Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Emaya canim hemen uzulmek yok bi hafta gecsin dr git kist falan olur psikolojik olur yada gec dollenme oldu testte cikmadi

canim yap gitsin yaaa:)ziyan miyan olmayacak insallah

Ucuz olanı yap bakalım ne olacak canım...

Aklında şüphe kalırsa diğerinide yaparsın mecbur.

1 testle yetınmıyoruz ki,paralarımız hep gidiyor valla

eşim kızmaya basladı ben artık almıyorum haklıda

yemıyoruz içmiyoruz bunlara verıyoruz.

Kizzzz ucuz testlerde cok gec cikiyo pozitif kendimden biliyom predictorde her saat cikar

Saglıkla gelsınler ınsallah canım peki cin takvımıne ınaıyor musun:)

ya iki tane cok yakiniminki tutmadi ondan sonra ben de inanmioyrum dedim..ama tutanlarda war tabi.orasi erkek diyor..bide rus takvimi mi ne war onu da burdan buldum orda da erkek diyo..herkes erkek diyo ama ben bise hissetmiyorum henüz:)seninki ne diyo?

sen simdi temmuz annesi mi oluyon agustos mu?

hayırlısı ildailda yap bosver

Brownimmmmm tatli kekimmmm benim isallah bi dahaki alacagin test cift cizik gostersin aminnnn kakaona kurbannn ayyyyy ben browni yapcem bugunnnnn

böööğğğ
ucuz testte bişicik çıkmadııı
şimdi ben çok çay içerim meyve suyuda sıkmıştım çiş gelince diğerinide yaparım artık
aslında yapma diyo içimdeki ses diğer aya kalsın diyo ama ...
eğer yaparsam bööle çişe tutucam di mi onu

rus takvımını ben yapamadım ya nasıl oluyor o gırdım ama bır sey anlamadım :S

ildailda bence yarın sabahki ilk tuvaletınle ama ama ıdrarırın sonlarını kaba al ben oyle yapmıstım ... ılk yaptıgımda benımkı de tek cızgı cıkmıstı cunku gun ıcınde ıdrarımı tutup yapmıstık annem sabah yap deyınce oyle yaptık cıft cızgı cıktı bence sabahı bekle hayırlısı olsun tabkı kı de

canım ben predictor kullaanmıştım 1 hafta önceden yapmıştım daa o böyle nasıl diyim bilgisayar hafızaları var ya onun gibi kapağından çekip çıkarıyorsun bir ucu var beyaz onu idrara batırıyorsun bekletip idrardan çekip yine yerine takıyorsun düz bir şekilde sonra da sonucu okuyorsun öyleydi yani benim aldığım. Ucuz olanda görmemişsin ama herkesin değişik sen ovulasyon yaptın mı. Bence öğlene kadar çişini tututa önce ovulasyon yap predüktörü her saat diliminde yapabilirsin az idrarın olsa da yeter.

ucuz testde cıkmadı dıyorsun ama bende uç milyonluk testle yapmıstım varsa cıkıyor bunu bılın ucuzu pahalısı dıye bırsey hemen hemen gıdıp kan testı yaptırmıstım ben 1350 cıkıstı degerım yanı kısaca ıdrar testının ucuz olup olmaması farketmıyor bence

Brownimmmmm tatli kekimmmm benim isallah bi dahaki alacagin test cift cizik gostersin aminnnn kakaona kurbannn ayyyyy ben browni yapcem bugunnnnn

Oyoyoy İNSALLAH bıtanem benim güzel hamişim :86:

Yap ye kız brownıyı ellerine saglık şimdiden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…