slm kızlar dün doktora gitmiştik eşimin sonuçları ve benim sonuçlar için doktor iyi dedi bi sorun yok dedi ama bana bişey sordu bu testi adetliykenmi yaptırdın dedi bende hayır dedim ve doktor adetliyken yaptırmak gerekli dedi kafam karıştı öyle olması gerekliyse benim bodrumdaki doktorum neden adetliyken istemedi bileniniz varmı bi farkı varkı sizce...
selam kızlarrr asemb tebrik ederim kuzummmm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gamzeee dün yazıştıktan sonra benide korkuttunnn o arada elektirk süpürgesine yatağı sererken çarpmıştım tam netin başına oturdum elektrik süpürgesi bir düştüüü ödüm patladıııı arkadaşında eşi yoktıu çıktım onaaa onda kaldımmmkorkudannnn.Allah iyiliğini versin senin emiiiiii
bu aradaa yumurtlama zamanım geliyorr doktora gidip kontrol ettircem bakalım hayıt işe yaramışmı yumurtlama olmuşmu cuma yada cumartesi giderim inşallah.......
Ya ben cidden kotuyum hersey mi kotu gider ben hicbisey istemiyorum ne olursa olsun umurumda degil
bahsedilen test hormon testiyse doğru söylemiş canım doktorun
adetinin 2-3. günü yapılması lazım
en doğru sonucu o zaman alabilirsin
eşinin sonuçlarına iyi demesine sevindim, ki zaten biliyorduk
inşallah ferdatcım inşallah çok korkuyorum yumurtlama olmuyor diyee bir çatır çatır yumurtlayamadım yanarım ona yanarımhadi bakalım
inşallah faydasını görmüşsündür canım
ben inanıyorum
slm cnmm hoşgeldinamiiiin inşallah rabbım hepinize tez zamanda versin inşallahhh
tabi ki etkisi olur canım yaaFerda benım Lh yuksektı ya hatırlarsan.
Benım doktorda hormon testlerımı yaparken herhangibirgün yapmıstr
adetlıyken gitmedıgımı cok ııyı hatırlıyorum.
Bunun etkısı olabılır mı?
KASIM AYI LİSTESİ
eminemine -----------30 kasım
yalnızıııımmm dostlarııııımmmmm
yalnızımm arrttıııkkk
vefaaazıızzz dostlaraaaaaaaa
dargınımmmm aaarrrrrrtııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkk
inşallah ferdatcım inşallah çok korkuyorum yumurtlama olmuyor diyee bir çatır çatır yumurtlayamadım yanarım ona yanarım
amin asembcim ne zamandır istiyordunuz...
geçen ocak ayında düşük olduktan sonra korunmustuk cnm kasım ayına kadr bu ay ilk oluyo ozamandan beri rabbım nasip etti çok şükür
selam kızlarrr asemb tebrik ederim kuzummmm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gamzeee dün yazıştıktan sonra benide korkuttunnn o arada elektirk süpürgesine yatağı sererken çarpmıştım tam netin başına oturdum elektrik süpürgesi bir düştüüü ödüm patladıııı arkadaşında eşi yoktıu çıktım onaaa onda kaldımmmkorkudannnn.Allah iyiliğini versin senin emiiiiii
bu aradaa yumurtlama zamanım geliyorr doktora gidip kontrol ettircem bakalım hayıt işe yaramışmı yumurtlama olmuşmu cuma yada cumartesi giderim inşallah.......
güzelmiş şarkın hayatuımmmmmm
KASIM AYI LİSTESİ
eminemine -----------30 kasım
yalnızıııımmm dostlarııııımmmmm
yalnızımm arrttıııkkk
vefaaazıızzz dostlaraaaaaaaa
dargınımmmm aaarrrrrrtııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkk
çok şükür asemcimmm çok sevindim adınaaa
tabi ki etkisi olur canım yaa
adetliyken yaptırman lazım en doğru sonuç için
çok iyi yaa, o kadar yüksek değil belki de
sen hayıtını iç en iyisi, adet olunca (ki inşallah olmazsın ama çalışma yokmuş sizde sanırım bu ay) 3. güne randevu al tekrarla hormon testini
inşallah ferdatcım inşallah çok korkuyorum yumurtlama olmuyor diyee bir çatır çatır yumurtlayamadım yanarım ona yanarım
.
tabi ki etkisi olur canım yaa
adetliyken yaptırman lazım en doğru sonuç için
çok iyi yaa, o kadar yüksek değil belki de
sen hayıtını iç en iyisi, adet olunca (ki inşallah olmazsın ama çalışma yokmuş sizde sanırım bu ay) 3. güne randevu al tekrarla hormon testini
bu ay evet olsa bıle çalısma bu aksam ya da yarın olur oda tek seferde tutar mı bılmem.
Ovulasyon 4-9 aralık arası cunku...
Hayıtı içiyorum evetınsallah şifa olur,insallahta Lh test yanlıs dönemde yapıldıgı için yuksektır okadar.
27.33 çıkmıstı aman allahım insallah düşer hayıtla.
Saglık ocakları yapıyor mu aıle hekımı falan yoksa kadın dogumcuya mı gıdıyım
Kızlar puffy'i merak ediyorum sanırım bugün histeroskopi midir nedir onu yaptıracaktı.
Dün çok kötüydü korkuyordu ağlıyordu,dua ediyorum anesteziyle yapsınlar ve canı yanmasın dıye insallah iyidir.
günaydın canlarııımtestimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
Puffy nasılsın canım?
ben adet olmadan 1 gün önce yaptırmıştım çok iyi hatırlıyorum neyse olmazsa adetliykende yaptırim bu arada adetliyken alttan mı bakılıyor yaaa çünki benim doktor alttan da bakmıştı kamerayla kan da vermiştim :26: kafam karıştı bu hormon testi kanla mı oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?