yani önümüzdeki ilk adet tarihin..
Beklediğin adet tarihi..
Listeye yazıyoruz da..
sirapımm 27m ben yaptım ya adaçayıyağını
adetin 1.günü başladım 4 gün yaptım memnun da kaldııımmmmm yap yap bencek zararı yok
kızlar ya bakyorumda hep konuşulan şey aynı
halvet halvettt halvett
o değilde ben hiç sallamıyorum halveti ya 3 gün geçiyo 5 gün geçiyo
adapte oldum şimdi regl olucam ilaca başlıcam nasılsa şimdi bebeik olmuyo diye ondan herhalll ha bide kaç gündür ateşim yüksek halsizim hep eşim nezle gibi olmuştu ondan bana geçti heraldeeee
canım sen ne zamandır deniyorsun ne kadardır evlisin
eşimin peşinden koşuyordum bende halvet halvet diye, alacağım aldım şimdi o koşuyor peşimden, hergün halvete alıştırdın beni istiyorum çok istiyorum diye dolanıyor peşimde, yok efendim bana kabaran birşey varmış hadiii ordan didimm bende
eşimin peşinden koşuyordum bende halvet halvet diye, alacağım aldım şimdi o koşuyor peşimden, hergün halvete alıştırdın beni istiyorum çok istiyorum diye dolanıyor peşimde, yok efendim bana kabaran birşey varmış hadiii ordan didimm bende
canım ,1 yıllık evlıyım,amma 9 aydır ıstıyoruz olmuyor.hormon testlerım super.doktor ılaca gerek yok dedı.ben de sogan kürü yapiyorum.bakalim ne olucak.hayirlisi inshallah.
ee sen bir ayda yırttın ben napayım 6 ay oldu dahada ne kadar sonra olacağı muallakk bittim bennn
bıktım yeminlen yaaaa öö geldi banaaa bunun başka yolu yokmukineee
kızlar meg derin sivatan ve şu anda adını sayamadığım değerli arkadaşlarım :)))))
face eklemek isteyen varsa litfen isim soyisim özelden bana atsın faceleşelimmm :))))
dediğin gibi ivedikgiller kuzum yaaa
inşallah canım tez zamanda kavuşursun bebişine
sag ol,allah razı olsun.canim, bir shey deyim ,sogan kürü yapipda hamile kalan var mi?
canım nasıl yaptın anlatır mısın nasıl koydun ne kadar damlattın filan akıntın geldi mi ondan sonra
bu arada adetliyken mi yaptın
aktaradan adaçayı yağını aldım temiz bir tülbent buldum eltimin bebişinin tülbentini aldım misler gibiydi 5 parçaya kestim her aşkam iyice tuvaletimi yaptım yatmadan önce ki gece kalkmıyım tuvalete bi tutam pamuk aldım o tülbentin için sokup küçük top haline getirdim (şekil aynen kocammaaannn bir spermmiş gibi oluyodu valla başı var kuyruğu var gibi)ve tepesine 4 -5-7 damla damlattım kafama göre takıldım ben.sona derine ittim ama tabi tülbent uzun olduğu için sabah tutup çıkartıyodum kolayca.yani tampon şeklinde uyguladım ben nasıl tamponda ip var tülbenttede fazla bıraktım ucunu ki rahat olsun.ama kırmızılıyken yapmak rezillik ve iğrenç bişey diyim sana ama parça parça geldi kırmızıyla en sonunda da kapkara bi parça düştü ve bitti.....
Accık uzun oldu ama napıyım cicikom
aktaradan adaçayı yağını aldım temiz bir tülbent buldum eltimin bebişinin tülbentini aldım misler gibiydi 5 parçaya kestim her aşkam iyice tuvaletimi yaptım yatmadan önce ki gece kalkmıyım tuvalete bi tutam pamuk aldım o tülbentin için sokup küçük top haline getirdim (şekil aynen kocammaaannn bir spermmiş gibi oluyodu valla başı var kuyruğu var gibi)ve tepesine 4 -5-7 damla damlattım kafama göre takıldım ben.sona derine ittim ama tabi tülbent uzun olduğu için sabah tutup çıkartıyodum kolayca.yani tampon şeklinde uyguladım ben nasıl tamponda ip var tülbenttede fazla bıraktım ucunu ki rahat olsun.ama kırmızılıyken yapmak rezillik ve iğrenç bişey diyim sana ama parça parça geldi kırmızıyla en sonunda da kapkara bi parça düştü ve bitti.....
Evet,canim ben AZERIYIMcanım sen Azeri Türk müsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?