Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günayyydııııııııınnnnn
ya kızlar kaynatmışta kaynatmşsınız geçmişi takip etnek ne mümkünn
günaydın hoşgeldin canım
günaydın canlarııım testimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

tebrik ederim canım benim bunu tahmin etmiştim zaten sen bu saate kadar gelmeyince kana gittin dimi

günaydın canlarııım testimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Vaaaay ASEMB cim süper bir haber bu tebrık edıyorum canım benım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.

Çook sevındım cooook.Senınde bayagıdır olmuyordu sanırsam dimi

sen beni bigün öldürcen güldürmekten

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tebrikler canuuuuuuummmm

sen hayır hapımı kullanmıştın ?

adamın üşümesi mümkün değil bunları yedikten sonra kanı kaynıyodur ha bireee

gözün aydın canım maşalllah ALLAH analı bablı büyütsün bebeğini sabah sabah süper bir haber

ehh tabii adam diyemiyor ki yanıyorum ben yanıyorum diyeee.. Benim eşim hiç öyle şeyler yemez hayatta yediremezsin bir tek keçiboynuzu suyuna tamam demişti annemin olayları felan derken kaldı almadık. Alıcam ama yapıcam çay içeceğine bunu iç dedim..

demi yaa haklsn ben de oyleym aslnda şikayetci deglm bu durumdan bu topik ii ki varrrr bi de dıolar çok taknca olmuo die ama ben takmdan yapamam ki dhc de takıodu o kadar da karamsrdı ama hamiş şu anda bizm de olcak inşşş

aaaaaaaa çokkkk sevvndmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol cnm benımm valla bende umut vardı ama sabaha kadr uyuyamadım sankı adet olcakmısım gıbı hıssettım hep oyuzden de kalkarken dedım kesın adet olcam hatta ruyamda bile adet olmustum o korkuyla yaptım ve cıktı cok şükür rabbım sızlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh

Ayy gerçekten mi çok sevindim gözün aydın... Allah kucağına almayı da nasip etsin İnşallahhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla bende inanamadım ama gerçek kandada çıktımı tmmdır allahın izniyle rabbım sızlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh

cnm kaç aydır denıodnz bi de bişeyler yaptn mı kür hayıt falan filan???

bu ay nie bi yumrtlama sorunu oluo ya kaç kişden duyuyorum şurubu da içıosn aslnda bugun kaçncı gunn biraz daha bekle bakalm silik çizgi çıkmş belki yakndır ovulasyon

13. gündü akşam 17 . güne kadar zamanı var sanırım ama sabırsızlanıyorum görmek istiyorum o çift cizgiyi ovulasyon testimde bitti hep boş yere harcadım...
akşam yine sipariş ettim

aaa valla 1 hafta bile bekliyor bazen dolapta yemekler.. napalım karın doyursunda .. bazen hemen yiyoz bazen yiyemiyozzz .. ah ah çalışmak zor kızlarr hem e hanımlıgı hem iş valla çekilcek sey değiş ama işte.. mecburennn

Okulunu okumuşsun iş imkanında var ee 2 tane kızında var yaşında henüz müsait bence 1 yıl çalış sonra pişman olursun neden çalışmadıgına ...
35 e kadar cocuk için bence yaş gayet müsait. Tabi karar sizindir

günaydın hoşgeldin canım

tebrik ederim canım benim bunu tahmin etmiştim zaten sen bu saate kadar gelmeyince kana gittin dimi

yok kana gitmedim cnm p.tesi gitcem iice artsın hcg sonra kafa karışıklıgı olmasın ıstıyorum çizgi baya net cıktı nova ile yaptım inşallah kandada onayı alırım cnmcım

Vaaaay ASEMB cim süper bir haber bu tebrık edıyorum canım benım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.

Çook sevındım cooook.Senınde bayagıdır olmuyordu sanırsam dimi

benım en son gecen ocak ayında bi düşüğüm olmustu ondan sonra kasıma kadr korunmustuk bu ilk aydı rabbım nasip etti brownim
inşallahh tez zamanda sanada nasip eder rabbımm

ne güzel bi haber.allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...darısı başımıza artık....

aminnn cnmcım amiiin inşallah rabbım tum ısteyenlere tez zamanda nasip eder

sen beni bigün öldürcen güldürmekten

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tebrikler canuuuuuuummmm

sen hayır hapımı kullanmıştın ?

sağol cnnmmm benımm yok kullanmadım kur felende yok ilk ay dıye sallamamıstım okadr bu ay tutmasaydı hepsini yapıcaktım ama rabbım nasip etti çok şükür

adamın üşümesi mümkün değil bunları yedikten sonra kanı kaynıyodur ha bireee

gözün aydın canım maşalllah ALLAH analı bablı büyütsün bebeğini sabah sabah süper bir haber

sağoll cnm benımm amiiiiiin rabbım hepinize tez zamanda versin bebişlerinii inşallahh

Hadi gozun aydin canimmmm battan kac gun gecti neden ptesiyi bekliyon kan icin

sağol cnm benım bat 4 üydü bugun 4.gun oluyo yanı kan ıcın acele etmıyım dıyorum sonra hcg dusuk felen muhabbetı oluyo insanın canı sıkılıyo

cnm kaç aydır denıodnz bi de bişeyler yaptn mı kür hayıt falan filan???

ocak ayındaki düşükten sonra korunmustuk kasım ayı ilk başladık hiç kür felende yapmadım pekde sallamamıstım ilk aydan tutmaz nasılsa dıye ama tuttu çok şükür inşallah bukez kalır bebişim benımle inşallahh :18::18:

ne guzel cnm aratmadı senii darısı bizm başmza inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
ama şu var ki varsa zaten şimdi çıkar yoksa 12snde tek çizgi yine görcksn bu kadar geckme oluomydu onceden ? bence yap ve belrszlkten kurtul tabii bu bnm fikirm karr senn

kesinlikle haklısın duygucaa; ancak geçen ay dediğin gibi yaptım ve batımdan 9 gün sonra hastalandım...o 9 gün içerisinde kaç kez gebelik testi yaptım,kan testine bile gittim bu nedenle
bu ay 9 gün geçmeden kesinlikle yapmıycam..gerçi geçen ay çok fazla çalışma olmamıştı hatta yumurtlama günlerinde ciddi lekelenmelerim olmuştu,( ilişki sırasında baya kırmızılar gelmişti sonra gitti) bebeğe karar vermeden önce inanılmaz düzenliydi adet dönemim, ilk kez geçen ay 9 gün gecikti...bu ay da gecikmenin 7.günündeyim...kısmet bakalım bu gecikmenin sonucundan kırmızılar mı çıkacak yoksa hamişlik mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…