evet canım hamileyim
ya aslında alırdım ben eğer 38 beden kalmış olsaydı
ben 34-36 bedenim ama göbiş çıkınca giremem 36ya
38 alırdım kalsaydı ama yok sitesinde
40 da büyük olur heralde kestiremiyorum ki
sebepsiz infertilite hı?İsterseniz ben size kısaca hikayemi anlatayım ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. bir çok doktora gittim amam eşimin sperm sayımı çok çok iyi benimde bütün hormonlarım rahim filmim hepsi inanılmaz iyi ama olmuyor. allah ol demeden olmuyor malesef. bu arada bir çok tedavi gördüm bir doktora gittim 2mm kistin var ameliyat olman lazım dedi. başka bir doktor yaran var rahim kanseri olabilirsin dedi bu doktorlardan hemen kaçıp bir başka doktora sordum kistim inanılmaz ufaktı zaten adetle gitti doktorda adetle gider demişti yaram yine ufaktı ve hamilleliğe engel değil neredeyse doktorların kobayı olacaktım. sadece para uğruna beni kesip biçeceklerdi. en sonunda bu böyle olmaz dedi ve iyi bir doktora gitmeye karar verdim. muaynesi pahalı olsada en azından içim rahat edecekti. şimdi çok güvendiğim bir doktora gidiyorum ve ayın 3 ünde cumartesi günü aşılama oldum 14 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor 4 ü gitti 10 kaldı. benim hikayem böyle işte kızlar umarım bu sefer tutar ve meleğime kavuşurum.
evet onlar baharlık canımevet lcw uygun orada tişörtlerde var çok cici üzerinde bebek resimleri olanlar ama biraz baharlık kalıyor çok kalın değil. Bunlar iyiymiş canım.. Hamile kotun nasıl canım beli lastikli ve beli yukarıda mı..
valla canım kestiremiyorum ki
inşallah tutar canımmm
valla kilo alırım diyorsan al benceeee
hem bol olsun boşver rahatt rahat
İsterseniz ben size kısaca hikayemi anlatayım ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. bir çok doktora gittim amam eşimin sperm sayımı çok çok iyi benimde bütün hormonlarım rahim filmim hepsi inanılmaz iyi ama olmuyor. allah ol demeden olmuyor malesef. bu arada bir çok tedavi gördüm bir doktora gittim 2mm kistin var ameliyat olman lazım dedi. başka bir doktor yaran var rahim kanseri olabilirsin dedi bu doktorlardan hemen kaçıp bir başka doktora sordum kistim inanılmaz ufaktı zaten adetle gitti doktorda adetle gider demişti yaram yine ufaktı ve hamilleliğe engel değil neredeyse doktorların kobayı olacaktım. sadece para uğruna beni kesip biçeceklerdi. en sonunda bu böyle olmaz dedi ve iyi bir doktora gitmeye karar verdim. muaynesi pahalı olsada en azından içim rahat edecekti. şimdi çok güvendiğim bir doktora gidiyorum ve ayın 3 ünde cumartesi günü aşılama oldum 14 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor 4 ü gitti 10 kaldı. benim hikayem böyle işte kızlar umarım bu sefer tutar ve meleğime kavuşurum.
bedeni kestiremiyorum işte yaKiz al altinci aydan sonra giyersin hem baharda geliceK Incecik bi bodyle tiril tiril ah ne guzel gorunucek o gobis
yarın ya da sonraki gün başla canımben bo agnocastona bugün başlıyım mı ?
almıştım
ya da 3 gün mü başlıyıım
ekliyorum hemenTeşekkür ederim kızlar. Ayrıca benide listenize eklerseniz sevinirim ayın 17 sinde öğrenicem heralde sonucu umarım burdan bağırırım :)) sevinçli haberi
Ferdat85
İnşallah canım. bu arada doktorum sebesiz kısırlığa inanmıyor. muhakak bir nedeni var diyor ama tıp buraya kadar olan bölümü araştırabiliyormuş. ayrıca şimdi en son laproskopi ile rahim komple görülüp neden bulunabiliyormuş. bakalım eğer tutmaz ise son olarak laproskopi yapacağım.
Yuhhhh iki mm ameliyet ben sekiz cm kistler gordum kendimde doktor magdurumuz cok canim her dr guven olmuyo isallah bu sefer gelicek bebegin
sebepsiz infertilite hı?
inşallah tutmuştur
stres yapma olur mu düşünmemeye çalış
evet onlar baharlık canım
hem şmdi göbek yok doğru dürüst,giysem komik durur
hamile kotum dediğin gibi canım belinde lastikli kısım var işte göbeğinin üstüne geçirmen için
modeli çok güzel ama dar paça ve düşük bel
şimdi kullandığım kotlara benziyor
ben de kaçırmadan aldım hemen bidaha bulamam diye
hem de 35tl ye, yeşim mağazasından
muhakkak alırım da acaba basenlerim o kadar genişler mi
çok bol da güzel durmuyor
bedenime uygun olması lazım
kız emineee sana sesimi duyurucam diye kaldım burda
canım sen bişey yapmıcaksın
bana evlilik tarihinizi söyle
bir de tickerin üstüne yazı yazıyoruz ya
oraya ne yazılmasını istediğini söyle
hemen hazırlıcam
sebepsiz infertilite hı?
inşallah tutmuştur
stres yapma olur mu düşünmemeye çalış
evet onlar baharlık canım
hem şmdi göbek yok doğru dürüst,giysem komik durur
hamile kotum dediğin gibi canım belinde lastikli kısım var işte göbeğinin üstüne geçirmen için
modeli çok güzel ama dar paça ve düşük bel
şimdi kullandığım kotlara benziyor
ben de kaçırmadan aldım hemen bidaha bulamam diye
hem de 35tl ye, yeşim mağazasından
muhakkak alırım da acaba basenlerim o kadar genişler mi
çok bol da güzel durmuyor
bedenime uygun olması lazım
müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kırmızılar sessiz sakin gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şükür Allahım 30.gün olurum demiştim di mi?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok mutlu oldum
gözün aydin cnmmm
belirsizlikte gitti böylece
yeni aya bomba gibi insallahhh
inşallah bebeiş vardır
ama yoksada hemencik gelsin
benimkide 1 aralıktı ama bence hatalıydı çünkü30 günde 1 olurum
yani şaşmadı şükür
canım umarım bu ay görmezsin kırmızıları ve hamiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?