http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1617.html
kızlar bide bu toiği okuyun belki aranızdan bi kaçına yardımcı olmuş olurum
tekrar hoşgeldin canım aramıza
tekrar hoşgeldin canım aramıza[/QUO
sag ol.ilgin icin.ben shu an moskovada yashiyorum.sizinle sohbet cok iyi geldi......
bende bu jelden bugün sipariş verdim canım.bu ay çalışmalara bununlar devam edicem.ovulasyon testide aldım.artık gerisini Allah bilir.
bende bu jelden bugün sipariş verdim canım.bu ay çalışmalara bununlar devam edicem.ovulasyon testide aldım.artık gerisini Allah bilir.
bunlar nedir yine yaaa :))))))))))))))))
yinemi reklammmm:)))
ayrıca canım bu jel hakkında topiğini okumuştum orda kafa karıştrıcı mesajlar var düşüğe sebeb oluyormuş falan
doğruluk payı varmı bilemiyorum ama bilgin olsun diye söylüyorum
canım bu hamilelik jeliymiş bende kk da okumuştum aklıma geldi alayım dedim.sperlerin hızını arttırıyormuş ve içerde tutulmasını sağlıyormuş.deniycem bakalm.Gerçi onu Allah bilir.benim bi arkadaşım daha ilk geceden kaldı hamile.
canım deminde yazdım topiği iyice okudunmu
düşük riski varmış falan diye iddia ediyo bazıları
kızlar eğer hamile kalmasaydım benim şöyle bir düşüncem vardı, 6 ay tamamen kendi haline bırakacaktım hiçbirşey almayacaktım test krem falan, eğer 6 ay olmasaydı doktora gidecektim, bence biraz akışına bırakmak lazım. Benim bir arkadaş 2 yıl uğraştı olmadı. Sonra bıraktı ümidini kesti, hamile kaldı, bu örnekler çok var.
teşekkür ederim canım ama adetten sonra yazmışlardı topikte onun için sordum canım bende öyle yapayım bi tülbent bulayım bende öyle yapayım korkuyorum koyamiyorum doktorum fitil vermişti bi tanesini koydum diğeri daha beni bekliyo koyamıyorum içeri itemiyorum:2:
kız o en son kapkara parça neydiki ???
Ay bendemi yapsam acaba ya ben tırsıyorum biraz hani yanlış bişi yapıcaz fayda görelim derken zarar vericez diye
öle çok derine itmiyosun ama az bişey it yeter içini bi sıcaklık kaplıcak ama zararlı değil inanın çok güzel bence
zararını görenini duymadım ve bende zarar görmedim tam tersi iyiki yaptım bence ve bebikim olmadığı sürece devam edicem yapmaya
ayrıca canım bu jel hakkında topiğini okumuştum orda kafa karıştrıcı mesajlar var düşüğe sebeb oluyormuş falan
doğruluk payı varmı bilemiyorum ama bilgin olsun diye söylüyorum
öle çok derine itmiyosun ama az bişey it yeter içini bi sıcaklık kaplıcak ama zararlı değil inanın çok güzel bence
zararını görenini duymadım ve bende zarar görmedim tam tersi iyiki yaptım bence ve bebikim olmadığı sürece devam edicem yapmaya
bu ay bende deniycem canım bakalım bu arada klomen bitti mi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?