Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahayyyy çok güldüm ya ben de geçen gün bi topikte malesef hamileyim i okudum birinci bebe hapla korunurken diğeri yine 3 aylık iğneyle korunurken olmuşee biz korumuyoruz ama nazlı bizim kızanlar

selam kızlar, benim size bir sorum olacak, bebek için uğraşıyoruz bu 4. deneme, 4 ay önce doktora gittim sorun yok, dedi. her ay adete 1 hafta kala göğüslerim şişmeye başlar ve ağrır, karnım ağrır. şu ana sata 5 gün var ama bu ay göğüs şişmesi yok acıması yok karın ağrısı kasık ağrısı yok akıntı yok, hamile olma ihtimalim yi nede olabilir mi sizce :44:

e yerleşme lekesi diye bişey var ya
bak bilen arkadaşlar da yazsınlar..

ay ne kadar cahilim ya ilk defa duyduum... bende acaba hani oldu yumurta döllendi ama tuttunamadı da düştü mü ki diye içim gitti...
ay inşallah öylediiir nolur öyle olsuun.

ya ya sorma nassı oluyu ööle aceba hemen 1,2 şeediverince ya :26:
bizim niden olmuyu alla alla ya

bide öle bizim gibi yastıkla yat sağa yat sola yat ayak dik ay kaçtı kaçıyooo çabuuukkkk yastığı getir aman aman yapmıyolar.ben hemen kalkıp banyoya giriyom valla diyo yaaaaa:84::84::84::84::84:

Olabilir tabiki hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi var yani herkesin göğsü şişicek veya kasık ağrısı olucak diye bişey yok.Umudunu yitirme canım...

miyaba

bence regl belirtilerinin olmaması,iyiye işaret..
bence yani..

Olabilir tabiki hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi var yani herkesin göğsü şişicek veya kasık ağrısı olucak diye bişey yok.Umudunu yitirme canım...

miyaba

bence regl belirtilerinin olmaması,iyiye işaret..
bence yani..

umut verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar...

bide öle bizim gibi yastıkla yat sağa yat sola yat ayak dik ay kaçtı kaçıyooo çabuuukkkk yastığı getir aman aman yapmıyolar.ben hemen kalkıp banyoya giriyom valla diyo yaaaaa:84::84::84::84::84:

ya zaten ööle bi tazyikle şooluyo ki,aslına bakarsan hakkaten de gerek yok ööle yastık mastık koyup,ayak dikmeye..
giden gidiyodur bencede..
ama bizde iş yok :95:demek..

Son düzenleme:
ay ne kadar cahilim ya ilk defa duyduum... bende acaba hani oldu yumurta döllendi ama tuttunamadı da düştü mü ki diye içim gitti...
ay inşallah öylediiir nolur öyle olsuun.

benim ilk hamileliğimde yerleşme kanamam olmuştu birkaç damla kırmızı kan şeklinde......adetin 19. gününde.........
senin kaçıncı günün?:26:

meg tablo topiğinde hiç bi değişiklik yapamıyorum konu kapatıldığı için :84::84::84::84::84::84::84::84: yağmurluk a ulaşırmısın :97:

benim ilk hamileliğimde yerleşme kanamam olmuştu birkaç damla kırmızı kan şeklinde......adetin 19. gününde.........
senin kaçıncı günün?:26:

ben baktım listeden,6 temmuz batı..
bencede ondan olmuştur,yani inşallahhh..

meg tablo topiğinde hiç bi değişiklik yapamıyorum konu kapatıldığı için :84::84::84::84::84::84::84::84: yağmurluk a ulaşırmısın :97:

aaaaaaaaaa kilitlense bile senin değiştirme yetkin oluyodu yaaa :26:

dur yaziim şifam canım meleğim bitanem kuzumm

aaaaaaaaaa kilitlense bile senin değiştirme yetkin oluyodu yaaa :26:

dur yaziim şifam canım meleğim bitanem kuzumm
olmuyor işte olmuyor :84::84::84::84: üzgünüz konu kapatılmıştır diye mesaj geliyor

ya zaten ööle bi tazyikle şooluyo ki,aslına bakarsan hakkaten de gerek yok ööle yastık mastık koyup,ayak dikmeye..
Giden gidiyodur bencede..
Ama bizde iş yok :95:demek..

drum bana dediydi zatı gerek yok sadece kalkmadan yat biraz diye ammmaaaaaaaa gel de anlat bakalım bize içim rahat etse bi ama etmiyo ki ben eşşeği sağlam kazığa bağlıyım gerisi allaha kalmış deyip olleeyyyyy gelsin yastıkla yımışağ yımışağ bebiklerrrr...boşta olduğumuz günlerde de boşa giden spermlere çoookk üzülüyom adama gittiiii gittiiii giitttiiiii yavrılar diyom hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…