Günaydın hoşgeldin :)
hosbulduk canim..sen de hosgeldin foruma..yeni katildin sanirim ya da ben denk gelmedim hic:)
günaydın canım bende geçmişi hiç okuyamadım baktım 50 küsür sayfa hemen atladım buraya
henüz benimde haberim yok kimseden ilda gelsin o inşallah verir müjde
birde asemb test yapacaktı sabah inşallah oda güzel haber verir bize
ildailda gelmedı henuz... inşallah allah gonlune gore verır
hoşgeldin canım aramıza
hamişsin sanırım sen değil mi
Evet evet yeni katıldım uye olmadan once baya takıp ettım sızlerı sonra uye oldum oyle ...
tekrar hosgeldin o zaman canim bebis var mi?
ben de sen gibi önceleri cok takip etmistim ama daha sonradan üye oldum keske daha da önceden olsaymisim..ve bana burasi özellikle de bu topik cok ugurlu geldi , buraya girdigim ilk ay bebisimin haberini de aldim cok sükür..insallah sizler icin de aynisi olr..
simdi hamis oldugum halde bu forumdan wazgecemiyorum bagimlilik yapiyor:))))
inşallah canım bakalım onların güzel haberlerini bekliyoruz bizdeayy hadi insallah yeni hamis haberleri gelsin tabi...
Allah im isteyen herkeslere versin insallah
canim burasi alip basini gidiyo walla bi kez ciktin mi forumdanmaasallah sohbet bol yetisemiyorum ben de sayfalari okusam bi yandan yenileri ekleniyor en iyisi accik sorularla özet almak:)
Amin Allahım herkesın gönlune göre versın hepimizin evet ben hamişimm :)
inşallah canım bakalım onların güzel haberlerini bekliyoruz bizde
tebrik ederim canım kaç aydır istiyordun sen ve neler yaptın tecrübelerinden yararlanalım bizde
Evet bebek var 6+5 senın kı ne kadar oldu:)
Günaydın kızlar.4. günüm ve hala adet olmadım.en sonunda bugün testi yaptım sonuç kocaman bi hüsran.gözyaşları içinde olduğum yerde kaldım.
madem hamile değilim neden adet olamıyorum anlamıyorum ki...sinirlerim bozuldu artık...
Biz zaten iki aylık evlıyız ama yedı senedır birbirimzi tanıyoruz biz birşey yapmadık , aslında bebek de yapmayacaktık doğu görevınde oldugumuz için şartlar cok zor o yuzden ama rabbım aratmadı dıyeyım bir tecrubem yok sızınle paylasacagım ıkı aylık evlı bırının ne deneyımı olabılır kı:)
evet ilda eczanenein yolunu tutmuş bile hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haber verir bize
ben iyim çok şükür geçmişe bi gözatayım dedim ama baktım 50 küsür sayfa olmuş hemen atladım buraya sizin sohbeti kaçırmım diye
sen nasıl oldun
canım eskiden ben de çok ağlardım ama artık göz yaşım kurudu galiba ağlamaktanöyle durup dururken ağlamıyorum artık kırmızıları görünce biraz kötü oluyorum ama sonra sizin sayenizde onuda atlatıyorum sanırım ben alıştım artık ondan ağlamıyorum.
Bak soyle duşun;
Bebisin yukarıda zamanını bekliyor biliyor ne zaman gelecegini annesine ama asagi bakıyor ki anne çok üzgün. Bebis soyle diyor; anne niye üzgün ki başka bebek mı gelecek onu mü istiyor.
Zamanında gelsin ve en önemlisi sağlıklı gelsin.
ohh ohh masallah bızımkınden buyuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?