Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar canım spoiler çoban salata istemişti, yaptım yedim ama midem çok yanıyor şimdi
mide yanması için öneriniz var mıııı

Canim hemen bi patetesin suyunu sik kati sikacagin yoksa rendelle elinle bi bardaga sik suyunu az bi su ekle ic bes dk sonra bisiy kalmiyo ben denedim cok ise yariyo yarin dr gitcem solucem canim krem verse bile yaglari kullanmaya baslicam yemektwn sonra surulcekmis netten baktim

canım şimdi maden suyu içiyorum
geçirmezse eğer patatesi de yaparım
onu duymuştum da zor geldi açıkçası

en güzeli gece yatarken sürmekmiş canım
ben düzenli sürmüyorum şimdilik ama ben de başlasam iyi olacak sanırım

yine geldiler bana soldan soldan kızlar bi anlatayımda dınleyın yaakayınvalıdem dedı kıı illa biizim burdakı doktora gıdelım cokk ıyı bı doktor dedı ozel hastanenın bır doktora ama ben hastaneyı begenmıyorum tamam doktor ııyıymıs duydum ama hastanesını sevmıyorum sonraa benım gıttııgım hastane ıyı ama sank doktor bana ılgısız geldı ama artık daha fazla doktor deıstırıp tedavıye bastan baslamak istemiom artık ben aşılama yaptırmak istiyorm bunun içinde bursada hiç bir doktora guvenemıyorum kafayı yemek uzereyım duşn duşun bı yandan dıyorum kı kayınvalıdemın dedıgı bı doktora da gıdeyım kadının içi rahat etsin illa kendi de duysun istiyo ama doktor orda aşılama derse yaptırmam aaman yaaaa rabbbım yardımm ettttttt

canım aslına bakarsan hastane mi önemli doktor mu dersen ben doktoru tercih ederim
tabi ikisi bir arada olsa en ideali ama
kayınvaliden dedi gönlü olsun diye değil ama bence iyi doktora gitmek daha iyi gibi
bi git bakalım ne diyecek?

Yarin drdan cikar cikmaz ilk isim olcak yaglari almak ama moralim felaket bozuldu bi arakadasim hergun badem yagi suruyodu hatta kocasi surerdi ama felaket catladi annemde oyle cok catlagi var genetikmis zaten herseyden once patates aklinda olsun bi kere ictim iki gun mide sorunum yoktu hatta o iki gun kusmadim bile

ASEMB hayırlısı olsunn cok sevdındımmm rabım kucagına almayı nasıp etsınnn

ne zamandır denıyordur sen canımya

tmm saol bi gideyim bakayım adetının 2. gunumu gıdılır doktora ki neyse onuda bı arayıp sorayım

kızlar canım spoiler çoban salata istemişti, yaptım yedim ama midem çok yanıyor şimdi
mide yanması için öneriniz var mıııı

benımde cok yanar soda benı mahfedıyo mıde asıtını yukselttıgı için kuru kuru ekmek ye cok ıyı gelıyo ben hep ole kurtuluyorum

kesinlikle ben de kalıtsal olduğunu düşünüyorum
ben de çatlamaya çok müsaitim
çocukken inanılmaz zayıftım, en küçük beden kot bile bol olurdu
sonra biraz kilo aldım işte boyum uzadı falan
diz kapaklarımın oralar çok çatladı benim de
hala da durur, nefret ederim çatlaklardan
ben de büyük ihtimalle çatlıcam ama en azından ben elimden geleni yapayım da

tmm saol bi gideyim bakayım adetının 2. gunumu gıdılır doktora ki neyse onuda bı arayıp sorayım
tahlil yaptırıcaksan 2. gün git bence canım
zaten sonra çağırırsa yine gidersin dediği zamana

benımde cok yanar soda benı mahfedıyo mıde asıtını yukselttıgı için kuru kuru ekmek ye cok ıyı gelıyo ben hep ole kurtuluyorum
şimdi soda içiyorum
bana iyi geldi sanki canım baya hafifledi
bu da bünyeye göre değişiyor demek ki

cnmm bencede bir git doktor iyiyse
bakalim hem o ne diycek o doktorun görüsünüde almis olursun
belki bunda da vardir bir hayir

tahlil yaptırıcaksan 2. gün git bence canım
zaten sonra çağırırsa yine gidersin dediği zamana

şimdi soda içiyorum
bana iyi geldi sanki canım baya hafifledi
bu da bünyeye göre değişiyor demek ki

afiyet olsun canım ozaman şifa olsundedığın gıbı değişiyo demekki

ASEMB hayırlısı olsunn cok sevdındımmm rabım kucagına almayı nasıp etsınnn

ne zamandır denıyordur sen canımya

sağol cnm geçen ocak ayındaki dusukten sonra bu ilk ayki çalışmaydı cnm cok sukur rabbıme nasip etti inşallah bunda bi sıkıntı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…