Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende bu jelden bugün sipariş verdim canım.bu ay çalışmalara bununlar devam edicem.ovulasyon testide aldım.artık gerisini Allah bilir.

ayrıca canım bu jel hakkında topiğini okumuştum orda kafa karıştrıcı mesajlar var düşüğe sebeb oluyormuş falan
doğruluk payı varmı bilemiyorum ama bilgin olsun diye söylüyorum

kızlar eğer hamile kalmasaydım benim şöyle bir düşüncem vardı, 6 ay tamamen kendi haline bırakacaktım hiçbirşey almayacaktım test krem falan, eğer 6 ay olmasaydı doktora gidecektim, bence biraz akışına bırakmak lazım. benim bir arkadaş 2 yıl uğraştı olmadı. sonra bıraktı ümidini kesti, hamile kaldı, bu örnekler çok var.

bunlar nedir yine yaaa :))))))))))))))))
yinemi reklammmm:)))

canım bu hamilelik jeliymiş bende kk da okumuştum aklıma geldi alayım dedim.sperlerin hızını arttırıyormuş ve içerde tutulmasını sağlıyormuş.deniycem bakalm.Gerçi onu Allah bilir.benim bi arkadaşım daha ilk geceden kaldı hamile.

Son düzenleme:
ayrıca canım bu jel hakkında topiğini okumuştum orda kafa karıştrıcı mesajlar var düşüğe sebeb oluyormuş falan

bir çok kişide bununla hamile kalmış canım bak şimdi kafam karıştı.napsam ki:18:

canım deminde yazdım topiği iyice okudunmu
düşük riski varmış falan diye iddia ediyo bazıları

sivatan sana msj atmaya çalışıyorum 10 dk engeline takılıyooo ya bulamadım seni dur ben sana msj atıcam sen beni ara oke

derıncıncım,merhaba.hayırlı olsun,canım,bebıshın.allahım tamamına erdırsın,ınshallah.sen ne kadarlık evlısın???? Ve bebek ıstegı ne zaman oldu?????

kız o en son kapkara parça neydiki ???
Ay bendemi yapsam acaba ya ben tırsıyorum biraz hani yanlış bişi yapıcaz fayda görelim derken zarar vericez diye

öle çok derine itmiyosun ama az bişey it yeter içini bi sıcaklık kaplıcak ama zararlı değil inanın çok güzel bence
zararını görenini duymadım ve bende zarar görmedim tam tersi iyiki yaptım bence ve bebikim olmadığı sürece devam edicem yapmaya

bu ay bende deniycem canım bakalım bu arada klomen bitti mi sende

alyacım bende okudum onu tam yazıyordum kineee sen yazmışsın tenks cannım ...bende korktum okuyunca yapmayın yaaa her şeyi denemeyin.ben 1 yıldan fazla oldu nerdeyse hamişlik için uğraşıyorum neler duydum araştırırken ama hiç bişey denemedim bi tek bu adaçayıyağı mantıklı geldi bana ilk onu denedim...

canım ne zaman başladın kullanmaya kaç gün yaptın bide bu adetinlemi geldi akıntı falan

ayy biri bana kalk desin yaaa
ortalığı toplamadım duşa gireyim ateşim çıktı yineeee püfffffffffff

merhaba hamişler ve çok yakında hamiş olcaklar kızlar kısa süreliğine girdim akşama gelcem gene çok kaynatmayın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…