Canım Çok tebrik ediyorum. Rabbim bir daha üzmesin seni bebişin sıkıca tutunsun sana.
Canım çok sağol hatırladığın için.
Gittim önce ekg çekildi, sonra hormon tahlilleri için kan verdim akciğer filmi çekildi. Ve korkulu rüyam olan histeroskopi cihazı bozuktuÇektiremedim
Allahım büyük ya. Sabaha kadar ne olur makina bozuk olsun, ne olur bana sıra gelmesin diye dua etmiştim. Artık önümüzdeki aya kaldı
heeee ben bestelediimmmm güzel olmuşmuuuugüzelmiş şarkın hayatuımmmmmm
doktora gitmicek misin bugün?
ben adet olmadan 1 gün önce yaptırmıştım çok iyi hatırlıyorum neyse olmazsa adetliykende yaptırim bu arada adetliyken alttan mı bakılıyor yaaa çünki benim doktor alttan da bakmıştı kamerayla kan da vermiştim :26: kafam karıştı bu hormon testi kanla mı oluyodu
Gittim önce ekg çekildi, sonra hormon tahlilleri için kan verdim akciğer filmi çekildi. Ve korkulu rüyam olan histeroskopi cihazı bozuktuÇektiremedim
Allahım büyük ya. Sabaha kadar ne olur makina bozuk olsun, ne olur bana sıra gelmesin diye dua etmiştim. Artık önümüzdeki aya kaldı
Canım Çok tebrik ediyorum. Rabbim bir daha üzmesin seni bebişin sıkıca tutunsun sana.
sağlık ocağı yapmaz canım
kadın doğumcudan randevu al sen
hepsine tekrar baktır işte, fsh lh prolaktin tsh e2
bence daha düşük çıkacaktır kesin
hem adet dönemi olcak hem de hayıt etki etcek gör bak
Bugün benimde adetin 3. günü bugün için çağırdı doktorum. Adetin ilk 2--3-4 günü yapılıyo:26:
OY oy oy kıyamam sana canım benim...Dua etmişsin kabulolmus makına bozulmuş :))
diğer aya allah büyük,dündenberi aklım sendeydi canın acımasın dıye dua ettım hep
bende yaklasık 5 aydır yumurtlama takıbı yaptırıyorum kesınlıkle hıc alttan bakmadı hep ultrosonla gordu yumosu ultrosondan mm mini olcuyodu ılıskı zamanı onerıyodu okadar ama hormon tahlıllerımı adetın 3.yaptı muayne etmedı ozaman aetlıykenmı altan bakıyolar yff cok kotu ya ben normalken zor oluyorum muaynehormon testi adetin 2-yada 3. yapılıyor ve doktor gerek görürse alttan bakabiliyor heleki yumurtlama takibi yapıldığında muhakkak alttan bakılıyor...
Bugün benimde adetin 3. günü bugün için çağırdı doktorum. Adetin ilk 2--3-4 günü yapılıyo:26:
canım cok sevındım tebrık ederım
ne guzel bır haber
merhabalar kizlar
nasilsiniz
asemb canim seni tebrik ediyorum canim benim cok sevindimmm senin adina
rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah
sağol cnmm benımm amiiiiiiiiiin rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder
sen nasılsın bugun moralın duzeldımı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?