demi yaa ben sadece şundan korkuom iice agırlaşnca son aylarda iice hış hış kalmaktan ama sunu göruorm zayıflar da oyle kalıo bunu engelleyemyz zaten yürüyüş yapmaya çalşrz iice hantal olmamk için şimdi sennle konşnca rahatladm valla cnm dedgn gibi daha az kilo alıo daha tombikler biz de onlardan olurz inşş önce bi hamiş kalayım da inşşş
beterin beteri vaaaaaar haline şükret dostumyaaaaa:2:
amman sabahlar olmasın çift dikiş gidinde sağlam olsun bari demi kızlar
kalacak kalacak canım gücün kalacakki umudun da kalacakherkes benden müjdeli haber beklerken 1 eltim ve 1 görümcem doğurdu benden önce çok ağladım gecelerce sesimi derdimi kimseye belli bile edemedim ben dök içini rahatla yarına umutla uyan
ii gecelerrr canlarım ben yatıorm çoook öpldnzzz ii ki varsınızzzzzzzz
evet oldubak eğer 3 gün önceki yumurtlamaysa şayet,siz sabah halveti yapmıştınız yumurtlama olduğunu bilmeden..
bu halvetten bi halvetcan gelebilir
o da doğru canımmmhiç de yanmadn ildacım deme oyle duzelck adetin de yoluna gircek daha da belli degl kırmızı yoksa umut var demektir
esım de nekadar zormus bebek sahıbı olmak dıyor herkes bır ılıskıde bebek oluyor zannedıyordu ben oyleydım ne aptalmısım bu kadar zor oldugunu bılsem evlendıgım zaman baslardım calısmalara ı
bizde öyleydik valla bide saf saf anlaştık ilk bir yıl bebik yapmayalım gezelim tozalım yeni evliliğn tadını çıkaralım ama noldu sonrasındaki 2 yıl o doktor senin bu doktor benim kapı kapı dolandık valla ben şimdiki gelinlere direk söylüyorum bebek olayı zor iş beklemeden yapın sonra yapması zor oluyo diyorum ama nafileesım de nekadar zormus bebek sahıbı olmak dıyor herkes bır ılıskıde bebek oluyor zannedıyordu ben oyleydım ne aptalmısım bu kadar zor oldugunu bılsem evlendıgım zaman baslardım calısmalara ı
hevuk
evet ben dün gece adet oldum..
branca ursuliye sefkilerimi fışkırtıyorum burdan
preesed sperm hareketliliğini arttıran bir jelmiş,araştır istersen..
hevuk
evet ben dün gece adet oldum..
branca ursuliye sefkilerimi fışkırtıyorum burdan
preesed sperm hareketliliğini arttıran bir jelmiş,araştır istersen..
Bluemoon2009
Senindemi 3 yıldır olmuyor problem varmı yoksa sebepsizmi?
Benim 3.yılı geçti hala yok Sebebide yok tüp bebikte yaptık yine olmadı
Şimdi bu ay ve ocakta bitkiselleri deniycem sonra yine tüp bebek yaptırıcaz..
megcim canım, branca ursuliye ne gııı ben niye bilmeyom onu
canım benimde 3 yıl olmadı ama şimdi 1 bebeğim var bebeğimin olmama nedeni pco belası şimdi 1 yıldır yine olmuyo bebikim.........
evet burdayım çünkü bebeğim var ama bidaha istiyorum bebeğin varsa ne işin var burda diyende olabilir saygı duyarım ama bende nacizane dertlerini paylaşıp moral vermek bu yola beraber devam etmek istiyorum ilk bebeğimde yalnızdım aynı şeyleri birdaha yaşayamam
benim bi arkadaşım ilk geceden olmuş annesi söyledi valla gerdek gecesi olmuş zort hamile hemen
canım benimde 3 yıl olmadı ama şimdi 1 bebeğim var bebeğimin olmama nedeni pco belası şimdi 1 yıldır yine olmuyo bebikim.........
evet burdayım çünkü bebeğim var ama bidaha istiyorum bebeğin varsa ne işin var burda diyende olabilir saygı duyarım ama bende nacizane dertlerini paylaşıp moral vermek bu yola beraber devam etmek istiyorum ilk bebeğimde yalnızdım aynı şeyleri birdaha yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?