Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aralık ayı uğurlu geldi sanki:86:

zambak

Semser

bilgedeniz

ecrin

asemb

Son düzenleme:

ben buraya giremeyince içim içimi yiyor ne yapıyolar acaba yeni hamiş var mı diye
benim ki bana kızıyo size ayırdığım zaman kadar ona ayırmıyormuşum birde ben burda olunca daha çok kafaya takıyormuşum sonra dedim ki ona asıl kk olmazsa ben kafayı yerim onlar bana çok iyi geliyor dedim artık karışmıyor.
1 saattir tuvalate gidicem gidemiyorum ilacı içmeye bile kalkamıyorum sohbeti bırakıp

Son düzenleme:
merhaba kızlar hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın da bir an önce müjdeli haberler vermesini diliyorumm... bende bu pazartesi 3 aylık çalışmanın arkasından hamile olduğumu öğrendim allahıma şükürler olsun adet geçikmesinden 3 gün sonra idrar testim çift çizgi çıktı... dr kan testi için gittğimde gel ilk önce ultrasonla bakalım dedi ve gebelik kesem göründü yani anlıycağınız kan testine gerek kamadı... önümüzdeki haftada inşallah dr gidip bebeğimin büyüdüğünü göreceğim

demi yaaa zannediolar k
i biz burda umutsuz bi şeklde zamanımızı geçrp dertleşıorz halbuki biz umuda yolclk yapıorz burda eleleeeeve gun gelck hepimizn yuzu gulcek bebişlerimizi göbşlermzde brlkte buyutcz inşşşşşşşş

gözünaydınn cnm benm tebrlklerr çok sevndmm

Gözün aydın saglıcakla kucagına al ınsallah.

tbr ederim cnmcım rabbım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahh

benimkide dokunmuyo artık bana
kk ya takıldığından beri bana pek sarmıyorsun ohh be eeeee diyo
çünkü bi kadın günde 26bin kelime tüketirmiş kesin ama
ee gün boyu adam evde yok bi geliyodu başlıyodum konuşmaya kafası kaldırmıyordu tabiii
şimdi susuyorum hep
ne o kelimeler tükenmiş diyo

Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm

çok sevindim tatlım bende 6+3 haftalık hamişim allah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

aminnn canım allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli versin mahrum bırakmasın rabbim

yeni hamisler bebisler hayirli olsun:)ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI DA NASIP ETSIN INSALLAH, HEPIMIZINKINI:NAZAR:

çok sevindim tatlım bende 6+3 haftalık hamişim allah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah

amiiiiiin cnmm maşallah ben daha yenı öğrendım batdan sonra 4. gun bugun bakalım p.tesi dr a gitcem ordada çıkar inşallah

Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm

Canim göbüs ne durumda senin baya büyüdü mü?

krem ya da badem yagi vs kullanmaya baslaman gerekiyo sanirsam ki bundan sonrakileri engelleyebilesn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…