Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bütün testlerimde c hemen ve çok koyu çıktı benim
ama bu test çok başka ilk defa kullandım
yeterki gelsin şu kırmızılar
bat 1 di güya bugün 7 si yaaaaaaaaaaaaa

ildacım seni çok iyi anlıyorum, benim de bat 1 aralıktı ama daha gelen giden yok...kendi kendime söz verdim ayın 12sine kadar test yapmıycam, tabi regl olmazsam o zamana kadar...
tek çizgi görmek istemiyormmmmm...

Yok kiz bozarmiyimmmmm katir inadi var bende ama bugun bozuciiimmm suluman bozdu sinirimi

boz canım boz belki sen onu mutlu edince oda seni mutlu eder bilgisayar gelir.
ama halvetten önce gene bi lafını et bilgisayarın. onu özleyip dayanamadığını düşünmesin yoksa bundan sonra istediğin şeyleri biraz zor yaptırırsın.

ildacım seni çok iyi anlıyorum, benim de bat 1 aralıktı ama daha gelen giden yok...kendi kendime söz verdim ayın 12sine kadar test yapmıycam, tabi regl olmazsam o zamana kadar...

ayyy buldum benden bir tane daha

ama şu var ki varsa zaten şimdi çıkar yoksa 12snde tek çizgi yine görcksn bu kadar geckme oluomydu onceden ? bence yap ve belrszlkten kurtul tabii bu bnm fikirm karr senn

günayyydııııııııınnnnn
ya kızlar kaynatmışta kaynatmşsınız geçmişi takip etnek ne mümkünn

kızlar bişey anlatayım da gülün

dün eşimin iş yerine 2 arkadaşı gelmiş
neyse benimki sigara içmez diğerleri içsin diye şirketin kapısının önüne çıkmışlar
hepsi paltolu benimki gömlek sadece
demişler napiiiiyon sen üşümüyon mu oğğluum
yoo demişşş

gelmiş bana anlatıyo
yaaa nasıl diim hergün pekmezler ,keçiboynuzları,özel kürler,çakşır mağcunları vitaminler yediriyo karım üşür mü insan bunları yiyincee
ahh ahh diyemedim diyo

biz de bi ugraş bulsak ii olcak aslnda oyle orgu falan da yapmam ki benn kitap okusam onu yapıom aslnda ama bu ara yine bıraktım ...

canım ben kendimi hiç uğraş aramıyorum çinkü o kadar şeyle uğraşıyorum ki vaktim yok artık başka şeylere.
sabah 08:30 dan akşam 19:00 a kadar burayım zaten
bazen işlerimi bile yapamıyotum kk yüzünden
sonra eve git yemekle uğraş evle uğraş kocayla uğraş bebek için uğraş hep uğraş uğraş

günaydın canlarııım testimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

saglıklı insna üşümezmiş kan degerleri herşeyi tamsa şayet vala kocişler biize çok şey borçlu bu keçiboynuzu resmen her derde deva daha da bi sürü şey yapıoz ömürlerine ömür katıoz Allahın izniyle bi de bnmn kocişin cildi kagıt gibi oldu parlak parlak oldu eskden o kadar degldi e vitamni içıo bence o yaptı ildaa bak sana bi tarif vereym
spoil
incirleri içini oy dolma gibi boyle sonra içlerine ceviz doldur biraz suda kaynat boyle sonra fırına at sonra da kaymakla her gun yedir kocişe ben eşime bunu yapmaya baaşladım baylıo ve acaip yararlıymş bu topikte i arkdas vermişti tarifini

aradim az once bi afra bi tafra zor bulur halveti falan sinirimi bozdu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…