salgın cnm yaa aman koru kendini bol meyva ye aslnda ben de bol bol meyva falan yerm ama kurtaramadım bu sefer uyku ii geldi ama ferdaaaaakşma arkdaş 8 aylık hamile ona baby shower yapczz çok heycnlym ilk kez bebk partisine katılcm pembe bşeyler giyip pembe taçlar takçz balonlar falan suslemeler hazırladıkk bi de kocamannn bi sepet benm işim oldugu için sepeti arkdaslarım hazrladı saolsnlar çok mrk edıorm nasl cicler almşlar anlata anlata btremıolar görmen lazm dıolarr yedi bi gitcez bakalm
azracım hayıt ii gelck sakın sıkma canını ferda gibi sık sık kontrol ettir hormonları bundan sonra kısa zamnda düşçek inşş
bilgedenizzz çook sevndmmm cnmcm saglıckla keseyi de gör pıtpıtları da duy inşşşş
yummnyy arkadaşım belirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor
en büyük belirtin adet gecikmesi de tamam olduğuna göre bence hamilesin
testi yapınca haber verirsin artık bize de
hayırlısı olsun hakkında
insallah cnm hayit hormonlari yoluna sokuyormus zaten
isde düzelmezse dogum kontrol hapi yazicakmis
ama doktorum saolsun iyi ilgilenior
hemen yine gelsin demis
bakalim bekliycez neler olucak
dejavu arkadaşım inşallah her şey yolunda çıkar hiçbişey çıkmaz cnm
yaptım işlerimi ama belim ağrıdı eşimde dün temizlikçi için para verdi ama ben bilirim seni kendin yapmadan rahat etmezsin dediaklıma soktu napıyımmm
Canım benim Allah annene tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah amin.
Dilerim kötü birşey çıkmaz ve bu üzüntünüzde biter.
Dejavucum inşş ii sonuçlar alcaksnzz dua edicm annen içinnn allah yardımcnız olsun ve Allah şifa versin tez zamanda inşşşşşşşş
yummnyy arkadaşım belirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor
en büyük belirtin adet gecikmesi de tamam olduğuna göre bence hamilesin
testi yapınca haber verirsin artık bize de
hayırlısı olsun hakkında
dejavu canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar
hemen haber ver bize de
senn de ferda gibi hapı kullnmya başlayınca gelck bebişin gör bak düştüğü gibi hormon bebişin sennle inşşş
Aynen dejavum..Herşeyimizi paylaşıyoruz burda tüm samimiyetimizle
dejavu cnm bende öyleyim hamiş olunca bende çağırırım ama şimdi gerek yok 100 tl bana kaldıvaktim var çalışmıyorum gücümde var sağlığımda müsait yapabildiğim kadaR yapıyorum
yarında kafaya koydum mutfak dolaplarının içlerini indirip temzilik düzen operasyonu yapıcam oranında camlarını sileyim
bide evde değişiklik yapmak isityorum mobilyalarımı seviyorum ama koltuk örtülerini objeleri ne bilim yastıkları fln değiştireyim diyorum bakalım uygun bi şeyler bulursam:44:
dejavu cnm bende öyleyim hamiş olunca bende çağırırım ama şimdi gerek yok 100 tl bana kaldıvaktim var çalışmıyorum gücümde var sağlığımda müsait yapabildiğim kadaR yapıyorum
yarında kafaya koydum mutfak dolaplarının içlerini indirip temzilik düzen operasyonu yapıcam oranında camlarını sileyim
bide evde değişiklik yapmak isityorum mobilyalarımı seviyorum ama koltuk örtülerini objeleri ne bilim yastıkları fln değiştireyim diyorum bakalım uygun bi şeyler bulursam:44:
canım arkadaşlarımm miyaba
dün gece adet olduğumu yazmış ve branca ursului'ye selamlarımı yollamıştım ya
bana yazdılarınızı tek tek okudum..
işte bu topik,bu sebeple var ve sohbetimiz bu kadar içten.. dostluklar gerçek..
tek tek alıntılıycak olsam,sayfalar sürecekti..
bu sebeple,bu şekilde her birinize çooookkkkk teşekkür ettiğimi yazmak istedim..
sağolun varolun benim canım batlarım canlarımmm
hani hep diyorum ya,yeni ay yeni umut demek..
adetimin 2. günü..az önce eczaneye gittim ve hayıt hapımı aldım veeeee içtim bile ilkini.. şifa niyetine
gece de preesedi sipariş etmeyi düşünüyorum..
slogan şu; durmak yok yola devamçünkü beklenen ve özlenen çok değerli
canım arkadaşlarımm miyaba
dün gece adet olduğumu yazmış ve branca ursului'ye selamlarımı yollamıştım ya
bana yazdılarınızı tek tek okudum..
işte bu topik,bu sebeple var ve sohbetimiz bu kadar içten.. dostluklar gerçek..
tek tek alıntılıycak olsam,sayfalar sürecekti..
bu sebeple,bu şekilde her birinize çooookkkkk teşekkür ettiğimi yazmak istedim..
sağolun varolun benim canım batlarım canlarımmm
hani hep diyorum ya,yeni ay yeni umut demek..
adetimin 2. günü..az önce eczaneye gittim ve hayıt hapımı aldım veeeee içtim bile ilkini.. şifa niyetine
gece de preesedi sipariş etmeyi düşünüyorum..
slogan şu; durmak yok yola devamçünkü beklenen ve özlenen çok değerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?