Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sirapımm 27m ben yaptım ya adaçayıyağını
adetin 1.günü başladım 4 gün yaptım memnun da kaldııımmmmm yap yap bencek zararı yok

canım nasıl yaptın anlatır mısın nasıl koydun ne kadar damlattın filan akıntın geldi mi ondan sonra
bu arada adetliyken mi yaptın

Son düzenleme:

eşimin peşinden koşuyordum bende halvet halvet diye, alacağım aldım şimdi o koşuyor peşimden, hergün halvete alıştırdın beni istiyorum çok istiyorum diye dolanıyor peşimde, yok efendim bana kabaran birşey varmış hadiii ordan didimm bende

deriiiiiinnnnnn
annadın sen onuuu

kabaran şey :)))))

Son düzenleme:

ee sen bir ayda yırttın ben napayım 6 ay oldu dahada ne kadar sonra olacağı muallakk bittim bennn

bıktım yeminlen yaaaa öö geldi banaaa bunun başka yolu yokmukineee

kızlar meg derin sivatan ve şu anda adını sayamadığım değerli arkadaşlarım :)))))

face eklemek isteyen varsa litfen isim soyisim özelden bana atsın faceleşelimmm :))))

ee sen bir ayda yırttın ben napayım 6 ay oldu dahada ne kadar sonra olacağı muallakk bittim bennn

bıktım yeminlen yaaaa öö geldi banaaa bunun başka yolu yokmukineee

çocuğun kesesini bir göreyimde içim rahat etsin o zamana kadar biraz daha koşturucam peşimden

kızlar meg derin sivatan ve şu anda adını sayamadığım değerli arkadaşlarım :)))))

face eklemek isteyen varsa litfen isim soyisim özelden bana atsın faceleşelimmm :))))

benim face yok ki..
biz yasakladıktı birbirimize face olayını kocamla zamanında..

dediğin gibi ivedikgiller kuzum yaaa

evet ivedikgiller bizimkiler

canım nasıl yaptın anlatır mısın nasıl koydun ne kadar damlattın filan akıntın geldi mi ondan sonra
bu arada adetliyken mi yaptın

aktaradan adaçayı yağını aldım temiz bir tülbent buldum eltimin bebişinin tülbentini aldım misler gibiydi 5 parçaya kestim her aşkam iyice tuvaletimi yaptım yatmadan önce ki gece kalkmıyım tuvalete bi tutam pamuk aldım o tülbentin için sokup küçük top haline getirdim (şekil aynen kocammaaannn bir spermmiş gibi oluyodu valla başı var kuyruğu var gibi)ve tepesine 4 -5-7 damla damlattım kafama göre takıldım ben.sona derine ittim ama tabi tülbent uzun olduğu için sabah tutup çıkartıyodum kolayca.yani tampon şeklinde uyguladım ben nasıl tamponda ip var tülbenttede fazla bıraktım ucunu ki rahat olsun.ama kırmızılıyken yapmak rezillik ve iğrenç bişey diyim sana ama parça parça geldi kırmızıyla en sonunda da kapkara bi parça düştü ve bitti.....
Accık uzun oldu ama napıyım cicikom

teşekkür ederim canım ama adetten sonra yazmışlardı topikte onun için sordum canım bende öyle yapayım bi tülbent bulayım bende öyle yapayım korkuyorum koyamiyorum doktorum fitil vermişti bi tanesini koydum diğeri daha beni bekliyo koyamıyorum içeri itemiyorum:2:

kız o en son kapkara parça neydiki ???
ay bendemi yapsam acaba ya ben tırsıyorum biraz hani yanlış bişi yapıcaz fayda görelim derken zarar vericez diye

ne güzel anlatmışsın canım..
bu ay atlarsam gene,bende denicem bunu..
ama sanırım tamponla yaparım ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…