Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş canım benim gelsinde de bebişin aman iyice şişko olalım napalım en fazla normal doğum yapamaz sezeryan yaparız
eşime derdim hep olsunda vinçle kalkarım en kötü yerimden derdimşimdide memnunum halimden

esım de nekadar zormus bebek sahıbı olmak dıyor herkes bır ılıskıde bebek oluyor zannedıyordu ben oyleydım ne aptalmısım bu kadar zor oldugunu bılsem evlendıgım zaman baslardım calısmalara ı

Bluemoon2009
Senindemi 3 yıldır olmuyor problem varmı yoksa sebepsizmi?
Benim 3.yılı geçti hala yok Sebebide yok tüp bebikte yaptık yine olmadı
Şimdi bu ay ve ocakta bitkiselleri deniycem sonra yine tüp bebek yaptırıcaz..

hevuk

evet ben dün gece adet oldum..
branca ursuliye sefkilerimi fışkırtıyorum burdan

preesed sperm hareketliliğini arttıran bir jelmiş,araştır istersen..

bak eğer 3 gün önceki yumurtlamaysa şayet,siz sabah halveti yapmıştınız yumurtlama olduğunu bilmeden..
bu halvetten bi halvetcan gelebilir
evet oldu
ama hep demezler mi meg o şekide olunca ertesi gün yapın diye
amaann gerçi uzun yaşıyodu di mi adamınkilerr unuttum bi an
hiç de yanmadn ildacım deme oyle duzelck adetin de yoluna gircek daha da belli degl kırmızı yoksa umut var demektir
o da doğru canımmm
üfff ne biliim işte klomennn ahhhhhhhhhh klomennn diyorum

esım de nekadar zormus bebek sahıbı olmak dıyor herkes bır ılıskıde bebek oluyor zannedıyordu ben oyleydım ne aptalmısım bu kadar zor oldugunu bılsem evlendıgım zaman baslardım calısmalara ı

valla aynı şeyi bizde geçen eşimle konuşuyorduk,dizilerde fln zırt diye bi seferde kalıyo millethalbuki amma çok şey ne çok şey öğrendik

bizde öyleydik valla bide saf saf anlaştık ilk bir yıl bebik yapmayalım gezelim tozalım yeni evliliğn tadını çıkaralım ama noldu sonrasındaki 2 yıl o doktor senin bu doktor benim kapı kapı dolandık valla ben şimdiki gelinlere direk söylüyorum bebek olayı zor iş beklemeden yapın sonra yapması zor oluyo diyorum ama nafile

hevuk

evet ben dün gece adet oldum..
branca ursuliye sefkilerimi fışkırtıyorum burdan

preesed sperm hareketliliğini arttıran bir jelmiş,araştır istersen..

Bizimkiler canavar gibi zaten çift başlılar neyse artık o
Benimde yeni elime geçti branca ursulu ne savaş verdim almak için
Kargoyla
İnşallah işe yarar ya ilk ay olmazsa birdahaki ay
Ya Aris kendi kullanıp tavsiye etmişti ama hamiş kalan olmadı 2 3 kişi
var Arisle birlikte benimde kafama takıldı

canım benimde 3 yıl olmadı ama şimdi 1 bebeğim var bebeğimin olmama nedeni pco belası şimdi 1 yıldır yine olmuyo bebikim.........
evet burdayım çünkü bebeğim var ama bidaha istiyorum bebeğin varsa ne işin var burda diyende olabilir saygı duyarım ama bende nacizane dertlerini paylaşıp moral vermek bu yola beraber devam etmek istiyorum ilk bebeğimde yalnızdım aynı şeyleri birdaha yaşayamam

özlemcim adet olmuştun dimi?
yeni bat kaç?

megcim canım, branca ursuliye ne gııı ben niye bilmeyom onu

Sen bilmesende olur Meleğin gelmiş takma kafana böle şeyleri
Ama dur diyim Romanyadan gelen bitkisel bir ilaç
Hamile kalmaya yardımcı oluyor..
cANIM sANADA rABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA YAVRUNU KUCAGINA AL..

alla alla bluecum 2. bebeği istemek yasak mı ya
gelsin miniğine kardeş inşallahhh...

Son düzenleme:

canım sende mi pko bende de var Allah kolaylık versin geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…