Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sinam hoş geldin geçmiş olsun bence bir dr. a göster mutlaka göğüse yakın olduğundan dr. un görmesinde yarar var

bluemooncum,gördün dimi linki?
sildim şimdi gerçi

gördüm ve yazdım canım sağol bende bakıcam önce eşime danışayım .......
yaa bu işlerin ammada iviği civiği varmış şaştım kaldım resmen bi olaya ancak bu kadar fransız olunurmuş vesselam

nisa,
bi eczaneye de sorabilirsen iyi olur şekercim
belki merhem bişey verirler..

Sinam hoş geldin geçmiş olsun bence bir dr. a göster mutlaka göğüse yakın olduğundan dr. un görmesinde yarar var

saol canım hoşbuldum,, ayın 20sinde kontrolüm var bakalım o zaman sorucam öyle zırt pırt ta gitmek istemiyorum bu kezde denek gibi illa bişeyler yapmak istiyor drlar hayırlısı artık..

sorma valla her birimiz profesör olucaz nerdeyse araştıra sora öğrene..bi gelemedi bebeler ya

hilal vallahi bi ara görüşmezsek ayıp olur yani

bencede cnm yaparız bi organizasyon,mutteşem yüzyılın belgeseli vardı izledinmi baktım bende şöyle bi
bu arada geçen gün deprem olmuş ya sen hissettin mi beni herkes aramış bende banyodaydım millet merak etmiş benim ruhum duymadıki

saol canım hoşbuldum,, ayın 20sinde kontrolüm var bakalım o zaman sorucam öyle zırt pırt ta gitmek istemiyorum bu kezde denek gibi illa bişeyler yapmak istiyor drlar hayırlısı artık..

pıtpıtlarını duydn mu cnmcm nasl gdıo hamilelik bulantı falan oluo mu?

bnmlede görşnnn

tebiki

depremi duymadım.. uykudaydım
ama kardeşim aradı çabık gel diye,apar topar gittim meğer deprem olmuş..
oturduk bi güsel kahvaltı ettik sora

sorma valla her birimiz profesör olucaz nerdeyse araştıra sora öğrene..bi gelemedi bebeler ya
oda olur inşallah valla buraya abone oldum resmen hele bana noluyosa şu ildanın derdi beni gerdi her geliyom onu soruyom aklımdan çıkmıyonuz yaaaaaaa

aman kuzu dikkat et allaha emanet olun...geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…