arkadaslar bu aydan cok umıtlyım bu ay gelecek bebegım bana . her turlu seyı yedık ıctık yumurtlama donemınde de oldukca halvet oldu bakalım beklıycem artık ama ben de bıttım ayın 20sıne kadar sanırım bıdaha halvet yok . esım de heryerımız agrıyor kendımızı paraladık allah verıcek buna ınanıyorum
ben görmedm yaa koydu mu testi
canım mrb çok şükür duyduk o pıtpıtlarıAllahım en kısa sürede sizede nasip etsin inş...
hamilelik güzel canım bir sıkıntımız yok şuan 3lü testimizi yaptırdık gayet güzel çıktı sıra ayrıntılı ultrasonda çok şükür,bulantılarda vardı arada yine oluyor ama saysam 10 u geçmemiştir afedersin çıkardığım...Bel ağrısı dışında da bi şikayetim olmamıştı o da geçti, o da kiloya bağlı diye düşünüyorum...
oh maşşallah cnm çok sevndm kilo bende de var valla ama ne yapayım stresten kendimi iice yemege verdmhamiş olursam daga dengeli beslnmeye çalşcam artık
idrarı fazla damlatmışsın teste o yüzden şuan sonuç net sayılmaz bir iki dk. sonra biraz daha belirginleşir ikinci çizgiler
silikleşmiş dimi ovucan..
ama belli de olmaz..
tamam ya yoksa da bu ay bebe,silahlarımızı donandık zate,beklesin bizi halvetler
İnşallah kızlar sizde bu azim oldukça hiçç korkmayın ben hepinizden çok umutluyum....
Allahım gönlüne göre versin megcim, inş uğurlu gelir hem sana hemde tüm kullananlara ve topikte patlama olur
kızlar ben evde gebelik testide var sanıyordum sabah yapmak için meğer oda ovucanmış ama ben onu gebelik diye yaptım 2.resimdekiiii yani
ve kalbim ağzımdan çıkıyodu az kalsın
ama bi baktım ikisnde de LH yazıyo((
Eki Görüntüle 302575
İnşallah kızlar sizde bu azim oldukça hiçç korkmayın ben hepinizden çok umutluyum....
ben de hayıt hapı kullanıyorum ve preseed de denedım super bısey esım daha cok memnun kaldı umarım bebek ıcın de faydalı olur megcım ve butun arkadaslarım ıcın .ama bsey sormak ıstıyorum tam kasık kısmımda bır sıskınlık oldu 2 haftadır sızce nedır bazen de agrıyor
aynenn ööl ööle canım
ama en komiği ovucanda çzigiyi gördümya normalde çok daha silik olmalıydı
dedim hazır çişş varken gebelik testinede damlatayım :)
meğer oda ovucanmışşş
ama ben onu anlayana kadar tüm sakinliğimden çıktım valla
arkadaslar bu aydan cok umıtlyım bu ay gelecek bebegım bana . her turlu seyı yedık ıctık yumurtlama donemınde de oldukca halvet oldu bakalım beklıycem artık ama ben de bıttım ayın 20sıne kadar sanırım bıdaha halvet yok . esım de heryerımız agrıyor kendımızı paraladık allah verıcek buna ınanıyorum
beterin beteri vaaaaaar haline şükret dostumkıyamamo zaman ben şanslym ilk ay olmadı agla zırla zorla kendimi burda buldm ilk ayda nie o kadar agladım hala anlayamıorm zatenn
amman sabahlar olmasın çift dikiş gidinde sağlam olsun bari demi kızlarsilikleşmiş dimi ovucan..
ama belli de olmaz..
tamam ya yoksa da bu ay bebe,silahlarımızı donandık zate,beklesin bizi halvetler
bır arkadasımın bebegı oldu dun gorsenız yumos yumos bakınca offfffff nıye olmuyor bızım dedım artık dayanıcak gucum kalmadı
canım evet konuşmuştuk seninle kilo mevzunda
hiç takma kilonu ben daha 1 gram bile almadım kocaman göbüşüm var.kilosu olanlar çok almıyo...bizim bünyeler zaten sürekli yediği için hamişlikteki o his bize işlemiyo aynen yemeye devam
evt siliklşmş ovucan... gebelği yarn mı yapcn ildacım???
teşekkür ederiz teyzesi
seninde gelsin bebikin en kısa sürede inş büyüsün biz izmire geldiğimizde beraber oynarlar
bu ay geliyo inşallah bebeğin canım
yok canım artık yapmam sanırım
çünkü bu gebe yapmak hiç hesapta yoktu
zaten olsaydı 3 gün önceki gibi çok koyu olması lazımdı
buda çok silik değil bayaa belli şimdi gittim baktımda :) tekrar
ama en azından ogünkü gibi çıksaydı ok .
ama artık en iyisi adeti beklemek
30 günden fazlayıda aşarsa benim için sorunnnn
zaten 3 gün önce yumurtladım kesinnn
hemşire ya hemen adet olursun ya da 10 gün atar demişti yandım ben
yok canım artık yapmam sanırım
çünkü bu gebe yapmak hiç hesapta yoktu
zaten olsaydı 3 gün önceki gibi çok koyu olması lazımdı
buda çok silik değil bayaa belli şimdi gittim baktımda :) tekrar
ama en azından ogünkü gibi çıksaydı ok .
ama artık en iyisi adeti beklemek
30 günden fazlayıda aşarsa benim için sorunnnn
zaten 3 gün önce yumurtladım kesinnn
hemşire ya hemen adet olursun ya da 10 gün atar demişti yandım ben
umarım hamıle kalan kadınlara bakıyorum da nekadar basıt sekılde hamıle kalıyorlar 40 yasında kadınlar doguruyor burda. bızde dogurucaz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?