hayirlisi bitanem insallah
iyiyim canim elhamdürillah
rabbimin bir bildigi vardir
gelen rabbimden isyan degil sükretmek lazim beterinden korusun allahim
ama cok sevindim gercekten senin adina insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim benim.
asemb tebrık ederım canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş. bizlerede dua et
işte bu cnmcım demiştim dünde sen sağlam birisin ve ınanıyorum hiç bi sorun kalmıycam
amiiiiin cnm benım inşallah tek temennım bu
sağol cnm benım amiiiiiin inşallahhdularım hep sizlerle canlarım benım her duamda sizleride katıyorum inşallah tez zamanda sizinde bebüş hbrlerinizi alıcaz burda
ASEMB tatlım maşallah ya allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, isteyen tüm arkadaşlara gönlündeki muratlarını versin. acayip sevindim
gamze canım çatlak oldu demişsin
doktoruna çatlak kremi yazdır bitane onu kullan
ben aktara yağ karışımı yaptırdım
yazayım sana istersen sen de al
kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
bugday yağı
çilek yağı
gliserin masaj yağı
daha düzenli kullanmaya başlamadım
banyodan sonra sürüyorum genelde
zaten göbeğim de çıkmadı benim pek
kullanmaya başla canım sen de
sağol cnm benımm amiiiiiiiin rabbım hepinize tez zamanda peşpeşe nasip etsin inşallahhh
valla bende inanamadım sabah dun gece ara ara uyudum uyandım durdum surekli bide adet oldum olucam gibi hissettim
sabah kalkarken dedım garantı adet oldum o korkuyla yaptım testi ama çok şükür rabbım çiftçizgiyi görmeyi nasipetti
kızlar bende şu altta çıkan şeyler var ya neydi adı:44::44: unuttum:26::26: ondan istiyorum nasıl yapıcam ama bilmiyorum bi yardım eder misiniz
kızlar bende şu altta çıkan şeyler var ya neydi adı:44::44: unuttum:26::26: ondan istiyorum nasıl yapıcam ama bilmiyorum bi yardım eder misiniz
canım adet bıtınce cektı benım doktorum rahım fılmını 7 yada 8 de cekelım demişti kanaman varkenmı cekıcektı fılmı herkezın bı degısık oluyo benımde aklım ermıyo dunde yazmıstım sana gormedın heralde ama ınan bana korkulcak bısey yok bende cok korkmustum ama bebegım için deger kı tupler kapalımı acıkmı dıye dusunmuyorum en azından şimdi cok sukur rahatım ıns senınde bısey cıkmaz korkma hıc gercekten okadar zor olmuyo
ne güzel, allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini.
ticker canımkızlar bende şu altta çıkan şeyler var ya neydi adı:44::44: unuttum:26::26: ondan istiyorum nasıl yapıcam ama bilmiyorum bi yardım eder misiniz
aktar kendi karıştırdı bence ama sen de karıştırabilirsinNot aldim yarin alirim hepsini olmadi kendim karistiririm cok sinirim bozuldu bide el yuz gibi degil vucudum beyaz boyle hafif mor gibi catlamis bi gordum yikildim resmen kasiniyodu iki gundur saf gibi kasidim kasimamak gerekiyomus
cnm daisypath diye site var oraya giriyosun anniversary and friendship var orayı tıklıyosun sonra cıkan sayfada anniversary cıkıyo onu tıklıyosun full size ticker i seçip next diyosun
choose a scene yı seçiyosun sonra choose a slider çıkıyo ordan seçiyosun beğendiğini ondan sonra da add details yazıyo ona tıklıyosun anniversary year yazan yere tıklıyosun oraya evlılık tarıhını yazıyosun sonra next dıyosun sonrada image url ye tıklıyosun orda yazan böyle bişey çıkıyohttp://davf.daisypath.com/EASLp2.png
onu profılene gelıp çizelge kısmına kopyalıyosun bukadar cnmcım
canim cok tesekkürler bende yaptim sayende ne güzel anlatmissin
nedemek cnm benım cok guzel olmus ticker ın
kızlar canım spoiler çoban salata istemişti, yaptım yedim ama midem çok yanıyor şimdi
mide yanması için öneriniz var mıııı
kızlar canım spoiler çoban salata istemişti, yaptım yedim ama midem çok yanıyor şimdi
canim afiyet olsun
Neler yiyebilirsiniz?
Karnabahar: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.
Lahana: Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın.
Patates: Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup kati meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.
Elma sirkesi: Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.
Maden suyu: Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.
Ispanak: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.
Zeytinyağı: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.
Muz: Mideyi seven meyvelerin basında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.
Kızarmış ekmek: Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.
alintidir.
canım gecmiş olsun süt iyi gelir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?