Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sat 30 ekim canım
5 aagustos dogum tarıhı
ultrasonda 4 gun ılerı cıktı ama
yanı ben 5+2 yım
ultrasonda 5+6 cıktı
ama doktor sata göre gıt dedı 5+2 yanı

canım benm batra ayın 1 deydi benmde ozaman 5 ağustosta olucak ama ben daha ultrosona gitmedim zaman geçsin biraz dedim cumartesi gidicem değerim 801 çıkmıştı cumartesi günü katlar ogüne kadar sanırım senin değerin kaç çıkmıştı canım

sağol tatlım..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

amin canım inşaallah

valla canım banada kal geldii siz aklıma geldiniz sorıyım diee bide belim ağrıyokii ama sıkıntıı işte bulamm lazım

kızlar semser arkadaşıma yardımcı olun pls :))

sat 30 ekim canım
5 aagustos dogum tarıhı
ultrasonda 4 gun ılerı cıktı ama
yanı ben 5+2 yım
ultrasonda 5+6 cıktı
ama doktor sata göre gıt dedı 5+2 yanı

ay maşaallahh minik pıtırcığaa

yok canım ekım 31 cekmıstı 2 gun sonra senın 7 agustos dogum
ben cuma sabah yaptırdım 499 du
bugun ultrasona gırdım

canım yasak mı bilmiyorum ama link atıyorum .)
işene yarayacağını tahmin ediyorum
bi bak istersen

TYATRO,tiyatro, TYATRO TEKSLER - OYUN- tiyatro oyunu,msamere, r a e o u i at it e o nane n sesi

Biliyorum canim o hasreti uzun yasamadim ama aglamamak icin zor durmayi burnunun direginin sizlamasini yuregindeki yangini cok iyi biliyorum bana bsiyler oldu bugun aglama gunummm bizi bizden baska kimse bilmiyo aslinda

deryaaa nedense içimee taa en başından beri
oğluşun olacakmış gibi doğuyo :)

banada hep öyle doguyor ıcıme bılıyormusun
hatta sankı cınsıyetı bellı gıbı dusunuyorum kesın erkek dıyorumhamıssınya ıcıne dogan gercek olur

banada hep öyle doguyor ıcıme bılıyormusun
hatta sankı cınsıyetı bellı gıbı dusunuyorum kesın erkek dıyorumhamıssınya ıcıne dogan gercek olur

taa sen gebe kalmadan öncee
hep oğlun olacakmış gibi geliyodu bana :))
sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez gerçi :)

yok canım ekım 31 cekmıstı 2 gun sonra senın 7 agustos dogum
ben cuma sabah yaptırdım 499 du
bugun ultrasona gırdım

canım senın değer 499 ultrosonda 5+2 derken 5 hafta 2 günlükmü oluyo benm testde 801 çıktı değerm doktor ultrosonda gornmez tahmını 3 haftalık dedi çarşamba gel dedi bekliyoz bizde acaba kaç haftalığımdırrr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…