saol canım çok şükür mide bulantım falan yok sadece bel ağrım varr şimdilik iim çok yürüyüş yapıorum bende çok iştahlandım ya çok yemek yiyiorumm nolcak sonum bilm iyorum bide kaç haftalık oldğumu öğrensem rahatlıcam canım cumartesi değerim 801 çıktı sence kaç haftalık olmuş olabilir :26:
en azından eşin onların lafına bakmıyo evin ayrıysa boşver takma kafana bizim kaynanada yapmadığını bırakmadı canım ama dedim ya en azından konuşabiyorum artık maymun gözün açtı valla
Evet ya ne çok teyze ve kuzen olacak hem bu sadece kandan değil saf sevgiden.
Bi suru teyze ve kuzen evet gun gelicek cocuklarimiza bi topic acacaz net kavgasi etcez onlarla kkya sen gircen ben gircem diye
Ay tutulmasimi bilmem ama dun gece kac kere uyandim bilmem korkuttular beni ruyamda inler cinler uyumaya korkuyom bugun ben ya
Korkma hamilesin sen doğal korunman var. Aksini düşünüp koruma alanını zayıflatma.
Ay icimi rahatlattin hamilelerin korumasi mi var sukur ben yinede duami okuyum
Bir şey danışmak istiyorum. Genel kontrolüme ocak ayında gideceğim ama şimdiden folik asite başlamak istiyorum çok güçlü bir beslenmem yoktur. Ne kadarlık almam gerekiyor ve kaç çeşidi var hiç bilmiyorum.
Ay icimi rahatlattin hamilelerin korumasi mi var sukur ben yinede duami okuyum
Folic plus al canim sen en kapsamlisi o sabah aksam tok[/QUOT
Teşekkürler. İyi uykular. Unutmayın hamileyken uyku düzeniniz nasılsa bebiş doğunca onun düzeni de aynı olacak:)
gamze mesut merhaba son yazdıgını okuyınca sanırım kaynananla sorunların var ben de senınle aynı durumdaydım. bunun ustune bırde esımın abısı. bana bır suru seyler soyledıler hıc haketmedıgım halde abısı annesıne soylemıs oda esıme soyle guzel bır dılle kendını duzeltsın dıye ben yıne sustum yeterkı esım var dedım hıc saygısızlık yapmadım kımseye. ama yurtdısına geldık burda dusunmeye basladım nıye kendımden ozverı gosterıyorum kı sucum olmadıgı halde. artık esımın annesıyle telefonlarda merhaba merhaba abısyle hıc gorusmuyorum o bana hep selam soyluyor ben hıc. bundan sonrada dedıgın gıbı benım cocugumun bır amcası olmıycka en azından gorsede sevgısı olmıycak bunu yapıcam ben cunku haketmedım
Iste en buyuk sorun aman kocam uzulmesin deyip kendimize ediyoruz ama bundan boyle herkes alacak cevabini anam beni onlar yerlere dusursunler diye dogurmadi kocamda uzulurse kendi bilir olan biten herseyi en iyi o biliyo cunku
Gamzecim seni korkutmak istemem ama sanırım senin bundan önce bir düşüğünde vardı eğer öle şeyler görüyorsan ve onlardan korkun varsa araştırmanı tavsiye ederim düşük olmaması için bir dua yazdırılıyormuş hamileler üzerinde taşıyormuş sanırım ama benimde tam bir bilgim yok kk da biri söylemişti oradan aklımda kalmış seni korkutmak istemem bildiğimi paylaşmak istedim Allah a emanet ol.Aslında en iyisi her gece yatmadan önce ayet el kürsiyi okuyup yatmak...
sabahtan beri ağlıyorum.toplayamıyorum kendimi. Çok korkuyorum histeroskopiden.
İçim çıktı ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum düşünmekten.
Dun basladi tatlim bekarkende gorurdum uyanikken hemde ama korktum ben bi cami hocasina soyletiyim kocama sagolll
muhteşemin belgeseline kitlendim...
nabersiniz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?