kızlar beni kimse görmedimi???
iyi geceler cicişler,nasılsınız bakalım????
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine
megim seninde gelmiş galiba kırmızılar hayırlısı olsun canım inş bu ay preesed sana uğur getirir??
görmedimi???hiç bir fikriniz yokmu yoksa??;
fırından yeni çıkmış kekim var buyrun beklerimm
bluemooncum,gördün dimi linki?
sildim şimdi gerçi
kızlar beni kimse görmedimi???
ben iyi şükür ama bugün farkettim kızlar göğsümün altınta kocaman bir çıban çıkmış göz gibi ve o kadar büyüklükte off bişey olurmukine
hoşgeldin cnm gördümde bi fikrim yok diye bi şey demedim önemli bi şey olucağını zannetmiyorum yakında varmı kontrolün sorarsın doktora
saol canım,ayın 20 sinde sorucam artık
bendede börek var oooh mis yiyelim şişelim hep beraber..kızlar beni kimse görmedimi???
hoşgeldin cnm gördümde bi fikrim yok diye bi şey demedim önemli bi şey olucağını zannetmiyorum yakında varmı kontrolün sorarsın doktora
Sinam hoş geldin geçmiş olsun bence bir dr. a göster mutlaka göğüse yakın olduğundan dr. un görmesinde yarar var
gördüm ve yazdım canım sağol bende bakıcam önce eşime danışayım .......
yaa bu işlerin ammada iviği civiği varmış şaştım kaldım resmen bi olaya ancak bu kadar fransız olunurmuş vesselam
hilal vallahi bi ara görüşmezsek ayıp olur yani
saol canım hoşbuldum,, ayın 20sinde kontrolüm var bakalım o zaman sorucam öyle zırt pırt ta gitmek istemiyorum bu kezde denek gibi illa bişeyler yapmak istiyor drlar hayırlısı artık..
bnmlede görşnnn
bencede cnm yaparız bi organizasyon,mutteşem yüzyılın belgeseli vardı izledinmi baktım bende şöyle bi
bu arada geçen gün deprem olmuş ya sen hissettin mi beni herkes aramış bende banyodaydım millet merak etmiş benim ruhum duymadıki
oda olur inşallah valla buraya abone oldum resmen hele bana noluyosa şu ildanın derdi beni gerdi her geliyom onu soruyom aklımdan çıkmıyonuz yaaaaaaasorma valla her birimiz profesör olucaz nerdeyse araştıra sora öğrene..bi gelemedi bebeler ya
aman kuzu dikkat et allaha emanet olun...geçmiş olsun....bencede cnm yaparız bi organizasyon,mutteşem yüzyılın belgeseli vardı izledinmi baktım bende şöyle bi
bu arada geçen gün deprem olmuş ya sen hissettin mi beni herkes aramış bende banyodaydım millet merak etmiş benim ruhum duymadıki
bendede börek var oooh mis yiyelim şişelim hep beraber..
ayyyy mis mis valla bende de bi huy var tatlı yedinmi hemen tuzlu,tuzlu yedinmi tatlı isitiyorum
bnmlede görşnnn
tabiki cnm sensiz olmaz sensiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?