Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm inşallah gelir ,valla bizede öyle oluyo heryerim ağrıyo eşimde çok yoğun çalışıyor nasıl yorgun geliyor bazen kıyamıyorum ama gene kandırıyorum napimmm

ilda cnm inş.bebişin seninledir bende aynı yanılgıyı yaşadım ama bu ay bilmem biliyormusun

maşallah bebene ve sana şekercim

oh maşşallah cnm çok sevndm kilo bende de var valla ama ne yapayım stresten kendimi iice yemege verdm hamiş olursam daga dengeli beslnmeye çalşcam artık

canım evet konuşmuştuk seninle kilo mevzunda
hiç takma kilonu ben daha 1 gram bile almadım kocaman göbüşüm var.kilosu olanlar çok almıyo...bizim bünyeler zaten sürekli yediği için hamişlikteki o his bize işlemiyo aynen yemeye devam

idrarı fazla damlatmışsın teste o yüzden şuan sonuç net sayılmaz bir iki dk. sonra biraz daha belirginleşir ikinci çizgiler

silikleşmiş dimi ovucan..
ama belli de olmaz..

tamam ya yoksa da bu ay bebe,silahlarımızı donandık zate,beklesin bizi halvetler

aynenn ööl ööle canım
ama en komiği ovucanda çzigiyi gördümya normalde çok daha silik olmalıydı
dedim hazır çişş varken gebelik testinede damlatayım :)
meğer oda ovucanmışşş
ama ben onu anlayana kadar tüm sakinliğimden çıktım valla

İnşallah kızlar sizde bu azim oldukça hiçç korkmayın ben hepinizden çok umutluyum....

Allahım gönlüne göre versin megcim, inş uğurlu gelir hem sana hemde tüm kullananlara ve topikte patlama olur

canımsınnn nasıl moral oluyo bak megine

Son düzenleme:

anladm cnm neyse biraz daha bekle sonra nova alır yaparsn olmadı ...

Sen en iyisi yarın gebelik testi al onu yap inşallah çift çızık çıkar

bu ay geliyo inşallah bebeğin canım

kıyamam o zaman ben şanslym ilk ay olmadı agla zırla zorla kendimi burda buldm ilk ayda nie o kadar agladım hala anlayamıorm zatenn
beterin beteri vaaaaaar haline şükret dostum yaaaaa:2:

silikleşmiş dimi ovucan..
ama belli de olmaz..

tamam ya yoksa da bu ay bebe,silahlarımızı donandık zate,beklesin bizi halvetler
amman sabahlar olmasın çift dikiş gidinde sağlam olsun bari demi kızlar

bır arkadasımın bebegı oldu dun gorsenız yumos yumos bakınca offfffff nıye olmuyor bızım dedım artık dayanıcak gucum kalmadı

kalacak kalacak canım gücün kalacakki umudun da kalacak herkes benden müjdeli haber beklerken 1 eltim ve 1 görümcem doğurdu benden önce çok ağladım gecelerce sesimi derdimi kimseye belli bile edemedim ben dök içini rahatla yarına umutla uyan

İyi geceler kızlar muhabbetiniz bol olsun..
Benimde canım sıkıldı geldim ..
Ya bu presed ne ki
Ben bu ay tüm yöntemleri deniycem
Araştırıyorum tüp bebek yok
Kendi gelsinn inşallah..
Meg sen adet olmuşsun halbuki ne ümütlenmiştik
Bide biri burda demiştiki ben domest.varya çamaşır suyu tisiini yapıp ondan döküyorum köpürmezse hamilesin demek
Bende yaptım reglime 1 gün vardı tiss bildiğin kırmızı oldu regliye yakın belkide ondan kırmızı oluyodur ovuda
Saçma bi tahmin olabilir ama aklıma öyle geldi işte..

demi yaa ben sadece şundan korkuom iice agırlaşnca son aylarda iice hış hış kalmaktan ama sunu göruorm zayıflar da oyle kalıo bunu engelleyemyz zaten yürüyüş yapmaya çalşrz iice hantal olmamk için şimdi sennle konşnca rahatladm valla cnm dedgn gibi daha az kilo alıo daha tombikler biz de onlardan olurz inşş önce bi hamiş kalayım da inşşş

evt siliklşmş ovucan... gebelği yarn mı yapcn ildacım???

yok canım artık yapmam sanırım
çünkü bu gebe yapmak hiç hesapta yoktu
zaten olsaydı 3 gün önceki gibi çok koyu olması lazımdı
buda çok silik değil bayaa belli şimdi gittim baktımda :) tekrar
ama en azından ogünkü gibi çıksaydı ok .
ama artık en iyisi adeti beklemek
30 günden fazlayıda aşarsa benim için sorunnnn

zaten 3 gün önce yumurtladım kesinnn
hemşire ya hemen adet olursun ya da 10 gün atar demişti yandım ben

bak eğer 3 gün önceki yumurtlamaysa şayet,siz sabah halveti yapmıştınız yumurtlama olduğunu bilmeden..
bu halvetten bi halvetcan gelebilir

hiç de yanmadn ildacım deme oyle duzelck adetin de yoluna gircek daha da belli degl kırmızı yoksa umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…