badem neyin yedirmeye başladım.Kilo alıcam yaa diye söyleniyo:))pekmez dedim lafı ağzıma tıkadı nefret edermiş o
Allah'ım Hürrem bereketi versin megim.
heh bende benimkine fındık,ceviz pekmez yiceksin bakem didim de,'bağa gerekh yohhh didi..'
bende heee bellü 1 ay pas geçtik bakh dudturamadıkh didim..
sinir ettimsinirrrrr
:))kilo takıntısı yoksa sorun yok güveniyo kendine adam elleme,benimki gram alsa olay oluyo üstelik banada bulaşır arada pırtladı oran buran diye
o güveniyo emme,geçen ay noldiiii
yisin banene:86:
diyo ki,senin ööle yatıp kalmana gerek yok,atışı iyi ettim ben,kalkabilüüsünn
merhaba kızlar,
buraya girip hamile haberi alınca nasıl seviniyorum anlatamam.
ata arkadaşı tebrik ederim sağlıkla kucağınada alır inşallah.
benim bir iki gündür ağzımda acayip bir tat ve kasıklarımda şişlik batma var. gebelikte bunlar oluyormuş ama benim ovülasyon daha pazartesiydi döllenme işini becerdiysek bile bu kadar kısa zamanda ondan olması mümkün olmayacağından inşallah sadece psikolojiktir bir sorun belirtisi değildir...
eşim sürekli internette bebeğin anne karnında gelişimini anlatan site varsa bakıp özellikle vidyoları izliyo dün şeyi öğrenmiş hani gebelik başlangıcı döllenmenin olduğu gün değil son adet tarihi olarak alınıyor ya internette onu görmüş akıllım bana "sen şimdi iki haftalık hamile sayılıyorsun biliyor musun" diyo. hey Allah ım geçen ay bu kadar hevesli değildi. inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz.
gelme kırmızı gelmeee....
Nokta atışı hıı geçen ay bizde de öyleydi tabi tabiibenim çocuklarda sorun yok senin yumurtan dandik diyo banada
Aynen o hamileler bizim umudumuz bi nevi,mutlu oluyoruz onlarla,azcıkta içimiz gidiyo tabii yalan yokBiz karı koca bu yumurtlama günü falan hakkında bişey bilmiyoduk yani korunmasız ilk ilişkide hamile kalırım sanıyodum ben ne cahillik amannn.Şimdi nette site site geziyoruz eşimde araştırmış iş yerinde şöle oluyomuş böyle olyomuş diye evliliğin başka boyutunu keşfettik ne güzel dimi.Umudumuz var 3 kişi olucaz inşallah...
meggggciğimmmmm
bat 12 temmuz yazabülürmüyük arkadaşım...
vallahi bende korunmadan 2 kere halvet etsek,gibeğ olurum diyodumdu.. ne kadar bilgisizmişim be
kızlaar,
nolur bana akıl veriiin...
daha az önce size kasıklarımda şişme batma var dedim ya şimdi wc ye gittim bayağı yoğun kanlı akıntı geldi. sizde hiç oldu mu? bilgisi olan var mı bu nedir? doktora gidi mi?
yazıyum sivatanımm
görmiceksin inşallah o bat eşşeğini
inşallaaahhhh hayatımm ya inşallaahhhh
hepberaber görmeyiz inşallah.çevremdeki millet davşan gibin ya valla sinir oluyorum.bi ablamız var pıt diye hamile kalabiliyo ona diyom ki accık yımırtalıkları değişek sona geri verişirik
olabilir mi? duydun mu bunla ilgili bişi daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?