Evet eve geliyor idil cok kucuk bır yer zaten evle iş arası o kdr yakın kı baktıgımda esımı gorebılıyorum :) gelıyor ya saglıksız yıyecegıne boyle ıyı :) dınlene dınlene yapıyorum zaten...
Sorma ılk evlendıgımızde ben neler cektım esımı goremıyordum bıle ama allahtan sımdı buroya gectı de rahatladım sabah 8 aksam 5 :) iyiyim cok sukur:)
Anladım canım,ee tabi iş ev yakınsa evde yemesi daha iyi ne güzel valla.
Biz bi gönderiyoruz akşama kadar göremiyoruz:86:
gülme ama bır sey soracagım bu sayfayı en kolay nerden takıp edıp mesaj atabılıyoruz forum takıpden cok zor oluyor anlamadım gıttı :S
Sürekli aksiyon yaşatıyorsun bizlere. Heyecanla bekliyoruz
aynenn ööle canımİlk gün pazara denk geldi adama bişey oldu yapamadık üstüne gitmek istemedim neyse dedim yarın yaparız içimden.
Ertesi gün sular kesildi giğer güne kadar gelmedi ana depo patlamıs vs.dedim diğer güne yaparız.
Dün sabah bi uyandım hastayım grıp olmuşum,bugünde hala öyle...
Aksılıkler üst üste geldi anlayacağın,vardır rabbimin bildiği ne diyim artık.
ooffff offf yatıyoruz kalkıyoruz bebekte bebek.
Başka bişey düşünemez olduk,gözyaşımız kurudu resmen.
günaydın kızlar
nasılsın sabahları pek sohbet olmazdı burda
çok şaşırttınız beni hele ilda hiç uyumamışsın sanırım henüz geçmişi tam okuyamadım ovucan mı yaptın sen koyu mu çıktı çizgiler
hoşgeldin canımcım
ilda rekor kırıyor valla uyumadı hiç,gamze geldi gitti ben varım işte birde aramıza yenı katılan beksu var.
İlda dün ovucan yapmış koyuluk istendiği gibi değilmiş sanırım,azsonra eczaneye gidip gebelik testı alacak.
Kaç saattır çişini tutuyor:86: belkıde gitmiştir eczaneye yazmıyor cunku.
Sen napıosun nasılsın?
aynenn ööle canım
vardır bi hikmet dicez başka çaremiz mi var sanki
ben resmen bazen böğürerek ağlamak istiyorum
sonra utanıyorum susuyorum
kızlar gazam mübarek ola umarım açılmıştır eczaneler
gidiyorum ben
pc yi kapatmıyorum ona göre
bu ovocan olayı ne neden dırek ıdrar testı yapmıyorlar anlamadım
Ovucanı biz diyoruz canım:86:
Ovulasyon testi yani,şimdi her ay defalarca test yaptığımızdan bıktık artık,sonra usta olduk
evdekı ovulasyon testıyle yapıp değerlendirme yapıyoruz adet tarıhıne yakın veya daha gebelık testınde cıkmayacak durumdaysak.
öyle işte
Ovucanı biz diyoruz canım:86:
Ovulasyon testi yani,şimdi her ay defalarca test yaptığımızdan bıktık artık,sonra usta olduk
evdekı ovulasyon testıyle yapıp değerlendirme yapıyoruz adet tarıhıne yakın veya daha gebelık testınde cıkmayacak durumdaysak.
öyle işte
hoşgeldin canımcım
ilda rekor kırıyor valla uyumadı hiç,gamze geldi gitti ben varım işte birde aramıza yenı katılan beksu var.
İlda dün ovucan yapmış koyuluk istendiği gibi değilmiş sanırım,azsonra eczaneye gidip gebelik testı alacak.
Kaç saattır çişini tutuyor:86: belkıde gitmiştir eczaneye yazmıyor cunku.
Sen napıosun nasılsın?
günaydin herkese..
yeni bebis haberleri war mi?ildailda test icin yola koyulmus sanirm hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah..
gecmis almis basini gitmis yine yaaa okursam aksami bulacak..burdan dewam:)
ben evde süreklı yalnız olduğum için böğüre böğüre ağlıyorum valla
dün aksam kız kardeşimi aradım çıldırmışcasına ağlamaya basladım 1 saat tesellı etti beni yazık onlarıda üzüyorum.
Ama insan rahatlıyor sankı ya,ağlamasam çatlarım heralde.
Off hadı git yafrım eczane acılmıstır çatladık burda meraktan haa:86:
ben evde süreklı yalnız olduğum için böğüre böğüre ağlıyorum valla
dün aksam kız kardeşimi aradım çıldırmışcasına ağlamaya basladım 1 saat tesellı etti beni yazık onlarıda üzüyorum.
Ama insan rahatlıyor sankı ya,ağlamasam çatlarım heralde.
Off hadı git yafrım eczane acılmıstır çatladık burda meraktan haa:86:
günaydin herkese..
yeni bebis haberleri war mi?ildailda test icin yola koyulmus sanirm hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah..
gecmis almis basini gitmis yine yaaa okursam aksami bulacak..burdan dewam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?