Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Biliyorum canim o hasreti uzun yasamadim ama aglamamak icin zor durmayi burnunun direginin sizlamasini yuregindeki yangini cok iyi biliyorum bana bsiyler oldu bugun aglama gunummm bizi bizden baska kimse bilmiyo aslinda

canım bende kaçarak evlendim seni anlıyorum zor çok zor aileme bişey deme hakkını kendimde görmüyorum acıyıda tatlıyıda hiçbir şey yani çünkü sen kendin seçtin diyecekler 8 yıldır bebek istiyorum ama yok sorun bende olduğu için herşeye alınıyo insan

bu ateş illa sabah ölçülmesi gerekiyo dimi ben onu hiç yapmadımda 2 gündür öylesine bakıyım dedim ama sabah işe yetişmek için nasıl kalkıp hazırlandığımı bilmiyorum onun için sabah hiç ölçmedim dün akşam 36.7 gibiydi az önce 3 kere ölçtüm 37.1 çıktı ama akşam kabul olurmu yada hareket ettimdemi yükseldi bilimiyorum normal ateşimde kaç bilmiyorum ama bunu ciddiye almıyım dimi? bide digital ateş ölçer değil.:44:

taa sen gebe kalmadan öncee
hep oğlun olacakmış gibi geliyodu bana :))
sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez gerçi :)

evet canım önemlı olanda saglıklı olması gerısı önemlı deıl kız ekek basarız bagrımıza
yarın erkenden hastaneye gıtcem tahlıl ıstedı dr
mustafa boyacı varmıs yarın hastanede ona yazdırcam senın kese doktorun
sonrada eve gelıp yatcam okula gıtmıcem yarın
sımdı cıkıyorum canım ıı aksamlarr

evet canım alttanda bakılır falan dıye ona gıttım
kımle devam edecem bılmııyorum ama 10 gun sonrada ona gıtcem
sonrası allah buyuk
Yani doğumunu kim yaptıracaksa ona git derimm amaa anlattıklarımıda unutmaa Deryam ...Hayırlısıııı inşallah...
Biliyorum canim o hasreti uzun yasamadim ama aglamamak icin zor durmayi burnunun direginin sizlamasini yuregindeki yangini cok iyi biliyorum bana bsiyler oldu bugun aglama gunummm bizi bizden baska kimse bilmiyo aslinda

Gamzem bu aralar insanlarda içsel sıkıntı olabilirmiş ay tutulması var 2 yada 3 gün sonra sanırım. içsel sıkıntı yaratırmış içimizde ama herşey geçecek birgün yoluna girecek inşallahh sen üzülme yeter kiiiiii...Bizim sıkıntımız muhtemelen ay tutulmasına bağlı hadi gülelimmmmmm inadınaa

:))) tmm tatlımm
iyi akşamlar :)

kızlar ben kaçıyorum...

günlük okunması gereken dualarım ve ayetlerim var..

Allaha emanet olun..

oyle canim kendimiz sectik bazen gercekten pisman oldugumu hissediyorum bazende iyi ki yapmisim diyorum ama kac yasinda olursan ol sarildigin zaman duymak istedigin tek koku annenin ki hamile olunca anladim

Ay tutulmasimi bilmem ama dun gece kac kere uyandim bilmem korkuttular beni ruyamda inler cinler uyumaya korkuyom bugun ben ya

Ay tutulmasimi bilmem ama dun gece kac kere uyandim bilmem korkuttular beni ruyamda inler cinler uyumaya korkuyom bugun ben ya

gamzee yaa bende yeni hamileyim yaa sen beslenmelerine nasıl dikkat ediyosunn biraz anlatırmısın bende şimdi günde bayaa mandalina yiyorum sebze yemekleri yiyiorum geceleri yatmadan süt içmeye başlcam bugün birde ceviz yiyiorum yeterlimi yaa :26::26::26:

oyle canim kendimiz sectik bazen gercekten pisman oldugumu hissediyorum bazende iyi ki yapmisim diyorum ama kac yasinda olursan ol sarildigin zaman duymak istedigin tek koku annenin ki hamile olunca anladim
orası öyle ama ben çok küçük evlendim canım hiç birşey bilmiyordum daha 17 dim kaçmamın sebebi evde huzur olmaması küçüktüm yengede gelince ezildim anneme babama hiç bir zaman hissettirmedim ama olan bana oldu canım erken evlenmemin sebebidir yani haa eşimi çok seviyorum baba evinde görmediğim saygıyı sevgiyi ben burda gördüm en azından artık konuşabiliyorum aahhh bide bebiş olsa deymesinler keyfimize valla hayırlısı inşlh

Tatlim canin ne istiyosa ye ben her istedigimi yarar zarar demeden yedim sosisti mayonezdi kismadim ama senin sut ceviz olayi super ben sut icemiyorm yogurt yiyiyorum meyve sadece nara dikkat et cok tuketme dusuge sebep olabiliyomus mide bulantin varsa muz ye

Bende tam tersi babamin evinde cok rahattim kocami seviyorum ama ailesi allah dusmanima vermesin hakkimi asla helal etmicem ozellikle anasina allahtan kocam onlarin lafini takmiyo sort giydim kotu oldum dusuk yaptim katil oldum abisinin yaninda ultrason cektiler dedim terbiyesiz oldu ohooo daha nelerrr nelerrr anamin babamin tirnagina kurban olsunlar be bide attilar mi mangalda kul birakmiyo kocaminkiler

saol canım çok şükür mide bulantım falan yok sadece bel ağrım varr şimdilik iim çok yürüyüş yapıorum bende çok iştahlandım ya çok yemek yiyiorumm nolcak sonum bilm iyorum bide kaç haftalık oldğumu öğrensem rahatlıcam canım cumartesi değerim 801 çıktı sence kaç haftalık olmuş olabilir :26:

en azından eşin onların lafına bakmıyo evin ayrıysa boşver takma kafana bizim kaynanada yapmadığını bırakmadı canım ama dedim ya en azından konuşabiyorum artık maymun gözün açtı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…