Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben evde gebelik testide var sanıyordum sabah yapmak için meğer oda ovucanmış ama ben onu gebelik diye yaptım 2.resimdekiiii yani
ve kalbim ağzımdan çıkıyodu az kalsın
ama bi baktım ikisnde de LH yazıyo ((

sorma valla her birimiz profesör olucaz nerdeyse araştıra sora öğrene..bi gelemedi bebeler ya

çok yakın bi iki arkdasm var onlar blıo durumu ve çok taktıgımı düşnuolar takmıcak oluruna bırakcakmşm nasl yapayım ki ii de ben hiçbi kür yapmazsam burada siznle dertlşmezsem nasl inanayım olacagına huyum bu bnm işte bi şeye yognlşmada onn olacagını düşünmuorm ii ki siz varsnz kızlar valla ya ii ki birbirmizi anlıorz yoksa kendimi yapayalnız hissetcktm iice valla AMA BEN ŞUNA ÇOK İNANIYORUM ÇOOK ÇABALIYORUZ VE KARŞLIGINI ALACAĞIZ YÜCE ALLAHIN İZNİYLE İNŞŞŞ

Son düzenleme:
tebiki

depremi duymadım.. uykudaydım
ama kardeşim aradı çabık gel diye,apar topar gittim meğer deprem olmuş..
oturduk bi güsel kahvaltı ettik sora

allah seni meg
canım biliyorum çok istiyosun ama demeden geçemeyeceğim ben 3 yıl bekledim bebişi dilerim ve inşallah sen o kadar da beklemeyeceksin çok umutluyum senden gııı ben

bendede börek var oooh mis yiyelim şişelim hep beraber..

bende de börek var..
hiç eksik olmaz zaten hamur işi.
kocam 7/24 yer,çok sever börek çörek..
sayesinde adım adım şişkoluğa gidiyorum bende..
evde olunca yeniyo..
ya eve gelince,'ohhhh mis gibi maya kokuyo' diyen başka biri var mıdır acaba
maya kokuyo ama

Son düzenleme:
pıtpıtlarını duydn mu cnmcm nasl gdıo hamilelik bulantı falan oluo mu?

canım mrb çok şükür duyduk o pıtpıtlarıAllahım en kısa sürede sizede nasip etsin inş...

hamilelik güzel canım bir sıkıntımız yok şuan 3lü testimizi yaptırdık gayet güzel çıktı sıra ayrıntılı ultrasonda çok şükür,bulantılarda vardı arada yine oluyor ama saysam 10 u geçmemiştir afedersin çıkardığım...Bel ağrısı dışında da bi şikayetim olmamıştı o da geçti, o da kiloya bağlı diye düşünüyorum...

allah seni meg
canım biliyorum çok istiyosun ama demeden geçemeyeceğim ben 3 yıl bekledim bebişi dilerim ve inşallah sen o kadar da beklemeyeceksin çok umutluyum senden gııı ben

valla deee
ay hadi inşallah şu preesed ve hayıt hapı vesile olur da gelir bebeğim inşallahhh...
peşpeşe

idrarı fazla damlatmışsın teste o yüzden şuan sonuç net sayılmaz bir iki dk. sonra biraz daha belirginleşir ikinci çizgiler

Son düzenleme:

oh maşşallah cnm çok sevndm kilo bende de var valla ama ne yapayım stresten kendimi iice yemege verdm hamiş olursam daga dengeli beslnmeye çalşcam artık

olucak olucak
iyiki sende varsın dıygum benim

oda olur inşallah valla buraya abone oldum resmen hele bana noluyosa şu ildanın derdi beni gerdi her geliyom onu soruyom aklımdan çıkmıyonuz yaaaaaaa

aman kuzu dikkat et allaha emanet olun...geçmiş olsun....

valla dikkat etmek lazım deprem çantası fln hazırlıycam ne zmandır hep başka şeylerle uğraşmaktan sıra gelmedi ona

katılıyorum ben kimseye dökemedim içimi o zamanlar kk yıda bilmiyodum eşim zaten sormazdı hiç derdimi ağlamama bile katlanamazdı .....o yüzden çok acı geçti o 3 yıl hep içimde yaşadık üzüntümü burda ortam süper arkadaşlığınız mükemmel maaşallah...
bide bebekler olunca ooooh değmeyin bizim keyfimize.........

oyyyyyyyy benimkoçişde kek manyağı resmen haftada 2-3 kez pişer ama ben yemem bugünde değişiklik olsun da börek yapam dedim ama güzelde oldu hani.....

olucak olucak
iyiki sende varsın dıygum benim

siz de ii ki varsınızzz kızlarrrr olcak tabii ya nie olmasınnn takmakla ne ilgisi var ayrıca bnm huyum bu otuzma gelmişm nerdeyse nasl degşeym bu saatten sonra

Son düzenleme:
arkadaslar bu aydan cok umıtlyım bu ay gelecek bebegım bana . her turlu seyı yedık ıctık yumurtlama donemınde de oldukca halvet oldu bakalım beklıycem artık ama ben de bıttım ayın 20sıne kadar sanırım bıdaha halvet yok . esım de heryerımız agrıyor kendımızı paraladık allah verıcek buna ınanıyorum

valla deee
ay hadi inşallah şu preesed ve hayıt hapı vesile olur da gelir bebeğim inşallahhh...
peşpeşe

İnşallah kızlar sizde bu azim oldukça hiçç korkmayın ben hepinizden çok umutluyum....

Allahım gönlüne göre versin megcim, inş uğurlu gelir hem sana hemde tüm kullananlara ve topikte patlama olur

kıyamam o zaman ben şanslym ilk ay olmadı agla zırla zorla kendimi burda buldm ilk ayda nie o kadar agladım hala anlayamıorm zatenn

Son düzenleme:

silikleşmiş dimi ovucan..
ama belli de olmaz..

tamam ya yoksa da bu ay bebe,silahlarımızı donandık zate,beklesin bizi halvetler

bır arkadasımın bebegı oldu dun gorsenız yumos yumos bakınca offfffff nıye olmuyor bızım dedım artık dayanıcak gucum kalmadı

valla deee
peşpeşe
valla
bacım sen kaplıcalara gitmeyi denedinmi hiç ben denedim ve ertesi ay gebe kaldım bence denbelki vesile olur:26:

idrarı fazla damlatmışsın teste o yüzden şuan sonuç net sayılmaz bir iki dk. sonra biraz daha belirginleşir ikinci çizgiler
:44::44::44::44::44::44::44:

İnşallah kızlar sizde bu azim oldukça hiçç korkmayın ben hepinizden çok umutluyum....

Allahım gönlüne göre versin megcim, inş uğurlu gelir hem sana hemde tüm kullananlara ve topikte patlama olur

heeee türkiye nüfusunu patlatacağuk el birliğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…