Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gece kuşları ben geldim kocamı bekliyorum 3 te anca gelicek fabrikadabende kek yaptım onun pişmesini bekliyorum dört gözle

preesed siparişimi verdim
GGden..
linki aysun gönderdi özelden..

Hayırlı olsun megim inşallah faydasını göreceğiz bende adet olunca sipariş etcem hemen heralde yumurtlama gününe kadar eline ulaşır dimi?Sen hangisinden aldın tek olandanmı çiftmi yada yanında birşeyler varya hangisini aldın?

ne teki,ne çifti pisim???
aysun bana link gönderdi GG linki,onu aldım.. e tek oluyo galiba..
ilda da bundan almış,duygu da..
yanlış bişe almadım inşallah...

ben siparişi verdiğin anda sitede indirim vardı,ben 75 liraya aldım

gece kuşları ben geldim kocamı bekliyorum 3 te anca gelicek fabrikadabende kek yaptım onun pişmesini bekliyorum dört gözle
oohh misssss afiyet olsuuuunnnn
yaaaaa şakamı bu yağmur başladı camları silmiştim bugün haftalardır hiç yağmadı
aaa bu bir kuraldır kuşum sen bilmiyo musun benim hep başıma gelir

ii jellen kızzzz
güle güle kullan kuşum

patlat bitane diyosun yaniiii

patlat ildam direk gebelik de yapablrsn ovucan da farketmz yapcan demi hadi sen de mrktan kurtl biz de belirszlk zor yaa olmsz da olsa bi sonucun olması belrszlkten daha zor ama inşş çok net biz çizgi cıksn da soyle bi pijamalı gece kutlaması yapalm ildoş içinn

hepimiz halvetiz,hepimiz hürremiz

Son düzenleme:
iyi geceler cicişler,nasılsınız bakalım????
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine:18::18:

megim seninde gelmiş galiba kırmızılar hayırlısı olsun canım inş bu ay preesed sana uğur getirir??

[FONT=Arial Black]ben kaçtım size iyi sohbetler kızlar[/FONT]

yazı sitilini değiştirmeye uğraştım du bakam nasıl olmuş

tek ürün var
iki ürün yapışık var
presed artı hamilelik testi yapışık var
presed artı ovulasyon testi yapışık var
presed artı ovulasyon artı gebelik yapışık var
Birde presed ovulasyon testi birde hamile kalmayı kolaylaştıran vitamin yapışık var yaa hepsinin fiyatları ayrıayrı o yüzden sordum sen hangisini aldın diye

Yanlış almamışsın bebem sen tek presed almışsın yani alman gerekeni ben presed ve erken gebelik testi yapışık olanı alıcam

oohh misssss afiyet olsuuuunnnn
sagol cnm sanada getireyim çay yap sende ohhhhhh

aaa bu bir kuraldır kuşum sen bilmiyo musun benim hep başıma gelir

ya evet benide bulur hep ama haftalardır yağmıyordu dikkat ettim hatta
kısmet

[QUOTLUEmoon2009;22031050]nerde yağıyo yağmur kız nerdesin sen buralarda tık yok...
meg o linki banada atarmısın zahmet olmazsa bizimde var hız sorunu gaza basıyoz basıyoz bitmiyo yol[/QUOTE]

izmir karşıyaka çok kısa sürdü dindi şimdik

yaa ovucan yapmak mantıklı mı ki diyiip deli ediim mi siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…