- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
inşallaaahhhh hayatımm ya inşallaahhhh
hepberaber görmeyiz inşallah.çevremdeki millet davşan gibin ya valla sinir oluyorum.bi ablamız var pıt diye hamile kalabiliyo ona diyom ki accık yımırtalıkları değişek sona geri verişirik
e yerleşme lekesi diye bişey var ya
bak bilen arkadaşlar da yazsınlar..
ben geldim.................ne kaynatıyonuz bakem....
ya ya sorma nassı oluyu ööle aceba hemen 1,2 şeediverince ya :26:
bizim niden olmuyu alla alla ya
selam kızlar, benim size bir sorum olacak, bebek için uğraşıyoruz bu 4. deneme, 4 ay önce doktora gittim sorun yok, dedi. her ay adete 1 hafta kala göğüslerim şişmeye başlar ve ağrır, karnım ağrır. şu ana sata 5 gün var ama bu ay göğüs şişmesi yok acıması yok karın ağrısı kasık ağrısı yok akıntı yok, hamile olma ihtimalim yi nede olabilir mi sizce :44:
selam kızlar, benim size bir sorum olacak, bebek için uğraşıyoruz bu 4. deneme, 4 ay önce doktora gittim sorun yok, dedi. her ay adete 1 hafta kala göğüslerim şişmeye başlar ve ağrır, karnım ağrır. şu ana sata 5 gün var ama bu ay göğüs şişmesi yok acıması yok karın ağrısı kasık ağrısı yok akıntı yok, hamile olma ihtimalim yi nede olabilir mi sizce :44:
hahayyyy çok güldüm ya ben de geçen gün bi topikte malesef hamileyim i okudum birinci bebe hapla korunurken diğeri yine 3 aylık iğneyle korunurken olmuş ee biz korumuyoruz ama nazlı bizim kızanlar
Olabilir tabiki hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi var yani herkesin göğsü şişicek veya kasık ağrısı olucak diye bişey yok.Umudunu yitirme canım...
miyaba
bence regl belirtilerinin olmaması,iyiye işaret..
bence yani..
bide öle bizim gibi yastıkla yat sağa yat sola yat ayak dik ay kaçtı kaçıyooo çabuuukkkk yastığı getir aman aman yapmıyolar.ben hemen kalkıp banyoya giriyom valla diyo yaaaaa:84::84::84::84::84:
ay ne kadar cahilim ya ilk defa duyduum... bende acaba hani oldu yumurta döllendi ama tuttunamadı da düştü mü ki diye içim gitti...
ay inşallah öylediiir nolur öyle olsuun.
benim ilk hamileliğimde yerleşme kanamam olmuştu birkaç damla kırmızı kan şeklinde......adetin 19. gününde.........
senin kaçıncı günün?:26:
megtablo topiğinde hiç bi değişiklik yapamıyorum konu kapatıldığı için :84::84::84::84::84::84::84::84: yağmurluk a ulaşırmısın :97:
merhaba ;
bende istiyorum ama henüz olmadı
Deniz
olmuyor işte olmuyor :84::84::84::84: üzgünüz konu kapatılmıştır diye mesaj geliyoraaaaaaaaaa kilitlense bile senin değiştirme yetkin oluyodu yaaa :26:
dur yaziim şifam canım meleğim bitanem kuzumm
ya zaten ööle bi tazyikle şooluyo ki,aslına bakarsan hakkaten de gerek yok ööle yastık mastık koyup,ayak dikmeye..
Giden gidiyodur bencede..
Ama bizde iş yok :95:demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?