Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

içini ferah tut çıkar inşallah hayırlısıyla.. bende kan testine gerek kalmadan kese göründü.. ama bununla kalmıyor tabi haftaya gidicem bebeğim büyümüş mü kalp atışlarını duyacakmıyım bir sürü soru işareti var aklımda....... rabbim sağlık versin bebişlerimize

coook sevindim arkadasim tebrik edrim Allah bebegine saglikla kucagina almayida nasip etsin ins bizim icin de dua et lutfen ne guzel caninda can var

Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm

offff çok erken başlamış canım ya benim 7. ayda çatlamaya başlamıştı ama kasık bölgesi diz arkaları hep çatladı ama benim bir tanıdığım var kadın ilk aydan itibaren hergün yatmazdan önce zeytin yağı sütmüş öyle yatmış ve hiç çatlak oluşmamaış tabi birazda yapıdan kaynaklandığını düşünüyorum ben acayip kilo almıştım mesala ama bu bahsettiğim kişi bezelye yutmuş solcan gibiygi bende böyle hamilelere hayranımmm

bezelye yutmus solucan...bayildim bu tabiree:)

Canim göbüs ne durumda senin baya büyüdü mü?

krem ya da badem yagi vs kullanmaya baslaman gerekiyo sanirsam ki bundan sonrakileri engelleyebilesn..

Buyudu canim cidde karnim cikti sinirim bozuldu gorunce ya dokuz ayda harabe olucam ben belli simdiden

amiiiiiiiiiiin cnm hadi hayırlısı bakalım duyarsın pıtpıtlarını bebişinin ben daha başındayım umarım bende görürüm kesesını

coook sevindim arkadasim tebrik edrim Allah bebegine saglikla kucagina almayida nasip etsin ins bizim icin de dua et lutfen ne guzel caninda can var

sağol cnm benımmm amiiiiiiiiiiiin kuzum etmemmi dualarım sizlerle hep rabbım kabul eder ınsallahh

bezelye yutmus solucan...bayildim bu tabiree:)

ama öyle oluyolar arkadan baktığımda hamile olduğunu anlamak mümkün değil önden bakıyoru bezelye yutmuş solcan
ben hamileyken heryerimden belliydi valla hamile olduğum çok kilo almıştım ve şişmiştimm

Ya ben cidden kotuyum hersey mi kotu gider ben hicbisey istemiyorum ne olursa olsun umurumda degil

ay hadi inşallah şimdi sıra beklemekte çabuk geç vakit çabukkk ..

Kizlar gobegimde catlaklar olusmus hemde daha uc ayligim dokuz ayda harabe olucam ben garanti ne yapmam lazimmmm
valla benim annemler hep zeytinyağ der bu işi için
badem de işe yarar
ama zeytinyağ dene bence şeker

ben azcık yatayım kızlar yoksa uyuklucam akşam hep kocanın yanında
öptüm hepinizi

ewet canim haklisin..bakalim benim ilk nasil olacak ama mümkün degil bezelye solucan iliskisinin ben de olmasi..cunku kilo almaya gayet müsait bi yapim var..

sen sonradan werebildin mi canim peki?dogum sonrasi cogu gider diyorlar ama öyle oluyor mu gercekten?

Ya ben cidden kotuyum hersey mi kotu gider ben hicbisey istemiyorum ne olursa olsun umurumda degil

seni anlıyorum canım ama sen şu zeytin yağını dene istersn bende vücudumdaki çatlakları gördüğümde çok üzülmüştüm ama insan onlarada alışıyo boş ver bebeğin ve sen sağlıklıysan herşey gelip geçici

Kızlar geçen sene Kasım ayında 2,5 aylık bebeğime düşük yaptım .1,5 yıllık evliyim .Yaklaşık bir yıldır deniyoruz olmuyor temmuz da adet olmadım yaklaşık birbuçuk ay boş geçti doktora gittim kist vardı bir tane soğan kürü yaptım gitti .sonra yine düzenli olmaya devam ettim ama bu ay yine gecikme var bugun 6. gün filan .sıkıldım artık gelsin şu bebiş doktor ' da sorununuz yok diyor ama dengesizlikden deli oluyorum ayaklarım özellikle ve bedenim içten içten yanıyor terlemiyorum ama içerde tuhaf bir ateş var ayağımı elliyorum soğuk gibi ama içinde yangın var dün sabah 5 gibi bir baş ağrısıyla kalktım anlatılır gibi değil dün çok midem bulandı hadi baş ağrısından diyelim migrenim var benim normalde ee bugunde midem bulanıyor .. 35.8 ile 36 .2 arasıdır hep ateşim ama 36.7 oldum ooff doktorada gitmek istemiyorum çaresiz bekleyeceğim zaten adet tarihi en az 10 gün geçmeli ya testler doğru çıksın diye amaaaannn gel artttııkkk bebebebebebebebebebebebebeekkkkk

günaydın kızlar herkese

günaydın canlarııım testimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
tebrik ederim arkadaşım
Allah tamamına erdirsin inşallah

ildacım test yapmışsın okudum, sanırım test bozuk
ama tekrar al yap demicem artık
bekleyelim istersen biraz
ovucan da silikleşmiş
acaba gerçekten de doktorun dediği gibi şimdi mi yumurtladın?

ben de bugün okula gitmedim
dinleneyim dedim, daha çok hasta olmamak için
sağlık ocağına gittim ayakta tedavi formunu doldurtmak için
3 gün rapor yazdı doktor
sanırım işletmicem yarın gidicem okula
ama sabah uyandığımda kötü olursam gitmem artık ne yapayım

gamze canım çatlak oldu demişsin
doktoruna çatlak kremi yazdır bitane onu kullan
ben aktara yağ karışımı yaptırdım
yazayım sana istersen sen de al
kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
bugday yağı
çilek yağı
gliserin masaj yağı

daha düzenli kullanmaya başlamadım
banyodan sonra sürüyorum genelde
zaten göbeğim de çıkmadı benim pek
kullanmaya başla canım sen de

canım ilk 3 aya ağladım önceki kıyafetlerime giremedim bana bol gelen kıyafetlerimi bile giyemedim ama sonra yavaş yavaş verdim tabi benimde tipim çok musait kilo almaya kalça üstü ve karın bölgem hemencik şişiyo kilo alınca tabi boğazımıda tutan birisi değilim ama biraz kilo alınca ekmeği kesiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…