Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım genelde hormon değerlerine adetin 3.cü günü bakılıyor ondan öyle istemiştir
ama genel olarak sorun çıkmadıysa adetliykende çıkacağını sanmıyorum sen yinede adetliykende baktır bir kere

slm cnmm hoşgeldin amiiiin inşallah rabbım hepinize tez zamanda versin inşallahhh

Ya ben cidden kotuyum hersey mi kotu gider ben hicbisey istemiyorum ne olursa olsun umurumda degil

Gamzeee sakınnnn öyle düşünmeee bu kadar stres yapma kendine lütfen bakkk dua et bol bol içini ferahlat neden böylr düşünüyorsun canımmmm benimmmmmm herşey çok iyi olacakkk ve herşey yoluna girecek içine vesvese geldiğinde besmele çekk ve rahatla sakın herşeye kuruntu yapıpp bebişini üzmeeee

bahsedilen test hormon testiyse doğru söylemiş canım doktorun
adetinin 2-3. günü yapılması lazım
en doğru sonucu o zaman alabilirsin
eşinin sonuçlarına iyi demesine sevindim, ki zaten biliyorduk

Ferda benım Lh yuksektı ya hatırlarsan.

Benım doktorda hormon testlerımı yaparken herhangibirgün yapmıstr

adetlıyken gitmedıgımı cok ııyı hatırlıyorum.

Bunun etkısı olabılır mı?

hadi bakalım
inşallah faydasını görmüşsündür canım
ben inanıyorum
inşallah ferdatcım inşallah çok korkuyorum yumurtlama olmuyor diyee bir çatır çatır yumurtlayamadım yanarım ona yanarım
slm cnmm hoşgeldin amiiiin inşallah rabbım hepinize tez zamanda versin inşallahhh

amin asembcim ne zamandır istiyordunuz...

tabi ki etkisi olur canım yaa
adetliyken yaptırman lazım en doğru sonuç için
çok iyi yaa, o kadar yüksek değil belki de
sen hayıtını iç en iyisi, adet olunca (ki inşallah olmazsın ama çalışma yokmuş sizde sanırım bu ay) 3. güne randevu al tekrarla hormon testini

KASIM AYI LİSTESİ

eminemine -----------30 kasım

yalnızıııımmm dostlarııııımmmmm
yalnızımm arrttıııkkk
vefaaazıızzz dostlaraaaaaaaa
dargınımmmm aaarrrrrrtııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkk

güzelmiş şarkın hayatuımmmmmm

inşallah ferdatcım inşallah çok korkuyorum yumurtlama olmuyor diyee bir çatır çatır yumurtlayamadım yanarım ona yanarım

amin asembcim ne zamandır istiyordunuz...

geçen ocak ayında düşük olduktan sonra korunmustuk cnm kasım ayına kadr bu ay ilk oluyo ozamandan beri rabbım nasip etti çok şükür

güzelmiş şarkın hayatuımmmmmm

hoşgeldin gülbebeğim
sen preseed almışmıydın

doktora gitmicek misin bugün?

bu ay evet olsa bıle çalısma bu aksam ya da yarın olur oda tek seferde tutar mı bılmem.

Ovulasyon 4-9 aralık arası cunku...

Hayıtı içiyorum evetınsallah şifa olur,insallahta Lh test yanlıs dönemde yapıldıgı için yuksektır okadar.

27.33 çıkmıstı aman allahım insallah düşer hayıtla.

Saglık ocakları yapıyor mu aıle hekımı falan yoksa kadın dogumcuya mı gıdıyım

ben adet olmadan 1 gün önce yaptırmıştım çok iyi hatırlıyorum neyse olmazsa adetliykende yaptırim bu arada adetliyken alttan mı bakılıyor yaaa çünki benim doktor alttan da bakmıştı kamerayla kan da vermiştim :26: kafam karıştı bu hormon testi kanla mı oluyodu

sağlık ocağı yapmaz canım
kadın doğumcudan randevu al sen
hepsine tekrar baktır işte, fsh lh prolaktin tsh e2
bence daha düşük çıkacaktır kesin
hem adet dönemi olcak hem de hayıt etki etcek gör bak

günaydın canlarııım testimi yaptım veeeeeeeee beeeen hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Canım Çok tebrik ediyorum. Rabbim bir daha üzmesin seni bebişin sıkıca tutunsun sana.
Puffy nasılsın canım?

Canım çok sağol hatırladığın için.
Gittim önce ekg çekildi, sonra hormon tahlilleri için kan verdim akciğer filmi çekildi. Ve korkulu rüyam olan histeroskopi cihazı bozuktuÇektiremedim
Allahım büyük ya. Sabaha kadar ne olur makina bozuk olsun, ne olur bana sıra gelmesin diye dua etmiştim. Artık önümüzdeki aya kaldı

alttan baktıysa bir kere bidaha bakmasına gerek yok
sadece kan vericeksin
hormon tahlili yaptırıcam dersin
fsh,lh,e2,prolaktin ve tsh
eksik bakmasın hepsini iste bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…