Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilal sen de izmirdemsn cnmm

Son düzenleme:
evt cnm ohayırlı olsun vesile olsun inşşşşş

amin canımm..

ya ama bende erken gebelik testinden de istiyodum.. ben bilmiyodum yapışık falan filan.

yirim seni ben nen pisim

amin canımm..

ya ama bende erken gebelik testinden de istiyodum.. ben bilmiyodum yapışık falan filan.

yirim seni ben nen pisim

meg istersn aldgm gebelk testinn liknik yollayayım özelden 5 tanesi 24.90 dı iiye benzıo daha kullanmadm tabii ..

Son düzenleme:

nisam yeni gördüm yazmışsın
canımmm hayırlısı neediim
inşallah preeded ve hayıt hapı..

kızlar beni kimse görmedimi???

iyi geceler cicişler,nasılsınız bakalım????
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine

megim seninde gelmiş galiba kırmızılar hayırlısı olsun canım inş bu ay preesed sana uğur getirir??
görmedimi???hiç bir fikriniz yokmu yoksa??;

nisamm,

önemsiz bişeydir o çıkan şey..
hatta benim de zaman zaman çıkar diyim sana..
sora kuruyo geçiyo..

amin canımm..

yirim seni ben nen pisim

Keşke almadan önce bir hepsini inceleseydin bebem olsun bebem şüpheli durum olursa eczaneden alırsın

Bak benim alacağımın içeriği bu

1 Ad. Preseed Hamile Kalma Jeli, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu

10 Ad. Kutusuz Babystart İdrardan Ovulasyon-Yumurtalama Strip Testi, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu

2 Ad. Kutusuz Babystart Erken Teşhis Hamilelik Strip Testi, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu

toplam 97 tl

bluemooncum,gördün dimi linki?
sildim şimdi gerçi

hmm güzelmiş bu paket pisim..
ama dediğim gibi bana gelen linkten 5 dakkada alıverdim..

adı neydi?
bak bende preesedi 75 liraya aldım..
indirimdeymiş,son 5 dakka yazıyodu,valla motor takıverdim sipariş ederken

bana da indrm yaptılar oyle arada aldgn ürüne göre bi indrm hakkı vardı ya onu kullandm ama yine kargoyla 80 i buldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…