Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba cnm hosgeldin
sifa olsun insallah canim

ilk gün biraz hüzüncan
sonra hemen toparlacan
hadi canım allah muaffak etsin
artık ben ay saymak istemıyrm
en azından 1sene dolmadan gelsin diyorum
allah büyük bu cabalarımızın karsılığını verecektir

şimdilik belli değil canım ama ihtimal var işte bakalım doktorundan haber bekliyoruz canım sabah yapıcakmısın test kkesin:18:

yapcam yapcam kociş alıp gelcek bu akşam sabahda ilk işim testi yapmak olucak kuzum hadi hayırlı hbrler gelır ınsallah bı sıkıntısı yoktur kayınpederinin sizde gitmez burda kalırsınız

o nekardı canım ?

bide bişi sorucam hani şu elle mudahale ile farkettim demiştinya
ilk soktuğundaki sertlik mi önemli yoksa dipteki sert şey mi?
bilemiedim ben

Kızlar nasıl yapıyorsunuz şu işi ya ben asla dokunamam

hele içkısmını asla yoklayamam:86:

çok guzel cnmm biz hepmzzz güçlüyüzz inançlyızzz ve sonundaa beişlerimizeee kavuşçazzzz megim yaznlş anlama da bi de eşin gitsin teste bu ay bence en azından aklnzda soru işareti silinr bşeyde de düşüklük varsa ona da kürler uygularsnzzz yine siz bilirsnizz tabi ki dee inşş hiç bi düşüklük çıkmaz ama varsa da onların da bi çözümü var elbet yanlş anlamadn demi megimm

yapcam yapcam kociş alıp gelcek bu akşam sabahda ilk işim testi yapmak olucak kuzum hadi hayırlı hbrler gelır ınsallah bı sıkıntısı yoktur kayınpederinin sizde gitmez burda kalırsınız

inş canım yaa hiç gitmek istemiyorum da sesim çıkmıyor bakma hadi bakalım inş sabah iyi haberler alırızda neşemiz yerine gelir canım yaaa

megim bende seni merak ediyordum aklıma geldi öyle girdim nete
allah hayırlısını versin cnm bencede durmak yokkkkkkkk

hilalcim sağol canım izmirlim

ne kadar umut dolusun ya sana hayran kaliyorummm ben olsam karalari baglamistim tabi yakindir benimki de

umutsuz olmaz ki bu iş canım ya..
herkes hemen ilk aydan gebe kalıcak kadar şanslı değil..
ee hemen olmadı diyip,küselim mi..
umut hep var.. bitemez umutlar

Megim dediğin gibi özlenen ve beklenen çok değerli

aynen öyle dimi pufimm

canımmm
hadi test yapmanı bekliyorum senin

bizde seni seviyozzzzz MEG

hem sen benim kocaya göre bizim patronumuzmuşsun
dün ööle diyo

evevt büyük patron didim bende

büyük patronn megGİL

gelicekler peşpeşe brovnimm inşallahhh...

merhaba cnm hosgeldin
sifa olsun insallah canim

sağol kuşum azram

hüzüncan devresi bende 3 saat sürüyo artık seyyahım..
saymayalım,zaten benim yaptığım listede yazmıorum da kaçıncı ay gebelik elde edildi diye

Son düzenleme:
Hapı,suyu,tohumunu demleyip çayını içmek aynı şey ki:26:

Canım ben suyu ve tohumunu kullandım.
Suyunda özünü çıkarıyorlar, dolayısıyla tadı çok keskin, ama kaynatınca tadı suyu gibi keskin olmuyor, o nedenle suyunu tercih ediyorum ben...

o nekardı canım ?

bide bişi sorucam hani şu elle mudahale ile farkettim demiştinya
ilk soktuğundaki sertlik mi önemli yoksa dipteki sert şey mi?
bilemiedim ben

Zaten parmağını dokundurunca hissediyorsun, yumuşaklık var ve pürüzlü kısım düzleşiyor...

amiiiiiiin cnmcım dualarını eksik etme emi kuzumm

edermiyim hiç kuzumm yaa valla senin kadar heyecanla bekliyorum sabahı canım inş hamişşindir ben çıkayım canım merak ettim ne oldu bitti bir bakayım dedim eşim karşımda oturuyor hiç morali yok yarın görüşürüz olurmu hayatım öpüyorum çok AEO byyyy:112:

ilda hiç kurcalama cnm yaa tehlikeliymş o ilk aylarda bekle bakalım yarın bi gecsn olmadı bi daha test yaparsn sonra da kana gidersin inş da ii hberlerle gelrsnn

Canım ben ondan anladım hamile olduğumu.
Zaten kurcalamaya gerek kalmıyor, sonuçta yıkıyoruz ve ister istemez dokunuyoruz, dolayısıyla hissediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…