Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebe tebe reklam cıkınca yazayım dedın dımı hahaa bende aynen ıyılık vallla sen napıosun

ama bak yinede düşündüm dimee haykom bnmm...

ne olsun günlük dualarımı okudum..azıcıkta muhteşemin topiğinde takıldım sonra buraya düştüm..

çok keyifli yaa belgesel..hürroşum ne de tatlı...ama pörtlek prensese gıjığımmm

nber kızlarrr bebiş partisi yanii gavurca baby showerdan geldm harika oldu ya görmenz lazmdı mamalar hazırladık ettk nişan sepeti gibi sepetler alındı içine tulumlar battaniyelr papalar önlükle vs. bebiş için aklnza ne gelrse doldurduk bi de bi spette sırf lavanta kesecikleri ve şekerler vardı çok şekerdi hepsii Allah saglıcakla kucagına versin annişinn inşşş Allah bize de boyle gunler görmekk nasip etsin inşşş

Son düzenleme:

slm canım hamiş misin eğer öyleyse çok sevindimm ayy hakkaten yaa çok sevindim mustafa boyacıyı duymuştumm amasyada şimdi o dr popüler altimde 2 aylık gebe oda gitcekti dr yokmuş tu dur ona haber veriyim oda gitcektii canım inş.sağlıkl a alırsın kucağına

tv demi izlediniz bu belgeseli ya ben tv bakmadım buğün bende izlemek istredim yaa topiğidemi varrr

bu gavur icatlarıda güzel oluyor heeee...

olsun bebelerimiz bizde yaparıkkkk

Kızlar benim adetime 2 gün kaldı ve karnımın alt kısmında ağrı var adet olacakmışım gibi ama 2 gün erken adet olmam mümkün değil...

Kızlar benim adetime 2 gün kaldı ve karnımın alt kısmında ağrı var adet olacakmışım gibi ama 2 gün erken adet olmam mümkün değil...

cnm belkide adetten değildir hemen umutsuzluğa kapılma şekerim...

çoğu hamiş adet belirtileri gibi yaşıyor hamişlik belirtilerini..

inşallah hamişsindir...

kızlar bu arada bat 6 aralık ama bende gelen giden yokk yarında gelmezseee bence psikolojik olarak cumartesinden beri sol kasığım da şiddetli ağrı var gögsümün 1 az bir sızlıyor vajinal akıntı varrr sizceee nee???

kızlar benim kocişko yolda...halvetimiz var bu akşam.önemli zamanlardayız..

öpüyorum sizleri..iyi gecelerrrr

cnm belkide adetten değildir hemen umutsuzluğa kapılma şekerim...

çoğu hamiş adet belirtileri gibi yaşıyor hamişlik belirtilerini..

inşallah hamişsindir...

Bende bu ay diğer aylardan değişik olarak sürekli uyuma isteği var ama hipotroid için kullandığım ilaçtan olabilir diye düşünüyorum.
Birde bu karın ağrısı var birkaç gün önce kasıklarımda batma oluyordu şimdi o yok oldu ama karın ağrısı ve arada sol göğsüme bıcak batmış gibi ağrı giriyor:26:

hadi bakalım..belirtilerin fena değil cnm..inşallah hayırlı haberler verirsin bize...

eşim geldi ben kaçtım kızçelerrr

hepinize iyi geceler nazlı kuşlar bi listeyi yoklayayım günü geçen hamiş olan varmı gene geleyim ilda senden ne haber var mı bi gelişme yoksa bastımı kırmızı öcülerrr:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…