Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy hadi insallah yeni hamis haberleri gelsin tabi...

Allah im isteyen herkeslere versin insallah

canim burasi alip basini gidiyo walla bi kez ciktin mi forumdan maasallah sohbet bol yetisemiyorum ben de sayfalari okusam bi yandan yenileri ekleniyor en iyisi accik sorularla özet almak:)

Evet evet yeni katıldım uye olmadan once baya takıp ettım sızlerı sonra uye oldum oyle ...

tekrar hosgeldin o zaman canim bebis var mi?

ben de sen gibi önceleri cok takip etmistim ama daha sonradan üye oldum keske daha da önceden olsaymisim..ve bana burasi özellikle de bu topik cok ugurlu geldi , buraya girdigim ilk ay bebisimin haberini de aldim cok sükür..insallah sizler icin de aynisi olr..

simdi hamis oldugum halde bu forumdan wazgecemiyorum bagimlilik yapiyor:))))

Evet bebek var 6+5 senın kı ne kadar oldu:)

inşallah canım bakalım onların güzel haberlerini bekliyoruz bizde
Amin Allahım herkesın gönlune göre versın hepimizin evet ben hamişimm :)

tebrik ederim canım kaç aydır istiyordun sen ve neler yaptın tecrübelerinden yararlanalım bizde

Günaydın kızlar.4. günüm ve hala adet olmadım.en sonunda bugün testi yaptım sonuç kocaman bi hüsran.gözyaşları içinde olduğum yerde kaldım.
madem hamile değilim neden adet olamıyorum anlamıyorum ki...sinirlerim bozuldu artık...

inşallah canım bakalım onların güzel haberlerini bekliyoruz bizde

tebrik ederim canım kaç aydır istiyordun sen ve neler yaptın tecrübelerinden yararlanalım bizde

Biz zaten iki aylık evlıyız ama yedı senedır birbirimzi tanıyoruz biz birşey yapmadık , aslında bebek de yapmayacaktık doğu görevınde oldugumuz için şartlar cok zor o yuzden ama rabbım aratmadı dıyeyım bir tecrubem yok sızınle paylasacagım ıkı aylık evlı bırının ne deneyımı olabılır kı:)

kendıne sıkıntı yapma emaya dur bekle sıkıntı yaptıkca hepden gecıkır uzulme

Tatlim hosgeldin bende ilk iki aylik evliyken hamile kalmistim iki aylik evli kafasina bebek koydumu ne deneyimler kazaniyo tahmin edemezsin seneler surecek akrobasiyi hemencik deneyim ediyosunn :))))))))

İlda gelmedi dimi acaba pozitif cıktıda bizi heyecandan unuttumu ki :)))

Bende iyi olmaya calısıyorum canım işte yuvarlanıp gidiyoruz.

Dönem dönem bunalıma giriyorum neden bilmiyorum ağlama krızlerim tutuyor falan sonra gecıyor ama.

Dogru dıyosun canım zamanında ve saglıklı gelsin.

Üzülmemeye calısıyorum ama bazen bırakıyorum kendimi işte herkes gibi.

Kızlar puffy'i merak ediyorum sanırım bugün histeroskopi midir nedir onu yaptıracaktı.

Dün çok kötüydü korkuyordu ağlıyordu,dua ediyorum anesteziyle yapsınlar ve canı yanmasın dıye insallah iyidir.

kızlar dolu yer dolaştım ne nova ne fortel hiçbiri yok
bende predictor aldım pazarlık yaparak ama
bide condor TECO diye bi test bu daha ucuz
ama bu predictor olan da diyokii 5 sn boyunca akımında tutun
ben kaba koydum ama ilk idrarımı :44:
gerçi günün her saati yapılabilir diyor

acaba ben şimdilik diğerini mi denesem ucuz olanını
hani onda hayal mayal bişey görürsem bunu kullanıyım
yoksa eğer ziyan etmiim
diğer aya kalsın
ayy cimri mi ne oldum ben

battım bu ayyy battımmm resmen :18:

Dejavu canım annenın sonucları bugün alınacaktı sanırım değil mi?

Var mı bir gelişme?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…