Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kiz al altinci aydan sonra giyersin hem baharda geliceK Incecik bi bodyle tiril tiril ah ne guzel gorunucek o gobis

ben bo agnocastona bugün başlıyım mı ?
almıştım
ya da 3 gün mü başlıyıım

Teşekkür ederim kızlar. Ayrıca benide listenize eklerseniz sevinirim ayın 17 sinde öğrenicem heralde sonucu umarım burdan bağırırım :)) sevinçli haberi

sebepsiz infertilite hı?
inşallah tutmuştur
stres yapma olur mu düşünmemeye çalış

evet onlar baharlık canım
hem şmdi göbek yok doğru dürüst,giysem komik durur
hamile kotum dediğin gibi canım belinde lastikli kısım var işte göbeğinin üstüne geçirmen için
modeli çok güzel ama dar paça ve düşük bel
şimdi kullandığım kotlara benziyor
ben de kaçırmadan aldım hemen bidaha bulamam diye
hem de 35tl ye, yeşim mağazasından

inşallah tutar canımmm

valla kilo alırım diyorsan al benceeee
hem bol olsun boşver rahatt rahat
valla canım kestiremiyorum ki
muhakkak alırım da acaba basenlerim o kadar genişler mi
çok bol da güzel durmuyor
bedenime uygun olması lazım

offf çok yoğunum ya son günlerde ne güzel hafiflemişti işler ama hocalar öğrencilerden kütüphaneden kitap alıp okumalarıın şstemiş derslerde de kullanıyorlar alıştırma için yabancı dil yüksekokulu ya burası iki gündür bu saate kadar özellikle öğle tatilinde çok yoğun ben olmuyorum başka öğrenci işçi geliyor öğle tatilinde ama tepeleme fiş ve üyelik fişleri beni bekliyor oluyor ve 1 saattten fazla da onları giriyorum arada yine geliyorlar felan neyse 15.45 te gidiyorlar akşamcı açıköğretimciler ders alıyorlar onlar geliyorlar bu sefer ders çalışmaya ama onların zahmeti olmuyor rahatlıyorum başım ağrıdı yaa..eve gitmek istiyorumm..

Yuhhhh iki mm ameliyet ben sekiz cm kistler gordum kendimde doktor magdurumuz cok canim her dr guven olmuyo isallah bu sefer gelicek bebegin

Kiz al altinci aydan sonra giyersin hem baharda geliceK Incecik bi bodyle tiril tiril ah ne guzel gorunucek o gobis
bedeni kestiremiyorum işte ya
40 beden büyük mü olur sonra
şimdi bedenim 34-36

ben bo agnocastona bugün başlıyım mı ?
almıştım
ya da 3 gün mü başlıyıım
yarın ya da sonraki gün başla canım

Teşekkür ederim kızlar. Ayrıca benide listenize eklerseniz sevinirim ayın 17 sinde öğrenicem heralde sonucu umarım burdan bağırırım :)) sevinçli haberi
ekliyorum hemen
güzel haberlerini bekliyoruz

Ferdat85

İnşallah canım. bu arada doktorum sebesiz kısırlığa inanmıyor. muhakak bir nedeni var diyor ama tıp buraya kadar olan bölümü araştırabiliyormuş. ayrıca şimdi en son laproskopi ile rahim komple görülüp neden bulunabiliyormuş. bakalım eğer tutmaz ise son olarak laproskopi yapacağım.

eminecim özelden yazamadım süre olayına takıldım
işim yok tatlım söyle sen evlilik tarihinizi
üstünün yazısını da söyle
hemen hazırlıcam

inşallah gerek kalmaz

Yuhhhh iki mm ameliyet ben sekiz cm kistler gordum kendimde doktor magdurumuz cok canim her dr guven olmuyo isallah bu sefer gelicek bebegin

evet malesef doktorlar bazen gerçekten çok aç gözlü olabiliyorlar. para için boşu boşuna kestirecektim kendimi. ama ben biraz pipirikliyim. bir çok doktora danıştım sonra. şimdi çok şükür doktorum çok iyi bir doktor ve herşeyden önemlisi ona çok güveniyorum. bakalım inşallah tutarda emeklerim boşuna gitmez

düşük bel kot ama göbeğin üzerine de geçebiliyor yani lastiği öyle mi. Bizim burada da hamile kıyafeti satan yerler var ama modeller nasıldıır ne kadardır fikrim yok eskişehirliler yazıyordu pahalı diye ama bilmiyorum artık. Fiyatı da çok iyiymiş ya buldukça al depola sen büyük beden bence. Ama çokta alma doğumdan sonra giyemezsin onları bir de kumaş almaya çalış doğumdan sonra yaptırtırdın daraltıp felan giyersin.. Kot daha zor o bakımdan..

kızlarr
hepimiz hamile olunca göbişlerimiz çıkınca şunlardan alalım tamam mı
Eki Görüntüle 302981

kız emineee sana sesimi duyurucam diye kaldım burda

canım sen bişey yapmıcaksın
bana evlilik tarihinizi söyle
bir de tickerin üstüne yazı yazıyoruz ya
oraya ne yazılmasını istediğini söyle
hemen hazırlıcam

11.10.2001 evlilik tarihim yazıdaaaaa aşkım, kızım ,ve ben

O hamis pantolonlarindan bende istiyorum ama bi araligin sonu gibi almayi dusunuyorum dort aylik olunca gobis iyice belli olur diye dusunuyorum

Bu arada meg neden gelmedi ki bugün yaaa gece geliyor ama ben olmuyorum ki burada çalışan bir hatunum beenn

gözün aydin cnmmm
belirsizlikte gitti böylece
yeni aya bomba gibi insallahhh

ya kusura bakma okadar yavaşki bilgisayar bir sayfadan diğerine geçene kadar bana can çektiriyo
yarın yada akşam yapalım bari şimdi çıkmam lazım benim eve gidicem öptüm kocaman

inşallah bebeiş vardır
ama yoksada hemencik gelsin
benimkide 1 aralıktı ama bence hatalıydı çünkü30 günde 1 olurum
yani şaşmadı şükür

cnmm ya beni normalde 30 günde bir olurum ama bugün 30+7.gün..
birşey sormak istiyorum yeni hamişler de bilgi verirlerse sevinirim, kasıklarımda sürekli batma ve sancı
ve fazla şekilde akıntım var kızlar...sizce kırmızılar mı gelecek yok sa bunlar hamilelik belirtisi olabilir miiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…