Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Anladım canım,ee tabi iş ev yakınsa evde yemesi daha iyi ne güzel valla.

Biz bi gönderiyoruz akşama kadar göremiyoruz:86:

Anladım canım,ee tabi iş ev yakınsa evde yemesi daha iyi ne güzel valla.

Biz bi gönderiyoruz akşama kadar göremiyoruz:86:
Sorma ılk evlendıgımızde ben neler cektım esımı goremıyordum bıle ama allahtan sımdı buroya gectı de rahatladım sabah 8 aksam 5 :) iyiyim cok sukur:)

gülme ama bır sey soracagım bu sayfayı en kolay nerden takıp edıp mesaj atabılıyoruz forum takıpden cok zor oluyor anlamadım gıttı :S

Yok canım neden güleyim,yeniüeyeler için karmaşık bir site.

Bizim yıllar oldu üyelik.

Forum takıpten zor olabılıyor evet.

Profiline geldiğinde yazdığım mesajlar bölümü varya oraya tıkla hangi konuya ne yazmıssın hepsi çıkıyor ordan en son yazdııgn yerden takıp edebılırsın

Birde bu konuyu oboneliklerine ekleyıp mail adresıne gelen bilgiden takıp edebilirsin.

Ama en kolayı yazdıgın mesajdan takıp etmek,sen yokken kı yazısmaları ister okursun istersende sayfa sonundan sohbete devam edersın.

günaydın kızlar
nasılsın sabahları pek sohbet olmazdı burda
çok şaşırttınız beni hele ilda hiç uyumamışsın sanırım henüz geçmişi tam okuyamadım ovucan mı yaptın sen koyu mu çıktı çizgiler

Sürekli aksiyon yaşatıyorsun bizlere. Heyecanla bekliyoruz

aynenn ööle canım
vardır bi hikmet dicez başka çaremiz mi var sanki
ooffff offf yatıyoruz kalkıyoruz bebekte bebek.

Başka bişey düşünemez olduk,gözyaşımız kurudu resmen.

ben resmen bazen böğürerek ağlamak istiyorum
sonra utanıyorum susuyorum

kızlar gazam mübarek ola umarım açılmıştır eczaneler
gidiyorum ben
pc yi kapatmıyorum ona göre

hoşgeldin canımcım

ilda rekor kırıyor valla uyumadı hiç,gamze geldi gitti ben varım işte birde aramıza yenı katılan beksu var.

İlda dün ovucan yapmış koyuluk istendiği gibi değilmiş sanırım,azsonra eczaneye gidip gebelik testı alacak.

Kaç saattır çişini tutuyor:86: belkıde gitmiştir eczaneye yazmıyor cunku.

Sen napıosun nasılsın?

bööle çıktı kuzu
ama ferdanın korkusundan gebelik testi almaya gidiyorum

bu ovocan olayı ne neden dırek ıdrar testı yapmıyorlar anlamadım

ben evde süreklı yalnız olduğum için böğüre böğüre ağlıyorum valla

dün aksam kız kardeşimi aradım çıldırmışcasına ağlamaya basladım 1 saat tesellı etti beni yazık onlarıda üzüyorum.

Ama insan rahatlıyor sankı ya,ağlamasam çatlarım heralde.

Off hadı git yafrım eczane acılmıstır çatladık burda meraktan haa:86:

bu ovocan olayı ne neden dırek ıdrar testı yapmıyorlar anlamadım

Ovucanı biz diyoruz canım:86:

Ovulasyon testi yani,şimdi her ay defalarca test yaptığımızdan bıktık artık,sonra usta olduk

evdekı ovulasyon testıyle yapıp değerlendirme yapıyoruz adet tarıhıne yakın veya daha gebelık testınde cıkmayacak durumdaysak.

öyle işte

Hayırlısı insan ne kadr ne yaparsa yapsın allahın dedıgı oluyor ınanın buna ben şırnak'a geldıgımde neler dedım yok ben burda hamıle kalamam batıya gıdınce bebek yaparım ama allahın dedıgı oluyor yapacak bır sey yok

bakalım ildailda bebişi var mı :)

evet ilda eczanenein yolunu tutmuş bile hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haber verir bize
ben iyim çok şükür geçmişe bi gözatayım dedim ama baktım 50 küsür sayfa olmuş hemen atladım buraya sizin sohbeti kaçırmım diye
sen nasıl oldun

Son düzenleme:
günaydin herkese..

yeni bebis haberleri war mi?ildailda test icin yola koyulmus sanirm hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah..

gecmis almis basini gitmis yine yaaa okursam aksami bulacak..burdan dewam:)

canım eskiden ben de çok ağlardım ama artık göz yaşım kurudu galiba ağlamaktan öyle durup dururken ağlamıyorum artık kırmızıları görünce biraz kötü oluyorum ama sonra sizin sayenizde onuda atlatıyorum sanırım ben alıştım artık ondan ağlamıyorum.

Bak soyle duşun;
Bebisin yukarıda zamanını bekliyor biliyor ne zaman gelecegini annesine ama asagi bakıyor ki anne çok üzgün. Bebis soyle diyor; anne niye üzgün ki başka bebek mı gelecek onu mü istiyor.
Zamanında gelsin ve en önemlisi sağlıklı gelsin.

günaydin herkese..

yeni bebis haberleri war mi?ildailda test icin yola koyulmus sanirm hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah..

gecmis almis basini gitmis yine yaaa okursam aksami bulacak..burdan dewam:)

günaydın canım bende geçmişi hiç okuyamadım baktım 50 küsür sayfa hemen atladım buraya
henüz benimde haberim yok kimseden ilda gelsin o inşallah verir müjde
birde asemb test yapacaktı sabah inşallah oda güzel haber verir bize

Son düzenleme:
Her şeyin bir zamanı vardır kırk yırtsakda kendımızı ıstedıgımız seyler konusunda olmaz... olacagı zaman olur bu deneyımdır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…