Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

insallah cnm hayit hormonlari yoluna sokuyormus zaten
isde düzelmezse dogum kontrol hapi yazicakmis
ama doktorum saolsun iyi ilgilenior
hemen yine gelsin demis
bakalim bekliycez neler olucak

yummnyy arkadaşım belirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor
en büyük belirtin adet gecikmesi de tamam olduğuna göre bence hamilesin
testi yapınca haber verirsin artık bize de
hayırlısı olsun hakkında

inşallah cnm...hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki..
testi yapınca hemen yazıcam sonucunu sizeee...bebişine iyi bak ferdat85....

insallah cnm hayit hormonlari yoluna sokuyormus zaten
isde düzelmezse dogum kontrol hapi yazicakmis
ama doktorum saolsun iyi ilgilenior
hemen yine gelsin demis
bakalim bekliycez neler olucak

senn de ferda gibi hapı kullnmya başlayınca gelck bebişin gör bak düştüğü gibi hormon bebişin sennle inşşş

Sağol canım benim İnşallahh. Ah kızım yaa eşin ne güzel para vermiş ne yoruyorsun kendini dünyaya bir kez geliyoruz. Gerçi sana diyorum da bende aynıyım aman el kadar eve ne diye başkasına para vereyim diyorum ama hafta sonu ölüp bitiyorum bir de hafta içi toparla et sürekli. Hamiş olunca alırım kapıya pencereye artık..

Canım benim Allah annene tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah amin.

Dilerim kötü birşey çıkmaz ve bu üzüntünüzde biter.

Sağol canım Aminn İnşallah.. 1 aydır çektiiğimi bir ben biliyorum valla yarın hayırlı haberler bir gelsin benden mutlusu olmaz. Tüm apartmana neler dağıtırım ne dualar ederim..

Dejavucum inşş ii sonuçlar alcaksnzz dua edicm annen içinnn allah yardımcnız olsun ve Allah şifa versin tez zamanda inşşşşşşşş

Teşekkürler canımm.. Allah kimseye dermansız dert vermesin İnşallahh..

Veririm canım zaten kulağım hep tel de olacak arasınlar diye. Ya 15 gün önce belli olcaktı ama yine kan istediler biliyorsun hiçbirşeyde dememişler hasar var ciğerde o kadar. Ama nedir hastalık diyen yok biyopsi ile de belli olabilir annem iyice sorucam artık yarın dr hiç olmazsa neyden şüpheleniyorlar desinler yaa.. Biyopsi de 9 şubata yapılırsa eğer annem özelde yaptırırım eğer uygun görürlerse dedi bekleyemeyiz zaten strez tavan yaptı tam sonuçlar çıkmadan çalışamıyor da neyse maaşını vermişler ama bu ay.. Allah razı olsun canım..

Canım arkadaşlarım birazdan çıkıcam Allah hepinizden razı olsun. Burada herşeyimizi paylaşıyoruz bazen eşimizle bile konuşmadıklarımızı. Samimiyetinize inanıyorum herşeyimi de anlatıyorum. Dertler paylaştıkça azalır değil mi. İnanın bende her hamile haberinde kendimin kadar seviniyorum ve hep haber bekliyorum akşam bile eşime açsana pc yi bir arkadaş haber verecekti ne oldu diyorum hep. Allah hepimize bebek nasip etsin, hamiş olanlar sağlıkla kavuşsunlar İnşallahh..

Aynen dejavum..Herşeyimizi paylaşıyoruz burda tüm samimiyetimizle

senn de ferda gibi hapı kullnmya başlayınca gelck bebişin gör bak düştüğü gibi hormon bebişin sennle inşşş

insallah cnm
simdi internetten bakdim taze nane de iyi geliyormus
eger burada bulabilirsem on besgün boyunca bir yemek kasigi dolusu taze naneyi kiyin su ile beraber icin
diyor erkeklik hormonu yüksek olanlara iyi geliyormus

dejavu cnm bende öyleyim hamiş olunca bende çağırırım ama şimdi gerek yok 100 tl bana kaldıvaktim var çalışmıyorum gücümde var sağlığımda müsait yapabildiğim kadaR yapıyorum
yarında kafaya koydum mutfak dolaplarının içlerini indirip temzilik düzen operasyonu yapıcam oranında camlarını sileyim
bide evde değişiklik yapmak isityorum mobilyalarımı seviyorum ama koltuk örtülerini objeleri ne bilim yastıkları fln değiştireyim diyorum bakalım uygun bi şeyler bulursam:44:

Aynen dejavum..Herşeyimizi paylaşıyoruz burda tüm samimiyetimizle

kesinlikle canım terapi gibi oluyor çünkü aynı şeyleri yaşayanlarla konuşuyoruz eşler bazen anlayamıyorlar maalesef..

bence de yaa boşverr.. Onunla kendine ciciler alırsın sen.. Ohh baya kafaya koydun. Bende cumartesi baya girişicem eşim okula gelecek çalışmaları var çünkü ben de akşama kadar cam kapı koltuk halledicem ama akşamda eşimi yemeğe götürtücem ahahaha

canım arkadaşlarımm miyaba

dün gece adet olduğumu yazmış ve branca ursului'ye selamlarımı yollamıştım ya
bana yazdılarınızı tek tek okudum..
işte bu topik,bu sebeple var ve sohbetimiz bu kadar içten.. dostluklar gerçek..
tek tek alıntılıycak olsam,sayfalar sürecekti..
bu sebeple,bu şekilde her birinize çooookkkkk teşekkür ettiğimi yazmak istedim..
sağolun varolun benim canım batlarım canlarımmm

hani hep diyorum ya,yeni ay yeni umut demek..
adetimin 2. günü..az önce eczaneye gittim ve hayıt hapımı aldım veeeee içtim bile ilkini.. şifa niyetine
gece de preesedi sipariş etmeyi düşünüyorum..
eşim de cumartesi günü sperm analizine gidicek inşallah..randevu ayarlamaya çalışıcam..
slogan şu; durmak yok yola devam çünkü beklenen ve özlenen çok değerli

Son düzenleme:

Valla hilalcim temizlik gibisi yok,bayılıyorum temizliğe...

Birde tüm işler bittikten sonra evin o miss kokusuna ve kahveye

Bende evi şöyle bir elden geçireyim dedim bugün ama grip oldum halsızım.

Ben aklıma estıkce hergün bir odaya giriyorum bitirip cıkıyorum.

megim bende seni merak ediyordum aklıma geldi öyle girdim nete
allah hayırlısını versin cnm bencede durmak yokkkkkkkk

cnm benımm biz sana tşk ederiz iyiki bu topiği açmışsınız bizlere kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşmamızı sağladın
süper bi enerjin var gerçekten iyiki varsın rabbim şifa etsin hayıtı ve tez zamanda bebişin gelir sana inşallah

bizde seni seviyozzzzz MEG

hem sen benim kocaya göre bizim patronumuzmuşsun
dün ööle diyo

evevt büyük patron didim bende

Hoşgeldin canım benim

Bunları yazman,yıkım modundan cıkmıs olmana sevindim.

Hayıt hapın hayırlara vesile olsun şifa olsun inşallah hepimize.

Rabbimin bildiği vardır elbet,gelecek ama zamanını bilmiyoruz hepsi bu.

İnanıyorum kio bizi duyuyor çabalarımızı görüyor ve bizlere merhamet edip evlatlarımıza kavuşturacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…