demi yaa haklsn ben de oyleym aslnda şikayetci deglm bu durumdan bu topik ii ki varrrr bi de dıolar çok taknca olmuo die ama ben takmdan yapamam ki dhc de takıodu o kadar da karamsrdı ama hamiş şu anda bizm de olcak inşşş
ne guzel cnm aratmadı seniidarısı bizm başmza inşşşşşşşşşşş
demi yaaa zannediolar kben buraya giremeyince içim içimi yiyor ne yapıyolar acaba yeni hamiş var mı diye
benim ki bana kızıyo size ayırdığım zaman kadar ona ayırmıyormuşumbirde ben burda olunca daha çok kafaya takıyormuşum sonra dedim ki ona asıl kk olmazsa ben kafayı yerim onlar bana çok iyi geliyor dedim artık karışmıyor.
merhaba kızlar hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın da bir an önce müjdeli haberler vermesini diliyorumm... bende bu pazartesi 3 aylık çalışmanın arkasından hamile olduğumu öğrendim allahıma şükürler olsunadet geçikmesinden 3 gün sonra idrar testim çift çizgi çıktı... dr kan testi için gittğimde gel ilk önce ultrasonla bakalım dedi ve gebelik kesem göründü yani anlıycağınız kan testine gerek kamadı... önümüzdeki haftada inşallah dr gidip bebeğimin büyüdüğünü göreceğim
merhaba kızlar hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın da bir an önce müjdeli haberler vermesini diliyorumm... bende bu pazartesi 3 aylık çalışmanın arkasından hamile olduğumu öğrendim allahıma şükürler olsunadet geçikmesinden 3 gün sonra idrar testim çift çizgi çıktı... dr kan testi için gittğimde gel ilk önce ultrasonla bakalım dedi ve gebelik kesem göründü yani anlıycağınız kan testine gerek kamadı... önümüzdeki haftada inşallah dr gidip bebeğimin büyüdüğünü göreceğim
günaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
ben buraya giremeyince içim içimi yiyor ne yapıyolar acaba yeni hamiş var mı diye
benim ki bana kızıyo size ayırdığım zaman kadar ona ayırmıyormuşumbirde ben burda olunca daha çok kafaya takıyormuşum sonra dedim ki ona asıl kk olmazsa ben kafayı yerim onlar bana çok iyi geliyor dedim artık karışmıyor.
1 saattir tuvalate gidicem gidemiyorum ilacı içmeye bile kalkamıyorum sohbeti bırakıp
Çok sevindim saglicakla kucağına alırsın inşallah.
yok kana gitmedim cnm p.tesi gitcem iice artsın hcg sonra kafa karışıklıgı olmasın ıstıyorum çizgi baya net cıktı nova ile yaptım inşallah kandada onayı alırım cnmcım
benım en son gecen ocak ayında bi düşüğüm olmustu ondan sonra kasıma kadr korunmustuk bu ilk aydı rabbım nasip etti brownim
inşallahh tez zamanda sanada nasip eder rabbımm
aminnn cnmcım amiiin inşallah rabbım tum ısteyenlere tez zamanda nasip eder
sağol cnnmmm benımm yok kullanmadım kur felende yok ilk ay dıye sallamamıstım okadr bu ay tutmasaydı hepsini yapıcaktım ama rabbım nasip etti çok şükür
sağoll cnm benımm amiiiiiin rabbım hepinize tez zamanda versin bebişlerinii inşallahh
sağol cnm benım bat 4 üydü bugun 4.gun oluyo yanı kan ıcın acele etmıyım dıyorum sonra hcg dusuk felen muhabbetı oluyo insanın canı sıkılıyo
çok sevindim tatlım bende 6+3 haftalık hamişim allah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah
aminnn canım allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli versin mahrum bırakmasın rabbim
yeni hamisler bebisler hayirli olsun:)ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI DA NASIP ETSIN INSALLAH, HEPIMIZINKINI:NAZAR:
Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?