ya evet benide bulur hep ama haftalardır yağmıyordu dikkat ettim hatta
kısmet
[QUOTLUEmoon2009;22031050]nerde yağıyo yağmur kız nerdesin sen buralarda tık yok...
meg o linki banada atarmısın zahmet olmazsa bizimde var hız sorunu gaza basıyoz basıyoz bitmiyo yol:1
izmir karşıyaka çok kısa sürdü dindi şimdik
evt cnm ohayırlı olsun vesile olsun inşşşşş
tek ürün var
iki ürün yapışık var
presed artı hamilelik testi yapışık var
presed artı ovulasyon testi yapışık var
presed artı ovulasyon artı gebelik yapışık var
Birde presed ovulasyon testi birde hamile kalmayı kolaylaştıran vitamin yapışık var yaa hepsinin fiyatları ayrıayrı o yüzden sordum sen hangisini aldın diye
Yanlış almamışsın bebem sen tek presed almışsın yani alman gerekeniben presed ve erken gebelik testi yapışık olanı alıcam
yaa ovucan yapmak mantıklı mı ki diyiip deli ediim mi siziiiiii
hilal sen de izmirdemsn cnmm
amin canımm..
ya ama bende erken gebelik testinden de istiyodum.. ben bilmiyodum yapışık falan filan.
yirim seni ben nen pisim
iyi geceler cicişler,nasılsınız bakalım????
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine:18::18:
megim seninde gelmiş galiba kırmızılar hayırlısı olsun canım inş bu ay preesed sana uğur getirir??
alemsin yaaaaaaapuhahaaaaaa harika olmuş
ne hamile kalmayı becerıyorum ne de yazıyı değiştirmeyi
benden bi hoşaf olmaz
ben kaçanzi
iyi gecelr
evet cnm
hatta megin karşı komşusuyum dermişim
evet cnm
meg istersn aldgm gebelk testinn liknik yollayayım özelden 5 tanesi 24.90 dı iiye benzıo daha kullanmadm tabii ..
evet cnm
ürünün satısını kapatmşlar megim ne yazık ki :26:
amin canımm..
ya ama bende erken gebelik testinden de istiyodum.. ben bilmiyodum yapışık falan filan.
yirim seni ben nen pisim
kızlar beni kimse görmedimi???
iyi geceler cicişler,nasılsınız bakalım????
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine
hoşgeldin cnm gördümde bi fikrim yok diye bi şey demedim önemli bi şey olucağını zannetmiyorum yakında varmı kontrolün sorarsın doktora
evet karşı
sen karşı yaka ben konak yaka
fırından yeni çıkmış kekim var buyrun beklerimm
Keşke almadan önce bir hepsini inceleseydin bebemolsun bebem şüpheli durum olursa eczaneden alırsın
Bak benim alacağımın içeriği bu
1 Ad. Preseed Hamile Kalma Jeli, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu
10 Ad. Kutusuz Babystart İdrardan Ovulasyon-Yumurtalama Strip Testi, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu
2 Ad. Kutusuz Babystart Erken Teşhis Hamilelik Strip Testi, Türkçe ve İngilizce kullanım klavuzu
toplam 97 tl
adı neydi?
bak bende preesedi 75 liraya aldım..
indirimdeymiş,son 5 dakka yazıyodu,valla motor takıverdim sipariş ederken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?