Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm
offff çok erken başlamış canım ya benim 7. ayda çatlamaya başlamıştı ama kasık bölgesi diz arkaları hep çatladı ama benim bir tanıdığım var kadın ilk aydan itibaren hergün yatmazdan önce zeytin yağı sütmüş öyle yatmış ve hiç çatlak oluşmamaış tabi birazda yapıdan kaynaklandığını düşünüyorum ben acayip kilo almıştım mesala ama bu bahsettiğim kişi bezelye yutmuş solcan gibiygi bende böyle hamilelere hayranımmm
Canim göbüs ne durumda senin baya büyüdü mü?
krem ya da badem yagi vs kullanmaya baslaman gerekiyo sanirsam ki bundan sonrakileri engelleyebilesn..
içini ferah tut çıkar inşallah hayırlısıyla.. bende kan testine gerek kalmadan kese göründü.. ama bununla kalmıyor tabi haftaya gidicem bebeğim büyümüş mü kalp atışlarını duyacakmıyım bir sürü soru işareti var aklımda....... rabbim sağlık versin bebişlerimize
coook sevindim arkadasim tebrik edrimAllah bebegine saglikla kucagina almayida nasip etsin ins bizim icin de dua et lutfen ne guzel caninda can var
bezelye yutmus solucan...bayildim bu tabiree:)
offff çok erken başlamış canım ya benim 7. ayda çatlamaya başlamıştı ama kasık bölgesi diz arkaları hep çatladı ama benim bir tanıdığım var kadın ilk aydan itibaren hergün yatmazdan önce zeytin yağı sütmüş öyle yatmış ve hiç çatlak oluşmamaış tabi birazda yapıdan kaynaklandığını düşünüyorum ben acayip kilo almıştım mesala ama bu bahsettiğim kişi bezelye yutmuş solcan gibiygi bende böyle hamilelere hayranımmm
canım sen üç günü tamamlamışsın ben tamamlayamadım malesefinşallah tutmuştur bebişlerimiz ben çift çizgiyi gördüğüm gün birde sonraki gün halvet yapabildim üçüncü gün rahatsızladım o yüzden olmadı halvet
artık kısmet allah nasip edecekse olur zaten .bu akşam da halvet yapıp bu ayı tamamlamayı düşünüyorum
bu günden sonraki halvetler halvet için olur ancak zaten gerçi ilda yazmıştı birisi adetten bir gün önce halvet yapmış hamiş kalmış belki bizide öyle bir mucize bulur.
valla benim annemler hep zeytinyağ der bu işi içinKizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm
ama öyle oluyolar arkadan baktığımda hamile olduğunu anlamak mümkün değil önden bakıyoru bezelye yutmuş solcan
ben hamileyken heryerimden belliydi valla hamile olduğum çok kilo almıştım ve şişmiştimm
Ya ben cidden kotuyum hersey mi kotu gider ben hicbisey istemiyorum ne olursa olsun umurumda degil
tebrik ederim arkadaşımgünaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
ay hadi inşallah şimdi sıra beklemekte çabuk geç vakit çabukkk ..
ewet canim haklisin..bakalim benim ilk nasil olacak ama mümkün degil bezelye solucan iliskisinin ben de olmasi..cunku kilo almaya gayet müsait bi yapim var..
sen sonradan werebildin mi canim peki?dogum sonrasi cogu gider diyorlar ama öyle oluyor mu gercekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?