Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çektiremedin demek
vardır bir hayır bunda da

hormon testi adetin 2-yada 3. yapılıyor ve doktor gerek görürse alttan bakabiliyor heleki yumurtlama takibi yapıldığında muhakkak alttan bakılıyor...

OY oy oy kıyamam sana canım benim...Dua etmişsin kabulolmus makına bozulmuş :))

diğer aya allah büyük,dündenberi aklım sendeydi canın acımasın dıye dua ettım hep

inşallah cnmm çok sağol güzel dileğin için

Sagol canım;hayıta cok inanıyorum,içtikten sonra dua edıyorum görsen sanki zemzem suyu içiyorum:86:

İnşallaaahhhh Lh düzene girer insallah.

Bugün benimde adetin 3. günü bugün için çağırdı doktorum. Adetin ilk 2--3-4 günü yapılıyo:26:

bende gitmiştim adetimin 3.günü alttan bakmaz diye içim çok rahattı adetim ya güya bakmaz bi gittim süprizzzz alttan bakıcaz dedi... kan testi falan hepsi iyi çıkmıştı çok sükür rabbime.. inşallah sizinde iyi çıkar canlarım

hormon testi adetin 2-yada 3. yapılıyor ve doktor gerek görürse alttan bakabiliyor heleki yumurtlama takibi yapıldığında muhakkak alttan bakılıyor...
bende yaklasık 5 aydır yumurtlama takıbı yaptırıyorum kesınlıkle hıc alttan bakmadı hep ultrosonla gordu yumosu ultrosondan mm mini olcuyodu ılıskı zamanı onerıyodu okadar ama hormon tahlıllerımı adetın 3.yaptı muayne etmedı ozaman aetlıykenmı altan bakıyolar yff cok kotu ya ben normalken zor oluyorum muayne
Bugün benimde adetin 3. günü bugün için çağırdı doktorum. Adetin ilk 2--3-4 günü yapılıyo:26:

canım adet bıtınce cektı benım doktorum rahım fılmını 7 yada 8 de cekelım demişti kanaman varkenmı cekıcektı fılmı herkezın bı degısık oluyo benımde aklım ermıyo dunde yazmıstım sana gormedın heralde ama ınan bana korkulcak bısey yok bende cok korkmustum ama bebegım için deger kı tupler kapalımı acıkmı dıye dusunmuyorum en azından şimdi cok sukur rahatım ıns senınde bısey cıkmaz korkma hıc gercekten okadar zor olmuyo

merhabalar kizlar
nasilsiniz
asemb canim seni tebrik ediyorum canim benim cok sevindimmm senin adina
rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah

merhabalar kizlar
nasilsiniz
asemb canim seni tebrik ediyorum canim benim cok sevindimmm senin adina
rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah

sağol cnmm benımm amiiiiiiiiiin rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder
sen nasılsın bugun moralın duzeldımı kuzum

sağol cnmm benımm amiiiiiiiiiin rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder
sen nasılsın bugun moralın duzeldımı kuzum

hayirlisi bitanem insallah
iyiyim canim elhamdürillah
rabbimin bir bildigi vardir
gelen rabbimden isyan degil sükretmek lazim beterinden korusun allahim
ama cok sevindim gercekten senin adina insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim benim.

asemb tebrık ederım canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş. bizlerede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…