sat 30 ekim canım
5 aagustos dogum tarıhı
ultrasonda 4 gun ılerı cıktı ama
yanı ben 5+2 yım
ultrasonda 5+6 cıktı
ama doktor sata göre gıt dedı 5+2 yanı
Kızlar benim değer 295 buna göre dış ve kimyasal gebelik yoktur değilmi?
Birde kan uyuşmazlığı için ne yaptırmamız gerekiyor?
sağol tatlım..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
valla canım banada kal geldii siz aklıma geldiniz sorıyım diee bide belim ağrıyokii ama sıkıntıı işte bulamm lazım
sat 30 ekim canım
5 aagustos dogum tarıhı
ultrasonda 4 gun ılerı cıktı ama
yanı ben 5+2 yım
ultrasonda 5+6 cıktı
ama doktor sata göre gıt dedı 5+2 yanı
gulbebegım ayyy sorma 10 gun sonra alcaz sonucu bakalım
ıkız degıldır yaa
ben degıldır dıyıp duruyorum hadı hayırlısı
amin canım inşaallah
kızlar semser arkadaşıma yardımcı olun pls :))
ay maşaallahh minik pıtırcığaa
canım benm batra ayın 1 deydi benmde ozaman 5 ağustosta olucak ama ben daha ultrosona gitmedim zaman geçsin biraz dedim cumartesi gidicem değerim 801 çıkmıştı cumartesi günü katlar ogüne kadar sanırım senin değerin kaç çıkmıştı canım
canım benm batra ayın 1 deydi benmde ozaman 5 ağustosta olucak ama ben daha ultrosona gitmedim zaman geçsin biraz dedim cumartesi gidicem değerim 801 çıkmıştı cumartesi günü katlar ogüne kadar sanırım senin değerin kaç çıkmıştı canım
Huzur dolusun gerçekten nede güzel konuştunnn köşeyi bir dönsemmm hayırlısıylaaa kalanlarıda çekivereceğim kendimle çok ama çok teşekkür ederim inşallahhhh hatırlatırsın...
Sizlerin farkı da bu işte bir köşeyi dönsem kalanları da çekivereceğim demek yani sadece kendini düşünmemek gerçekten yüce gönüllülük. Sence böyle birini Allah koruyup kollamaz mı? Benim şüphem yok.
yok canım ekım 31 cekmıstı 2 gun sonra senın 7 agustos dogum
ben cuma sabah yaptırdım 499 du
bugun ultrasona gırdım
aaa neden olmasın kiii olabilirrr tabii hangi doktora gittin gülbinemi
Gamzemmmm bir hasret varki içimde anlatmam mümkün değil resmen bazen içimin yandığını hissediyorum amaa bebeğim birgün gelecek annesine inşallahhh ve burdaki herkes birgün hamiş kalacak hayırlısıylaaa .İnşallah ailenlede aran düzelir be Gamzemmm o iş daha zorr Rabbim tez zamanda barıştırsın sizi inşallah
deryaaa nedense içimee taa en başından beri
oğluşun olacakmış gibi doğuyo :)
Kan uyusmazligi icin belli bir haftada test uygulaniyo diye biliyorumm pazartesi keseni gorursun bence tatlim
bence gayet iyi cnm yeni gebelik için..hayırlı olsun
bizim yakınımız iğne vuruluyordu
banada hep öyle doguyor ıcıme bılıyormusun
hatta sankı cınsıyetı bellı gıbı dusunuyorum kesın erkek dıyorumhamıssınya ıcıne dogan gercek olur
canım yasak mı bilmiyorum ama link atıyorum .)
işene yarayacağını tahmin ediyorum
bi bak istersen
TYATRO,tiyatro, TYATRO TEKSLER - OYUN- tiyatro oyunu,msamere, r a e o u i at it e o nane n sesi
banada hep öyle doguyor ıcıme bılıyormusun
hatta sankı cınsıyetı bellı gıbı dusunuyorum kesın erkek dıyorumhamıssınya ıcıne dogan gercek olur
Huzur dolusun gerçekten nede güzel konuştunnn köşeyi bir dönsemmm hayırlısıylaaa kalanlarıda çekivereceğim kendimle çok ama çok teşekkür ederim inşallahhhh hatırlatırsın...
Sizlerin farkı da bu işte bir köşeyi dönsem kalanları da çekivereceğim demek yani sadece kendini düşünmemek gerçekten yüce gönüllülük. Sence böyle birini Allah koruyup kollamaz mı? Benim şüphem yok.
birlik beraberlik o kadar önemliki ben biliyorum ki burdaki arkadaşlarımda bebeğe hasretler nasıl düşünebilirim ki biri hamiş kalınca herkese dua ediyorum burda herkes birbirine dua ediyor asıl kardeşlik bu belki birbirimizden çok uzağız ama insanların kalbiii uzaktanda belli oluyor sende iyi bir insansınnn Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin inşallah......
süpersinn tatlım yaa çok tskr ederım
yok canım ekım 31 cekmıstı 2 gun sonra senın 7 agustos dogum
ben cuma sabah yaptırdım 499 du
bugun ultrasona gırdım
Ayy teşekkürler kızlar.
Kan uyuşmazlığı inşaAllah sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?