sağol cnmcımm amiiiiiiiiiiin bakalım p.tesi ya da salı kana gitcem inşallah ordada çıkar
günaydın hoşgeldin canımgünayyydııııııııınnnnn
ya kızlar kaynatmışta kaynatmşsınız geçmişi takip etnek ne mümkünn
günaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
günaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
sen beni bigün öldürcen güldürmektencanım ben kendimi hiç uğraş aramıyorum çinkü o kadar şeyle uğraşıyorum ki vaktim yok artık başka şeylere.
sabah 08:30 dan akşam 19:00 a kadar burayım zaten
bazen işlerimi bile yapamıyotum kk yüzünden
sonra eve git yemekle uğraş evle uğraş kocayla uğraş bebek için uğraş hep uğraş uğraş
kızlar bişey anlatayım da gülün
dün eşimin iş yerine 2 arkadaşı gelmiş
neyse benimki sigara içmez diğerleri içsin diye şirketin kapısının önüne çıkmışlar
hepsi paltolu benimki gömlek sadece
demişler napiiiiyon sen üşümüyon mu oğğluum
yoo demişşş
gelmiş bana anlatıyo
yaaa nasıl diim hergün pekmezler ,keçiboynuzları,özel kürler,çakşır mağcunları vitaminler yediriyo karım üşür mü insan bunları yiyincee
ahh ahh diyemedim diyo
kızlar bişey anlatayım da gülün
dün eşimin iş yerine 2 arkadaşı gelmiş
neyse benimki sigara içmez diğerleri içsin diye şirketin kapısının önüne çıkmışlar
hepsi paltolu benimki gömlek sadece
demişler napiiiiyon sen üşümüyon mu oğğluum
yoo demişşş
gelmiş bana anlatıyo
yaaa nasıl diim hergün pekmezler ,keçiboynuzları,özel kürler,çakşır mağcunları vitaminler yediriyo karım üşür mü insan bunları yiyincee
ahh ahh diyemedim diyo
canım ben kendimi hiç uğraş aramıyorum çinkü o kadar şeyle uğraşıyorum ki vaktim yok artık başka şeylere.
sabah 08:30 dan akşam 19:00 a kadar burayım zaten
bazen işlerimi bile yapamıyotum kk yüzünden
sonra eve git yemekle uğraş evle uğraş kocayla uğraş bebek için uğraş hep uğraş uğraş
aaaaaaaa çokkkk sevvndmmmmmmmmmmmmtebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayy gerçekten mi çok sevindim gözün aydın... Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallahhh
sağol cnm benımm valla bende umut vardı ama sabaha kadr uyuyamadım sankı adet olcakmısım gıbı hıssettım hep oyuzden de kalkarken dedım kesın adet olcam hatta ruyamda bile adet olmustum o korkuyla yaptım ve cıktı cok şükür rabbım sızlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla bende inanamadım ama gerçek kandada çıktımı tmmdır allahın izniylerabbım sızlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh
günaydın hoşgeldin canım
tebrik ederim canım benim bunu tahmin etmiştim zaten sen bu saate kadar gelmeyince kana gittin dimi
sen beni bigün öldürcen güldürmekten
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tebrikler canuuuuuuummmm
sen hayır hapımı kullanmıştın ?
hoş buldum canım nasılsın kaç gün var bata
bu ay nie bi yumrtlama sorunu oluo ya kaç kişden duyuyorum şurubu da içıosn aslnda bugun kaçncı gunn biraz daha bekle bakalm silik çizgi çıkmş belki yakndır ovulasyon
demeeeeeeeee
kız bak bende eskiden ıspanağı ööle yapardım gündüzden
ama tv de adam çıktı dediki adını unuttum
ıspanak pişirilip hemen yenmek zorunda
ısıtılmaz asla yoksa boşa yersiniz tüm vitamin gider demişti
aklında bulunsun kuşum
eline sağlık buarada
heee öle mi... Ama çalışan bayanşar ne yapsın benim gibi yaa. Ben pazardan yapıyorum pazartesi ve salı iki gün yiyoruz yanii iki gün ısınıyor aslında evet ıspanak fazla bekletilmezmiş dolapta ve çok az pişirmek lazım. Benim de içime sinmiyor çiğ kalacak gibi geliyor neyse daha az alayım artık ıspanağı. Yiyeceğimiz gün yapayım bşr gün önceden yıkar kuruturum ertesi akşam yaparım yeriz..
SLM kizlar, suan 8 yasinda ve 5 yasinda iki kizim var kendim 26 yasindayim. Yillar once yarim biraktigim okulumu suan yeniden devam ettiriyorum, bi yaz insallah diplamami alacagim, ve kadrolu olarak yaslilar bakim evinde ise alinacagim. Ne yapmam lazim sastim, nerde bebek gorsem annelik duygularim kabariyor. Kizlarda cok istiyor bir kardesleri olmasini, ailede bi kac tane bebek dogdu, anne bizim de olsun diyorlar.. Sizce ne yapayim? Once ise girip bir yil kadar calisip oyle mi dusunsem 3 uncu bebegi? Aile planlamasi ne kadar zormus Allahim..:26:
gül canım gül seni güldürdüysem ne mutlu bana biz seninle gerçekten komşu alsaymışız keşke
günaydın hoşgeldin canım
tebrik ederim canım benim bunu tahmin etmiştim zaten sen bu saate kadar gelmeyince kana gittin dimi
Vaaaay ASEMB cim süper bir haber bu tebrık edıyorum canım benım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.
Çook sevındım cooook.Senınde bayagıdır olmuyordu sanırsam dimi
ne güzel bi haber.allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...darısı başımıza artık....
sen beni bigün öldürcen güldürmekten
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tebrikler canuuuuuuummmm
sen hayır hapımı kullanmıştın ?
adamın üşümesi mümkün değil bunları yedikten sonra kanı kaynıyodur ha bireee
gözün aydın canım maşalllah ALLAH analı bablı büyütsün bebeğini sabah sabah süper bir haber
Hadi gozun aydin canimmmm battan kac gun gecti neden ptesiyi bekliyon kan icin
cnm kaç aydır denıodnz bi de bişeyler yaptn mı kür hayıt falan filan???
ocak ayındaki düşükten sonra korunmustuk kasım ayı ilk başladık hiç kür felende yapmadım pekde sallamamıstım ilk aydan tutmaz nasılsa dıye ama tuttu çok şükür inşallah bukez kalır bebişim benımle inşallahh :18::18:
ama şu var ki varsa zaten şimdi çıkar yoksa 12snde tek çizgi yine görcksn bu kadar geckme oluomydu onceden ? bence yap ve belrszlkten kurtul tabii bu bnm fikirm karr senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?